خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

مواد مورد نیاز :

تخم مرغ : سه عدد . ( از انواع غنی شده طعم دار یا همراه با امگا 3 نباشه )
شکر : یک لیوان .
آرد سفید گندم : 2 لیوان .
بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری .
وانیل شکری یا وانیل مایع : نصف قاشق مرباخوری / یک قاشق چای خوری ( مایع )
روغن مایع مثل آفتابگردان : نصف لیوان . ( از روغن جامد آب کرده جدن خودداری کنید )
شیر یا ماست : نصف لیوان .
مخلوط کن ساده یا میکسر .
الک برای هوادهی آرد .
قالب کیک دو لیتری .

** نکات مهم : لیوانی که در اینجا گفته شده , ملاک همون پیمانه هست . اگه شما مثلن شکر رو با یک لیوان بزرگ قهوه خوری پیمانه میزنین , سایر مواد مثل روغن یا آرد رو هم با همون لیوان پیمانه کنین . در مورد مواد اضافی ای که در بالا گفته شده , همونطور که میبینین هر کدوم این مواد , یک نوع طعم و مزه خاصی رو به شما عرضه میکنه . کیک کشمشی , کیک دو رنگ کاکائوئی . کیک نارگیلی , کیک گردویی و کیک با طعم پرتقالی . پس طبق ذائقه خودتون , یکی از این مواد رو انتخاب کنید و در صورت عدم تمایل به طعم یا رنگ , کیک شما ساده و زرد رنگ خواهد شد .

طرز تهیه :

ابتدا آرد رو الک کنید . این کار به پف کردن بیشتر کیک و پوک شدنش کمک زیادی میکنه . در صورتیکه الک در اختیار ندارین , با قاشق غذا خوری اونو بصورت پودری در ظرف مخصوص خودتون بپاشین چند بار . بکینگ پودر رو هم به آرد اضافه و مخلوط کنید . در صورتیکه از وانیل شکری استفاده میکنین , وانیل رو هم به آرد اضافه کنید .
حالا سراغ مخلوط کن برین و تخم مرغ و روغن و شیر و شکر رو توی مخلوط کن بریزین . در صورتیکه وانیل مایع استفاده میکنین , وانیل رو هم به این مواد اضافه کنین .

** نکته : در صورت تمایل به تهیه کیک با طعم پرتقال , پوست پرتغال رو که قسمت سفیدی اون رو گرفتید و فقط قسمت نارنجی خارجی پوست باقی مونده , چند تکه کرده و داخل مخلوط کن اضافه کنین , اگر که مخلوط کن شما قابلیت میکسر داره . در صورتیکه از همزن های مخصوص شیرینی پزی استفاده میکنین , پوست پرتقال رو رنده ریز کنین و داخل مواد بریزین !!!
همچنین برای تهیه کیک گردویی , گردوها رو رنده ریز کنین . دقت کنین چرخ کردن گردو و یا ریختنشون توی میکسر باعث میشه گردوها روغن پس بدن و کیک خراب میشه .
برای تهیه کیک نارگیلی از نارگیل تازه اگر استفاده کنین خیلی بهتر و خوش طعم تر میشه . کافیه پوسته سخت و چوبی نارگیل رو بگیرین و یک تکه از نارگیل رو رنده درشت کنین . مهم نیست اگر قسمت قهوه ای رنگ میوه نارگیل هم رنده بشه .
برای تهیه کیک کشمشی , کشمش های پلویی رو به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنین و بعد آبکش کنین و بذارین آبشون بره . در غیر اینصورت کشمش های شما در کیک خشک میشن و سفت .

وقتی مایع کیک آماده شد , در صورت تمایل به درست کردن کیک های مزه دار , گردو و یا نارگیل رو به داخل مایع ریخته و فقط با قاشق هم بزنید و حالا نصف مایع رو داخل آرد ریخته و در جهت عقربه های ساعت هم بزنید . وقتی خوب مخلوط شد , باقی مایع رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا روی خمیر شما حباب های هوا دیده بشه . معمولن 2 تا 3 دقیقه هم زدن کافی هست . خمیر شل هست و از فرنی کمی سفت تره . پس نگران نباشین که باید خمیر سفت باشه و آرد اضافه نکنین وگرنه کیک شما سفت و خمیر میشه !

** نکته : در صورتیکه مایل به تهیه کیک کشمشی هستین , دو انتخاب دارین . بعضی ها دوست دارن کشمش ها در همه جای کیک یعنی پایین و بالای کیک پخش باشن و بعضی دوست دارن فقط در وسط کیک کشمش باشه یا روی کیک . اگه دوست دارین همه جای کیک کشمشی بشه , حالا موقع اضافه کردن کشمش ها به خمیره . اضافه و یک هم بزنید و مایع رو داخل قالب بریزین . در صورتیکه میخواهین کشمش ها در مرکز بمونن , در یک ظرف جداگانه ابتدا نصف قاشق چایخوری آرد بریزین و کشمش ها رو توی آرد بگردونین و کمی پودر دارچین و قهوه اضافه کنین و نیمی از مایع رو کف قالب بریزین و بعد کشمش ها رو اضافه کنین و باقی مایع رو روی کشمش ها بریزین . آرد آلود کردن کشمش ها باعث میشه که به ته قالب فرو نرن و در جای خودشون باقی بمونن .

** نکته : برای درست کردن کیک دو رنگ , ابتدا نیمی از مایع خمیر رو داخل قالب ریخته و باقی مونده مایع رو با یک قاشق مربا خوری پُر , پودر کاکائو مخلوط کنین و فقط بصورت طولی در مرکز قالب یا اگر قالب گرد دارین , دور قالب در قسمت وسط بریزین و توی فر بذارین . اینکار باعث میشه مغز و وسط کیک شکلاتی رنگ بشه و اطرافش زرد رنگ .

ابتکار این کیک دست خود شماست که مثلن کیک با طعم پرتغال و دو رنگ درست کنین و یا مثلن کشمش و پرتقال و دو رنگ باشه و ... فقط دقت کنین کیک گردویی تیره رنگ میشه و نیاز به کاکائو نداره ! حتا شما میتونین از یک قاشق غذا خوری پر کاکائو استفاده کنین و کل کیکتون رو شکلاتی کنین . مانعی وجود نداره و فقط در اونصورت کمی شکر رو بیشتر کنین تا کیک تلخ نشه . سلیقه ای هست .

قبل از ریختن کیک به داخل قالب , حتمن قالب رو با یک تکه کوچک کره یا با روغن مایع خوب چرب کنین و بعد مایع خمیر رو داخل قالب بریزین در غیر اینصورت کیک به قالب میچسبه و جدا کردنش باعث تکه تکه شدن کیک میشه .

دمای پخت این کیک 200 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبی 40 دقیقه در طبقه وسط فر هست . گاهی اوقاب تا 50 دقیقه هم طول میکشه . کیک شما از دقیقه 30 شروع به پف کردن میکنه و بوی وانیل پراکنده میشه . گریل به هیچ وجه روشن نکنین و قالب رو ته فر نذارین . وسط و در طبقه وسط فر . در حین پخت درب فر رو باز نکنین چون مانع پف کردن کیک میشه . زمانیکه روی کیک طلایی شد , کیک حاضره . برای اطمینان از مغز پخت شدن کیک , یک کارد پنیر خوری رو به مرکزش فرو ببرین و در بیارین . اگه هیچ خمیری به کارد نچسبید , کیک آماده ست . کیک رو در بیارین و 2 دقیقه صبر کنین تا کمی قالب خنک بشه و بعد با چند تکون به سادگی کیک خارج میشه . اگه قالب خوب چرب نشده باشه , کیک شما میچسبه و جدا کردنش سخته ! میتونین برای تزئین روی کیک از خاک قند و پودر دارچین هم استفاده کنین بصورت دلخواه ...


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:31
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم
هویج 1 عدد
کرفس 1 شاخه
گوجه فرنگی 300 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پاستا آبکش شده 500 گرم
جعفری خرد شده 50 گرم

آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمزان 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
هویج خیلی ریز خرد شده را به همراه پیاز و کرفس کاملا ساتوری خرد شده درون تابه حاوی روغن زیتون داغ ریخته و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم.
سپس سیر له شده را همراه با رب گوجه فرنگی و گوجه تازه پوره شده به مواد اضافه کنید و در این مرحله عصاره مرغ را نیز می افزاییم. به مدت ده دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد. در این مرحله پاستای آبکش شده را به سس اضافه کنید. آن را همراه با سس تفت دهید. همراه با پنیر پارمزان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:28
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

شیرینی نخودچی


این شیرینی کلا جزو شیرینی های به شدت ساده و خوشمزست که توی عید خیلی زیاد استفاده میشه و افراد مبتدی و تازه کار هم راحت میتونن تهیش کنن !


شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز


مواد لازم:


 

  • پودر هل:1قاشق مرباخوری سرپر
  • پودر شکر:نیم کیلو
  • خلال پسته :به میزان لازم
  • کره:نیم کیلو
  • آرد نخودچی:1کیلوگرم

 


طرز تهیه:


1. اول پودر شکر رو با کره مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنیدشون تا یکنواخت بشن.کره باید از قبل نرم شده باشه.آرد نخودچی و پودر هل رو یکباره به مواد اضافه کنید و بعد دستتون رو کمی چرب کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا کامل همه چیزا با هم قاطی بشن.حالا دو دفعه مواد رو چرخ کنید تا کاملا از یکنواخت شدنش مطمئن بشید .حتما کار چرخ کردن مواد رو دو بار انجام بدید یا حتی 3 مرتبه چون در کیفیت نهایی بسیار موثره.


شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز


2. حالا خمیر آماده شده رو روی سطح چرب شده پهن کنید و به قطر دلخواه درش بیارید.روی خمیر قالب بزنید یا اینکه اونو قلقلی کنید و روی هر کدوم از شیرینی ها مقداری پودر پسته یا خلال قرار بدید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخلش بچینید.فر رو از قبل 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو 35تا40 دقیقه داخلش قرار بدید.


شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز


نکات:

1)اگر دوست دارید مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.

2)میتونید مقداری پودر پسته هم داخل خمیر بریزید.

3)به جای کره میشه از روغن جامد استفاده کرد.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:24
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

طرز تهیه کیک موز شکلاتی

کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است .

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم :

آرد 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
موز پوره شده 1 عدد
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
شکلات چیپسی 1/3 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه


طرز تهیه :
ابتدا شکر و روغن را زده تا سفید شود بعد تخم مرغ ، بیکینگ پودر، وانیل ، موز له شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .

آرد و بیکینگ پودر را الک میکنیم کم کم به مواد افزوده و بعد شیر را میریزیم خوب مخلوط میکنیم.

کمی از مخلوط را برداشته به آن کاکائو را اضافه میکنیم و هم میزنیم قالب را چرب و آرد پاشی کرده کمی از مواد سفید بعد مواد کاکائو را میریزیم .

به همین صورت تا مواد تمام شود و سپس در فر با حرارت 180به مدت 45 دقیقه می پزیم .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:20
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم :

مرغ : نصف

رب انار : سه چهار قاشق

شکر : ( در صورتی که بخواهیم مزه اش شیرین شود.)

گردوی آسیاب شده : حدود دویست گرم

طرز تهیه :

اگه فسنجون ترش دوست دارید، از رب انار ترش، و اگه فسنجون شیرین دوست دارید، از رب انار شیرین استفاده کنید. ( رب انار ترش، معمولاً از انارهای شمال تهیه می شه.)

ابتدا گردو رو می ذاریم با یکی دو لیوان آب بپزه. جوش که اومد، حرارت رو ملایم تر می کنیم تا آروم آروم بپزه و روغن بندازه. توی یه ظرف دیگه ، پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم و مرغ رو تفت می دیم. مرغ رو هم می ذاریم بپزه. البته زمان پخت مرغ، کمتر از گردو است. یکی دو ساعت که از پخت گردو گذشت، رب انار رو بهش اضافه می کنیم تا جا بیفته. بعد شکر رو اضافه می کنیم.

نکته : در صورتی که بخواهیم فسنجون شیرین بشه، میزان شکر رو بیشتر می ریزیم. حتی اگه هم بخواهیم ترش بشه، باید یکی دو قاشق شکر بریزیم. چون شکر به فسنجون طعم می ده.

بعضی ها در این مرحله مرغ و گردو رو با هم یکی می کنند تا مزه هاشون به خورد هم بره. عده ای هم در هنگام کشیدن غذا، مرغ رو به بشقاب های خورش اضافه می کنند. این کار یک حسن هم دارد و آن اینکه در صورت اضافه آمدن مرغ، می توان از آن برای غذای دیگری استفاده نمود.

فسنجون با گوشت قلقلی:

پختن گردو و رب انار به همان صورت است. فقط برای تهیه گوشت قلقلی، گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و قدری زردچوبه مخلوط کرده و خوب چنگ می زنیم. سپس تکه ای از آن را برداشته و کف دست، به صورت قلقلی در می آوریم. قلقلی ها را در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم. نیم ساعت مانده به خوردن، قلقلی ها را به گردو و رب انار می افزاییم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:17
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

به نام خدا

خورش قارچ

مواد لازم برای3-2 نفر:

گوشت گوسفند بدون چربی: 8 تکه
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 ق غ
ادویه، نمک و فلفل و زعفران، آبلیمو
قارچ: 10-15 عدد
چیپس خلالی

ابتدا مانند همه خورشت ها پیاز را خلال کرده ودر روغن تفت میدهیم، بعد گوشت را اضافه کرده باز مقداری تفت میدهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد ادویه وبعد هم رب را می افزاییم و چند لیوان آب میریزیم و در قابلمه را میبندیم تا 4-3 ساعت بپزد.
قارچ را ورقه کرده (ورقه های ضخیم) ، به آنها آب لیمو زده تا سیاه نشوند و آن ها را کمی تفت میدهم و 30 دقیقه آخر به خورشت اضافه میکنیم. 5 دقیقه آخر هم نمک و زعفران را اضافه میکنیم.
خورشت را در ظرف سرو کشیده و دور آن چیپس خلالی میریزیم.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:13
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

به نام خدا

خورش ماست و گردو

خورش ماست و گردو:
مغر گردوي چرخ شده : ٣٠٠ گرم
مرغ يا مر...غابي : يك كيلو و نيم
پياز داغ : ٢ قاشق غذاخوري
ماست چكيده : ٢٠٠ گرم
شكر : ١/٣ پيمانه ، من از شكر استفاده نكردم و آبغوره رو جايگزينش كردم
آب غوره : ٣ قاشق غذاخوري ( به جاي شكر )
نمك ، فلفل ، محلول زعفران
ابتدا گردورو با كمي روغن تفت ميديم ،مرتب هم مي زنيم تا نسوزه ....من معمولا براي خورش هايي كه گردو دارن ، اول يه كمي آب سرد اضافه مي كنم ، وقتي جوش اومد دوباره كمي ديگه آب سرد مي ريزم و صبر مي كنم تا به جوش بياد ، اين كارو تكرار مي كنم وقتي آب خورش به اندازه كافي رسيد ، حرارت رو كم مي كنم تا خورش بپزه..اين كار باعث ميشه به گردوها شوك وارد بشه و روغن بيشتري پس بده ، يك راه ديگه هم اينه كه هر ٥ دقيقه يك بار دوسه تكه يخ داخل خورش بندازيم و اين كارو چند بار تكرار كنيم ......
سپس مرغ رو با پياز داغ ، نمك و فلفل رو به گردو اضافه مي كنيم ..
٢٠ دقيقه آخر پخت خورش ، آردو كمي تفت ميديم كمي آب اضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا مثل سس غليظ بشه و آرد ، ماست ، زعفران و آبغوره ( يا شكر ) رو به خورش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا كاملا جا بيفته ....
بهتره اين خورش رو سر فرصت و با حرارت ملايم و مدت زمان بيشتري بپزيم


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:10
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم:
*شکر ۱/۵ کیلو
*گردو ۱ کیلو
*هل کوبیده ۱ قاشق سوپخوری
*آب ۸ پیمانه



طرز تهیه:
گردوها راپوست می کنیم و با سوزن کلفت (لحاف دوزی ) چهار طرف آنرا سوراخ می کنیم . بطوریکه سوزن از یک طرف گردو فرو رقته و از طرف دیگر خارج شود . سپس گردوهارا در آب معمولی ریخته به مدت ده روز در جائی قرار داده و هر روز آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی و سیاهی گردو خارج شود . پس از ده روز گردوها را در آب آهک می اندازیم و بعد از دوازده ساعت از آب آهک در می آوریم و سپس دو الی سه بار شسته و بمدت بیست و چهار ساعت در اب سرد خیس نموده, چهار بار آب آن را عوض می کنیم. در نیم کیلو شکر دو پیمانه اب می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید . سپس گردوها را در آن ریخته , پس از چند بار قل زدن هل را اضافه نموده. از روی حرارت برداشته پس از سرد شدن در ظرف درب دار می ریزیم .این مربا بسیار تیره است , برای همین ما بقی شکر را با شش پیمانه آب مخلوط کرده , روی حرارت قرار میدهیم تا قوام بیاد . شربت سفید را جداگانه آماده داشته باشید که هر گاه خواستید این مربا را سرو کنید مقداری شربت سفید در کاسه ریخته و چند دانه از گردوی مربا شده را داخل آن بگذارید .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت



مواد لازم:
سیب=8 عدد
شکر قهوه ای=یک و نصف پیمانه
پودر کاکائو =یک قاشق س
آب=یک سوم پیمانه
ملاس یا شیره ذرت=یک سوم پیمانه
کره یا مارگارین= 2 ق س
سرکه سفید=یک قاشق س
داژه های شکلاتی و پاستیل برای تز

طرز تهيه:
سیب ها رو بشورین و خشک کنین . دمش رو جداکنین .از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت 3 دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه .حدود 8 دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه .از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن .
نکات مربوط به تهیه سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز
میتونین قبلا سیب ها رو داخل ماکرویو چند دقیقه قرار بدین تا کمی نرم تر بشن . از خرد شده انواع مغزها نظیر پسته و بادام و گردو هم میشه استفاده کرد . این روشی برای علاقمند کردن کودکان به میوه جات هستش . با میوه هایی نظیر موز و گلابی هم میشه اینکار رو انجام داد .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:01
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
دستور شیرینی با تزئین رویال آیسینگ



طرز درست کردن شیرینی

طرز تهیه خمیر برسله



مواد لازم

 

کره 100 گرم
پودر شکر یا قند 60 گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ کامل 1 عدد
آرد سفید 200 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری


یه نکته در درست کردن کیک و شیرینی هست که خیلی مهمه:

 

کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این باعث میشه شیرینی پف بیشتری کنه و شیرینی به کف ظرف نچسبد


کره ها را با قاشق نرم میکنیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه
بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم
100 گرم از آرد را در ظرف جداگانه ریخته و وانیل را بهش اضافه می کنیم


موادی رو که از قبل مخلوط کرده ایم را به آرد( آردی که با وانیل مخلوط شده) اضافه میکنیم
حالا 100 گرم آرد باقی مانده امون را آروم آروم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا حدی که به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود
خمیرمون رو 4 سانت باز میکنیم

با لیوان یا اگه قالب دایره ای دارید,خمیرمون رو قالب میزنیم( بعد با چاقو دایره ها رو از وسط نصف میکنیم که شبیه هندونه بشه)
نکته: برای پخت شیرینی اصلا نیاز نیست که ته قالب را چرب کنید

زمان پخت این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می باشد


مواد لازم برای تهیه آیسینگ


سفیده تخم مرغ یه عدد( باخودتون نگید یه دونه کمه و اینا, مطمئن باشید آیسینگ زیاد میاد)
پودر قند 75 گرم( اگه پودر قند نداریم الکی از شکر استفاده نکنیدااا,شکر و پودر قند باهم فرق دارن,اگه خواستید شکر استفاده کنید,شکر و اسیاب کنید)


سفیده تخم مرغ رو اینقدر میزنیم با همزن که سفت بشه(وقتی ظرفمون رو برمیگردونیم سفیده نریزه)
پودر قند رو اضافه میکنیم و باز بهم میزنیم( پودر قند رو کم نکنید هاااا,ایسینگ تون نمیبنده شیرینی اتون خراب میشه)


حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.
پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید
من چون میخواستم و هندونه درست کنم از دو رنگ سبز و قرمز استفاده کردم
آیسینگ ها رو میریزیم تو قیف و شروع به رنگ کردن میکنیم
اول رنگ سبز رو میزنیم( از دور گیری شروع میکنیم) وقتی خشک شد قسمت های دیگه رو قرمز میکنیم

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:57
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعد
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 7
» بازديد ديرور : 19
» بازديد ماه گذشته : 7
» بازديد سال گذشته : 1311
» كل بازديد : 1311

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.83.93.85
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی