خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

دلمه برگ مو از غذاهای چهارشنبه سوری






دلمه ها رو من از قبل پیچیده و بخار داده و پس از خنک شدن توی فریزر نگهداری کرده بودم و برای این شب دوباره دم کردم .


مواد لازم :


برگ تازه و نازك و ترد
400 گرم
لپه
نصف پیمانه
برنج
یک پیمانه
سبزي هاي معطر 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمك و فلفل و ادويه
به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پياز داغ 4 عدد
زعفران دم کرده در صورت تمایل کمی
گوجه سبز کمی
رب گوجه فرنگي به میزان دلخواه
شكر، آبليمو، یا سرکه برای چاشني به دلخواه



* برگ تازه و نازك و ترد و بدون شكاف حدود 400 گرم ( گاهی که برگها ترد نباشن مقدار برگ بیشتری لازم دارین چون دور ریز زیاد داره و برگ زیادی براتون نمی مونه . البته با برگهای خشن و زبر دلمه لطفی نداره و بهتره از خیر دلمه بگذرین . در مناطق گرمسیر فقط اواسط فصل بهار برگها شاداب و لطیف هستن . ولی برگهای آذربایجان به خاطر سردی هوای منطقه در فصل تابستان هم شاداب و لطیف هستن .)

* بعضی ها با لپه باقلا درست می کنن .
* در آذربایجان از بلغورگندم ( که قبلا کمی جوشانده شده و بهش یارما میگن ) هم استفاده میشه . در اینصورت نصف پیمانه هم از بلغور
* سبزي هاي معطر شامل : جعفري، مرزه ،تره ،شويد و كمي ريحان - نعنا و گشنيز و ترخون و پيازچه و كمي سير و نیز كمي كاكوتي يا آويشن و مرزه خشك و گل سرخ پودر کرده


نکته مهم : اگه از برگ شور کنسروی استفاده میکنین حتما آبش رو خالی کنین و چند ساعت در آب خیس کنین تا نمک اضافه اش بره . وگرنه غذاتون خوش نمک !!! میشه ...

طرز تهيه مواد :
پيازها را کمی با روغن تفت ميدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .
سپس نمك،فلفل و ادويه ورب گوجه زده با کمی آب ميذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را كه قبلا" خيس كرده و نیم پز کردیم به گوشت و رب گوجه مون اضافه مي كنيم تا کمی بجوشه و جا بیافته .
سبزي پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه مي كنيم.برنج خیس کرده و رب گوجه فرنگي و چاشني را با كمي آب مخلوط کرده روي باقی مواد مون مي ريزيم و نمکش رو اندازه کرده و مخلوط می کنیم .


طرز تهيه و پيچيدن برگهاي دلمه :

دلمه برگ مو - بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.کوچکترها و بزرگترها رو دسته دسته جداگانه روی هم می چینیم.ابتدا دسته های بزرگتر رو دمله می پیچیم که ته قابلمه قرار بگیره چون دیر تر می پزن .
نکته : برگهای کوچکترها هم باید روی قابلمه باشه که له نشن .
اگر برگ نسبتا بزرگ بود یکی کافیه وگرنه دو برگ کوچک راروي هم گذاشته، به طوري كه کمی پهن بشه . مقداري ازمواد گوشتی را وسط برگ گذاشته و مثل بقچه مي پيچيم. اگر حوصله داشتین از برگ های کوچک استفاده کنین دلمه ها ریز تر و زیبا تر میشن . از مواد به اندازه توی دلمه بذارین وگرنه موقع پختن باز میشه و بیرون میریزه .

نکته :
در قسمت زیر برگ . زیرا قسمت روی برگ که براق هستش باید بیرون قرار بگیره .

نکته :
دلمه رو میتونین مثل دلمه های ترکیه سیگارتی هم بپیچین مخصوصا اگه دو نوع ترش و شیرین درست میکنین . یکیش سیگارتی باشه که برای مهمونا مشخص باشه .

اول کف قابلمه چند عدد برگ دلمه بزرگ و خشن پهن میکنیم تا از چسبیدن برگهای دلمه پیچیده شده به کف قابلمه جلوگیری بشه .( اگه برگ کم میاد میتونین از برگ کاهو هم برای گذاشتن ته دیگ استفاده کنین . ) برگها را که پیچیدیم قسمت روی هم آمده را به طرف زیربدون فاصله و کیپ هم قرار میدیم و کمی فشار میدیم که تا قبل از نرم شدن و پختن باز نشن .
من برگ ها را در آبجوش نمیذارم چون عطر و طعم ترش مزه برگ را از بین میبره . در عوض مواد داخل دلمه رو را نپخته می پیچم تا هنگام پختن برگها وا نره .
همه یرگها که پیچیده شدن و دلمه ها آماده شدن کمی پیاز داغ را با ادویه و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی مجددا آماده کرده و نیز کمی کره روی برگ ها میریزیم و مقداری کمی آب و کمی نمک میریزیم که از سطح دلمه ها در قابلمه پایین تر باشه . روی سطح هم یک بشقاب چینی بدرد نخور به صورت دمر میذاریم تا سنگینی آن مانع از باز شدن و به هم ریختن دلمه ها قبل از پخت بشه . گوجه سیز یا غوره ها را روی آن یا لابلای دلمه ها بریزین.

اول شعله زیاد باشه وقتی که شروع به جوشیدن کرد( نباید با شعله زیاد بجوشه چون برگها باز میشه ) شعله اون رو کم میکنیم تا آرام آرام بپزه . با کم شدن آب درون قابلمه ( اگر همنوز دلمه ها نپخته باشن ) به آن کم کم آب اضافه میکنیم و در انتها وقتی دلمه ها پختن ترشی یا شیرینی و نمک آنرا اندازه میکنیم . هنگام خاموش کردن دلمه نباید خیلی آبدار باشه . بدون آب هم نباشه که دلمه ها خشک بشن .. وقتی سرد بشه خود بخود آبروغنش به خورد دلمه ها میره .

نکته :
برای کشیدن دلمه حتما باید قبلا شعله رو خاموش کرده و دلمه ها رو خوب خنک کرده باشین . وگرنه ممکنه موقع کشیدن دلمه ها درسته در نیاد و شکل شون خراب بشه .

برای تزیین یک یا دو گوجه فرنگی قاچ شده یا فلفل رنگی خرد شده را روی آن بذارین تا بخارپز بشه و هنگام کشیدن آنها را روی ظرف بکشین . میتونین از کمی گل سرخ هم برای تزیین روش استفاده کنین .

اگر دلمه رو با ماست سرو میکنین نیازی به شکر نداره . ولی اگر دوست دارید کمی ملس یا شیرین باشد به آن کمی آب و شکر و آبلیمو ( یا سرکه ) اضافه کنید و پس از جوش زدن خاموش کنید . میتوان برای تزیین باز هم از پیاز داغ و یا زرشک لابلای آن استفاده کرد .

نکته : بعضی ها آبلیمو و شکر و یا سرکه و آبلیمو رو به مواد دلمه مخلوط میکنن . و بعضی ها هم دو الی سه لیوان ماست به مواد از همون ابتدا مخلوط می کنن .

نکته : برای براق شدن دلمه ها پس از کشیدن میتونین کمی روغن خیوانی یا کره روش بدین .
آسوری ها هم برای داخل مواد و هم لابه لای دلمه ها ماست میریزن . بعد با پیاز داغ و فلفل تزیین و سرو می کنن . شما میتونین وقتی که دلمه هاتون رو پیچیدین دو قسمت کنین . یک قسمت رو شیرین و دیگری رو ترش بپزین .

*
- ضمنا میشه انواع دلمه رو یکجا تهیه کرد و پخت .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم برای خمیر:
برنج خیس شده=3 لیوان
گوشت چرخ کرده=200 گرم
تره=200 گرم
پیاز متوسط=1 عدد
مواد لازم برای داخل چباب:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز متوسط=4 عدد خلال شده
کشمش=1 لیوان
خلال بادام=2/1 لیوان
ادویه کاری،نمک و فلفل=به میزان لازم
مواد لازم برای سس چباب:
پیاز خلال شده=2عدد
تمر هندی آب کرده رقیق=4 لیوان
شکر=2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری و فلفل قرمز=به میزان لازم
روغن مایع=کمی برای سرخ کردن
طرز تهیه خمیر چباب:
همه مواد را با هم چرخ می کنیم و زردچوبه،ادویه کاری و نمک را به آن اضافه می کنیم.سپس همه مواد را ورز می دهیم.
طرز تهیه مواد داخل چباب:
پیاز را سرخ کرده و گوشت را به آن اضافه می کنیم. سپس ادویه،نمک و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم اضافه می کنیم. در آخر کشمش را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود.
طرز تهیه چباب:
کمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می کنیم. مقداری مایه گوشتی میان خمیر اضافه کرده و آن را به ضورت گلوله درمی آوریم. برای اینکه گلوله ها به دستمان نچسبد کمی آب بدستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می کنیم تا مایه گوشتی و خمیر تمام شود.
برای تهیه سس چباب:
ابتدا پیاز خلال شده را سرخ می کنیم و 4 لیوان آب تمر هندی را به آن اضافه می کنیم. چون آب تمر هندی شور است نیازی به نمک نیست. شکر را ریخته و ادویه کاری و فلفل قرمز را اضافه می کنیم. زمانی که سس را آماده کردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینکه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط،طوری که به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد.
نکته: این خوراک را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می کنند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:42
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
ذرت مکزیکیکنسرو ذرت

1 قوطی . کره 2 قاشق . آویشن 2 قاشق .

قارچ
1 پیمانه
سس سفید 3 قاشق . پنیر پیتزا 2 قاشق . نمک.فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :


درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود ، کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید.
قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید ، روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر اب شود.ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمائید ،

در صورت تمایل از پودر سیر نیز بعنوان چاشنی میتوانید استفاده کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:37
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی


انجمن تفریحی قاطی



اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می*بینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی*شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این*که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم*کالری تبدیل کند.

مواد لازم برای 4 نفر :
کلم بروکلی
400 گرم

سویا 2 پیمانه

پیاز بزرگ 1 عدد

سیر 4 حبه

هویج بزرگ یک عدد

رب گوجه* فرنگی 2 قاشق سوپ
خوری
روغن به میزان لازم

نمک، فلفل و زرد چوبه مقداری


طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی :
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.
هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
در تابه*ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می*شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

فوت* و فن
1 - برای آماده*سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم* ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
2 - برای خوش* رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه*ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می*شود.

نکته :
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدا

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:32
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

آشنایی با روش تهیه کتلت میگو.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 میگو ٧۵٠ ‏گرم
2 تخم مرغ ٢ ‏عدد
3 ‏آرد ۴ ‏قاشق سوپخوری
4 پیاز ١ ‏عدد
5 نمک، ادویه و روغن به مقدار لازم



طرز تهیه


میگوها را خوب شسته و با ١ ‏عدد پیاز می‌گذاریم خوب بپزد. سپس آن‌ها را خردکرده و با تخم‌مرغ، آرد، نمک و فلفل و ادویه مخلوط می‌کنیم. مواد را شکل داده و در کف ماهیتابه پهن می‌کنیم. زمانی که دو طرف آن سرخ شد با گوجه و لیموترش تزیین می‌نماییم.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

با مواد لازم برای تهیه ماهی با گوجه فرنگی و روش پخت آن آشنا شوید.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏ماهی بدون استخوان نیم کیلو
2 گوجه فرنگی ۵ ‏عدد
3 جعفری خرد شده نصف پیمانه
4 روغن زیتون ١ ‏پیمانه
5 نخود فرنگی نصف پیمانه
6 آب نارنج 1 پیمانه
7 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

‏ماهی را شسته خرد کرده و در روغن سرخ نمایید. سپس گوجه فرنگی رنده شده ‏را همراه با نخود فرنگی، آب نارنج، فلفل و نمک مخلوط کرده و روی ماهیها ‏بریزید. شعله گاز را کم کرده و بگذارید ماهیها با موادمان آرام آرام بپزد و به روغن بیفتد. پس از کشیدن غذا در دیس می توانید ماهیها را با چیپس و خیارشور تزئین نمایید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:10
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت



مافین سبزیجات یکی از بهترین غذاهای رژیمی برای کسانی است که رژیم لاغری دارند.

مواد لازم :

جوانه گندم ۲ قاشق غذاخوری
پودر دانه کتان یک قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲ قاشق غذاخوری
پنیر معمولی نصف پیمانه
پودر سیر کمی
فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی
پودر ترخون یک چهارم قاشق مرباخوری
پنیر چدار رنده شده یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده نصف پیمانه
کلم بروکلی پخته و خرد شده یک پیمانه



طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۶ قالب مافین را با کمی روغن چرب کنید.
جوانه گندم و دانه کتان را با هم مخلوط کنید و کف هر کدام از قالب ها به طور مساوی بریزید.
تخم مرغ، سفیده تخم مرغ و پنیر معمولی را با همزن بزنید. پودر سیر، نمک و فلفل، ترخون و پنیر چدار را با هم مخلوط کنید. کلم بروکلی و قارچ را به مواد اضافه کنید و به مقدار یک چهارم پیمانه هر قالب را پر کنید و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:49
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :


فیله سینه مرغ 4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد
نصف یک عدد آب لیمو ترش و رنده پوست آن
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه :

مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:45
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
 

مواد اولیه :
فیله ماهی ۲۰۰ گرم
پیازوگوجه فرنگی و فلفل دلمه ای از هر کدام یک عدد
قارچ شش عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
جعفری خردشده و رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید. سپس قارچ خردشده را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازد. فلفل دلمه ای و ماهی خردشده را افزوده و تفت دهید. گوجه فرنگی را پوست کنده و خرد کنید، با نمک و فلفل به مواد اضافه نمایید. در انتها رب گوجه فرنگی و جعفری را افزوده و هم زده و کمی آب ریخته و اجازه دهید جا بیفتد یا در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:41
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت


سلامت نیوز : نخوردن کربوهیدرات را فراموش کنید. لازم نیست به خودتان سختی بدهید تا لاغر شوید و دوباره پس از مدتی به وزن قبلی بازگردید. رژیم های سخت شاید در کوتاه مدت موثر باشند اما فرد رژیم گیرنده پس از مدتی از این همه بخور و نخورها خسته و بی خیال رژیم خود می شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ در این مطلب یک سری قواعد قدیمی برای رژیم را ذکر و آنها را رد کرده ایم و در عوض قواعد جدیدی پیش روی شما قرار داده ایم.

1. قانون قدیمی: حذف کربوهیدرات

چرا باید این قانون را در هم بشکنید: حذف کردن قند و کربوهیدرات از رژیم غذای روزانه فقط برای مدت کوتاهی پاسخگوست و در طولانی مدت افراد نمی توانند این شراط را تحمل کنند. محققان ثابت کرده اند، افرادی که کربوهیدرات های کمی در وعده های غذایی خود دارند، حدود دوکیلوگرم بیشتر از افرادی وزن کم می کنند که هیچ کربوهیدراتی مصرف نمی کنند.

قانون جدید: روزانه می توانید از 5 پیمانه غلات همچون جودوسر یا برنج قهوه ای استفاده کنید. کربوهیدرات، انرژی و فیبر بالایی دارد و نخوردن آن به هیچ عنوان منطقی و درست نیست.

2. قانون قدیمی: نخوردن زرده تخم مرغ

چرا باید این قانون را در هم بشکنید: در نتیجه تحقیقات دانشگاه ساری انگستان، افرادی که روزانه دو تخم مرغ را برای مدت 12 هفته می خورند نیز به اندازه افرادی وزن کم می کنند که تخم مرغ را از وعده های غذایی خود حذف کرده اند. میزان کلسترول موجود در تخم مرغ در مقایسه با چربی های اشباع موجود گوشت های فراوری شده بسیار کم است.

قانون جدید: زرده تخم مرغ سرشار از پروتئین، کلسیم و آهن است. بهتر است آن را نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید تا رژیم متعادل و سالمی داشته باشید. و از مصرف غذاهای فراوری شده همچون سالامی که مملو از کلسترول و چربی است، خودداری کنید.

3. قانون قدیمی: زیاد کردن وعده های غذایی

چرا باید این قانون را در هم بشکنید: مطالعات دهه 90 میلادی ثابت کرده بودند در همه طول روز میان وعده های کوچک خوردن می تواند اشتهای زیاد را کنترل کند. اما تحقیقات کانادایی جدید نشان می دهد میان فردی که میان وعده های متعدد می خورد و کسی که نمی خورد، فرقی وجود ندارد.

قانون جدید: در هر وعده خود هر چه قدر دوست دارید، غذا میل کنید. اما حواستان به کالری های آن نیز باشد. به طور مثال، خانم باید حدود 1200 کالری در روز غذا بخورند تا لاغر بمانند. این کار باعث می شود تا انرژی کسب کنید نه اینکه انرژی از دست بدهید.

4. قانون قدیمی: نیمه شب میان وعده نخورید

چرا باید این قانون را در هم بشکنید: تحقیقات اخیر نشان داده است، دلیل اینکه برخی از افراد وزنشان زیاد نمی شود، به زمان خوردن آنها، نه میزان غذایشان بستگی دارد. اما سوخت و ساز بدن با ساعت تغذیه ارتباطی ندارد. می توانید در ساعت 10 شب هم غذای سالم به عنوان شام میل کنید.

قانون جدید: اگر دوست دارید نیمه شب غذا میل کنید، این کار را انجام دهید اما سعی کنید کالری زیادی نداشته باشد. نمی توانید در یخچال را ببندید؟ غذاهایی با اندازه های کوچک را امتحان کنید. اینکه در چه ساعتی غذا میل کنید مهم نیست و هیچ قاعده ای نیز برای فاصله انداختن میان وعده های غذایی وجود ندارد. البته اگر خیلی گرسنگی بکشید زیاد هم غذا خواهید خورد. بنابراین، کالری های را طوری در وعده های خود تقسیم کنید که انرژی کافی به شما بدهند.

5. قانون قدیمی: تسلیم اشتهای زیاد خود نشوید

چرا باید این قانون را در هم بشکنید: محققان دانشگاه جورج لندن ثابت کرده اند، اگر جلوی اشتهای خود را نگیرید چاق می شوید و در مقابل آن، محققان دانشگاه کانادا اعلام کرده اند، منع مردم از غذاهای خاص باعث افزایش حرص و ولع آنها می شود.

قانون جدید: سعی کنید میل شدید خود را در حد تعادل نگه دارید. همیشه غذاها یا خوراکی هایی که دوست دارید را به میزان کم و تکه های کوچک بخورید و خود را از نعمت آنها محروم نکنید. اما به طور مثال، به جای خوردن یک تخته کامل شکلات، دو تکه مربعی کوچک بخورید که فقط هوستان از بین برود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:36
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 127
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1251
» بازديد سال گذشته : 1270
» كل بازديد : 1270

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی