خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

مواد لازم :
آب : ۱ قاشق سوپخوری
نعناع : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۱ قاشق مربا خوری
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری



برگ نعناع را از ساقه اش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و هم بزنید تا شکر حل گردد. آنگاه نعناع و سرکه در آن ریخته به مصرف برسانید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:34
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

لقمه دال عدس خوشمزه و سس ارده



لقمه دال عدس خوشمزه و سس ارده .

لقمه دال عدس و سس ارده خوراکی بسیار خوشمزه می باشد که برای گیاهخواران هم بسیار مناسب است.


مواد لازم مورد نیاز:


دال عدس 1/2 فنجان

آب 2 فنجان

بلغور ریز 3/4 فنجان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده 1 عدد

زیره سابیده 2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری

پیازچه خردشده 1 عدد

جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

نان لواش 6 تکه 20 در 30

فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان

کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان

سس ارده به مقدار لازم



طرز درست کردن:


دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم. حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش

بکشد و نرم شود.
در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانیم مخلوط را در غذاساز یا

میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.
روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم

را می ریزیم و نان را می پیچیم
برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز

شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!


امتیاز : نتيجه : مجموع 2 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:29
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

املت فرانسوی

مواد لازم:
تخم مرغ = ۶ عدد
گوجه یا قارچ ورقه شده = دو عدد
کره یا روغن = ۳۰ گرم
نمک و فلفل = به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوجه ها یا قارچ ها رو ورقه کرده و در روغن به مقدار کمی سرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ها را در داخل کاسه شکسته و کمی هم میزنیم بعد فلفل و نمک را اضافه نموده و آن را درون ماهی تابه می ریزیم در حدود دو دقیقه در ماهی تابه را می گذاریم تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود سپس گوجه ها یا قارچ ها را روی نصف تخم مرغ می چینیم بصورت نیم دایره در می آید و نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر بر میگردانیم سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید و به مدت یک دقیقه در ماهی تابه میگذاریم سپس آنرا برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای و یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم. توجه باید داشته باشیم که حرارت باید بسیار ملایم باشد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:25
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت







مهیا کردن  موساکا ( غذای یونانی )
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگویم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد ! ممکنه یک غذای خوشمزه از آب در بیاید ولی دیگه موساکا نیست.
مواد لازم :

بادمجان قلمی حلقه شده ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ریز شده یک عدد
سیر خرد شده سه حبه
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
آویشن یک قاشق مربا خوری


مواد لازم برای سس سفید :

شیر یک پیمانه
آرد یک قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
خامه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری


طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد سیر را اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید.

بادمجان ها را دو ساعت درآب نمک خوابانده بعد خشک کرده و سرخ کنید. می توانید این کارر در فر انجام بدهید.
برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .
ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .
بعد حدود سه ربع بگذارید در حرارت ملائم فر تا بپزد یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلائی شود .
نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی قاطی کنید و به همراه گوشت تفت بدهید.
نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست را با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید و در انتها بریزید روی این غذا و بعد در فر بگذارید .
همچنین می توانید این مخلوط ماستی را به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.
نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.
نوش جونتون واقعا خوشمزه است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:17
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت


ممتاز نیوز به نقل از برترین ها : املت چینی پر از سبزیجات سالم و کمی فلفل است. املت مکزیکی که برای ناهار و صبحانه مناسب است و املت اسپانیایی با سوسیس پخته می شود. املت غذای خوشمزه ای است و اگر وقت کمی دارید، در کمترین زمان می توانید آن را بپزید و لذت ببرید.
مواد لازم برای املت چینی:
• ۵۰ گرم لوبیا سبز
• ۵۰ گرم جوانه گندم یا سویا
• ۱ عدد پیاز سبز، خرد شده
• ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، خرده شده
• یک تکه زنجبیل، رنده شده
• ۱ حبه سیر، له شده
• ۴ عدد تخم مرغ
• روغن زیتون

املت چینی، مکزیکی و اسپانیایی

روش پخت:
۱٫ لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۳ دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی کنید.
۲٫ لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.
۳٫ زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.
۴٫ تخم مرغ ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.
۵٫ یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام دهید.
۶٫ مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آنها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.
مواد لازم برای املت مکزیکی:
• ۴ عدد تخم مرغ
• یک سوم فنجان شیر
• سه چهارم فنجان پنیر مکزیکی
• ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
• ۴ عدد پیاز سبز، خرد شده
• یک چهارم فنجان برگ جعفری، خرد شده
• ۲۰ گرم کره
• ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

املت چینی، مکزیکی و اسپانیایی

روش پخت:
۱٫ تخم مرغ ها، شیر، یک چهارم فنجان پنیر و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و بقیه پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.
۲٫ نصف کره و نصف روغن را در ماهیتابه نچسبی روی شعله بالا گرم کنید تا به جلز ولز بیفتد. سپس شعله را کم کنید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ببندد.
۳٫ نیمی از مخلوط فلفل را روی املت بریزید و حدود ۴ دقیقه بپزید تا تخم مرغ طلایی شود. حالا می توانید املت را لوله کنید و در بشقاب سرو کنید. برای بقیه کره، روغن، مخلوط تخم مرغ و مخلوط فلفل هم همین کار را تکرار کنید.

مواد لازم برای املت اسپانیایی:
• ۱ عدد سوسیس، خرد شده
• ۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۲ عدد سیب زمینی، پوست کنده و برش زده شده
• ۱۰ عدد تخم مرغ
• نیم فنجان آب

املت چینی، مکزیکی و اسپانیایی

روش پخت:
۱٫ یک ماهیتابه نچسب بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. حدود دو دقیقه هر طرف سوسیس را بپزید تا قهوه ای شود. سپس آنها را به کاسه ای منتقل کنید. پیازها را داخل روغن بریزید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. آنها را نیز به کاسه ای منتقل کنید.
۲٫ در ماهیتابه ای روی شعله متوسط روغن داغ کنید و نیمی از برش های سیب زمینی را ته آن بچینید. روی آن سوسیس ها و پیازها را بریزید. همین کار را برای بقیه سوسیس و سیب زمینی و پیاز تکرار کنید.
۳٫ تخم مرغ ها و آب را در کاسه بزرگی بزنید. به آن نمک و فلفل بزنید. این مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و شعله زیر آن را کم کنید تا املت ببندد. می توانید آرام لبه املت را بلند کنید تا بقیه تخم مرغ ها به زیر آن بریزند. این کار را ۲ یا ۳ بار تکرار کنید تا تخم مرغ نپخته نماند. برای پختن این املت ۲۵ دقیقه زمان لازم است.
۴٫ شعله بالایی گریل را روشن کنید و حدود ۵ دقیقه املت را داخل گریل بگذارید تا روی آن هم بپزد و طلایی شود.

املت چینی، مکزیکی و اسپانیایی


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:13
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

پولکی اصفهان




پولکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهان است. طرز تهیه ی این شیرینی ساده است، شما نیز به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید:
● پولکی زعفرانی
مواد لازم:
ـ شکر :یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
ـ آب :۲۱‎/ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
ـ سرکه ی انگور: ۴۱‎/ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
ـ زعفران (حل شده در آب جوش) : ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
▪ روش تهیه
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.
ـ نکته
اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.
اکنون تنها کاری که باید انجام دهید، شکستن و میل کردن آن با چای است.( کاری که بسیاری از همشهریان بنده بدان عادت دارند).
طرز تهیه پولکی اصفهان
طرز تهیه پولکی اصفهان


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:09
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

 

بهترین ‌آش، شله قلمكار است

بعضی آش‌ها هستند كه كمتر در آنها گوشت به‌كار می‌رود، مانند ‌آش‌رشته یا ‌آش دوغ كه اصلا مناسب فصل سرما نیستند. در عوض آش‌هایی مانند آش شله‌ قلمکار از آنجا كه در مواد اولیه آنها گوشت هم وجود دارد غذای مناسبی برای فصل سرما محسوب می‌شود. این‌ آش را اگر تند مصرف كنید می‌تواند به گرمی غذا بیشتر كمك می‌كند.

غذاهایی برای سرمایی ها

مواد لازم:

 

  • گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم
  • نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشم‌‌بلبلی و برنج: هركدام یك فنجان
  • سبزی‌ آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): به‌میزان لازم
  • پیازع داغ: به مقدار لازم
  • نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم

 


روش تهیه

1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و پیاز را سرخ كردید، زردچوبه را به آن اضافه كنید و كمی آب در آن بریزید و بگذارید خوب بپزد. سبزی‌ آش را خرد كنید.

2. وقتی گوشت نیم‌پز شد، حبوبات را به آن اضافه كنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخت، سبزی را به آن اضافه كنید.

3. از آنجا كه مدت پخت آش طولانی است بهتر است حرارت زیر آن را كم كنید و آن را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شده و جا بیفتد. نمك و فلفل را زمانی اضافه كنید كه‌ آش خوب پخته باشد. بعد از آن روی ‌آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین كنید.

 


حلیم را با نخود بخورید

حلیم غذایی مناسب برای فصل زمستان است، به‌خصوص اگر نخود هم به آن اضافه شود؛ یعنی اگر می‌خواهید حلیم بپزید به‌دنبال حلیمی باشید كه فقط از گندم درست نشده باشد. نخود گرم است و به گرمی حلیم كمك می‌كند. اضافه كردن دارچین به مقدار مناسب هم می‌تواند این حلیم را برای فصل سرما مناسب كند.

غذاهایی برای سرمایی ها

مواد لازم:

 

  • گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم
  • نخود: یك دوم لیوان
  • گوشت گوسفند سردست: 400 گرم
  • نمك: یك پنجم قاشق چای‌خوری
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • آب گوشت: دو لیوان
  • دارچین: به مقدار لازم
  • شكر: به مقدار لازم
  • كره: چهار قاشق سوپ‌خوری

 


روش تهیه

1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 ساعت زودتر خیس كرده و با نمك بپزید. نخود را همرا با پیاز و گوشت پخته، سپس گوشت پخته را از آب و نخود جدا كنید و بكوبید تا رشته رشته شود.

2. گندم را هم با كمی آب جوش در مخلوط‌كن بریزید تا كاملا له شود. اما نخود را با كمی آب گوشت له كنید. این كار را هم می‌توانید در مخلوط‌كن انجام دهید.

3. بقیه‌ آب گوشت، نخود، گوشت و گندم له شده را با هم مخلوط كرده و در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود نیم لیتر آب به آن اضافه كرده و بگذارید حلیم به مدت نیم ساعت جا بیفتد. حواس‌تان باشد كه در این مدت حلیم مرتب هم زده شود تا ته نگیرد.

 


بچسبید به خورش فسنجان

بعضی خورش‌ها مانند خورش كدو و خورش آلو اسفناج به‌دلیل رطوبتی كه دارند برای فصل سرما مناسب نیستند اما خورش فسنجان به‌دلیل حرارت خوبی كه گردو به آن می‌دهد برای این فصل توصیه می‌شود. این غذا شیرین و چرب است و به‌دلیل گردوی فراوان می‌تواند در سرما طبع شما را به سمت گرمی ببرد.

غذاهایی برای سرمایی ها

مواد لازم:

 

  • گردو: 500 گرم
  • گوشت چرخ كرده: 300 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • دارچین: سه قاشق چای‌خوری
  • رب انار: پنج قاشق غذاخوری
  • شكر: دو قاشق غذاخوری

 


روش تهیه

1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخ‌كرده، نمك، فلفل و یك قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند.

2. حالا با دست كوفته‌های كوچكی از این مواد درست كرده و داخل روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. گردوها را چرخ كنید، درون قابلمه دو لیوان آب سرد بریزید و گردوها را اضافه كرده سپس حرارت را زیاد كنید تا آب جوش بیاید.

3. پس از اینكه آب جوش آمد حرارت را كم كنید و اجازه دهید به مدت سه ساعت گردوها با آب خوب بجوشند و به اصطلاح به روغن بیفتند. بعد از اینكه گردوها پخت، رب انار و دو قاشق چای‌خوری دارچین، شكر و كمی نمك اضافه كنید سپس به مقدار لازم آب بریزید. گوشت‌های قلقلی را كه آماده كرده بودید به خورش اضافه كنید و یك ساعت دیگر هم بگذارید تا گوشت‌ها درون فسنجان بجوشند. بعد از یك ساعت فسنجان شما آماده است.

 


سوپ گندم را جایگزین سوپ جو كنید

اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید كه خوردن سوپ‌هایی مانند سوپ جو به‌دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند، به جای آن می‌توانید از سوپ گندم استفاده كنید كه طبعی گرم دارد.

غذاهایی برای سرمایی ها

مواد لازم:

 

  • گندم: یك پیمانه
  • جعفری: سه پیمانه، خرد شده
  • پیاز: یك عدد
  • هویج: یك عدد
  • نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم

 


روش تهیه

1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویه‌ها را هم می‌توانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا كاملا گندم‌ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشكفد.

2. در پایان هویج را رنده كرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه كنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت ‌بردارید و نوش‌جان كنید.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:04
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
آموزش تهیه ماست 7 رنگ که از خیار، هویج، گردو، موسیر، زرشک درصورت دلخواه استفاده می کنیم. در ماست 7 رنگ اگر ماست، چکیده باشد خیلی بهتر است.آماده سازی :15 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه ماست 7 رنگ برای 2 نفر:خیار 2 عدد
هویج 2 عدد
گردو 100 گرم
زرشک (در صورت دلخواه) به میزان لازم
موسیر 1 قاشق مربا خوری
ماست چکیده به میزان لازم
نعناع و نمک به میزان لازم
کشمش 1 فنجان




طرز تهیه ماست 7 رنگ:
در تهیه ماست 7 رنگ از خیار، هویج، گردو، موسیر، زرشک درصورت دلخواه استفاده می کنیم.خیار و هویج را داخل غذاساز میریزیم، گردو را نگینی کرده کشمش را داخل اب میریزیم تا خوب باز شود.زرشک را خیس میکنیم بعد همه رو مواد با هم مخلوط میکنیم.

اگر ماست، چکیده باشد خیلی بهتر است.



برای تزئین از نعنا ونمک یا درار استفاده می کنیم.

نوش جون

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:00
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
طرز تهیه سس ریحان


مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :
روغن زیتون 1/2 لیوان
سرکه سیب 1/3 لیوان
روغن کنجد به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
پودر زیره نصف قاشق چای خوری
پودر زنجبیل به میزان لازم
شکر نصف قاشق چای خوری
آبلیمو 3 قاشق چای خوری
کنجد 1 قاشق چای خوری
گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه
* برگ ریحان 5 یا 6 عدد
* سیر تازه 4 عدد
تربچه کوچک 1 عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم

 

* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع
سالاد میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین
سالاد بی نظیر میشه.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:55
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

تند، شیرین، ترش یا ملس فرقی نمی كند، هركدام طرفداران خودش را دارد و فرموله كردن انواع آن از حرفه ها و تخصص های ارزشمند صنایع غذایی است و برای بسیاری مردم حكم نمك غذا را دارد و هنگام دریافت غذا از رستوران، از این جمله زیاد استفاده می كنند؛ لطفا «سس اضافه».
وقتی نام سس به میان می آید، بسیاری تنها دو نوع آن را از روی رنگ سفید و قرمزی كه دارند، می شناسند و معتقدند كه باید در خوردن آن اعتدال را رعایت كرد، اما واقعیت این است كه سس انواع گوناگونی دارد كه هركدام از آنها سفیر فرهنگی و ذائقه ای از گوشه و كنار دنیا هستند. برای ارائه یك تقسیم بندی بهتر می توان سس ها را به 6 دسته با پایه روغن ها، رب گوجه فرنگی، كنستانتره میوه ها، نشاسته، خامه و ژلاتین تقسیم بندی كرد.
علی میلانی بناب، كارشناس ارشد تغذیه معتقد است سس مایونز از قدیمی ترین انواع سس در جهان است و نوعی چاشنی غذایی به شمار می آید كه طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد، اگرچه برای اولین بار این نوع سس را یك سرآشپز فرانسوی تهیه كرد كه دیری نپایید این فرمول سراسر دنیا را فتح كرد.
این سس تركیبی از روغن، تخم مرغ، سركه یا آبلیموست كه معمولا طعم دهنده های مختلفی به آن اضافه می شود. شاید باورتان نشود كه هر قاشق از این سس تقریبا معادل همان مقدار روغن انرژی دارد. درست است كه روغن و تخم مرغ از مواد غذایی مغذی برای بدن به شمار می روند، ولی غالب بودن روغن در این سس، انرژی زیادی به آن بخشیده است به طوری كه تقریبا هر 100 گرم سس 800 كیلوكالری انرژی دارد و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث چاقی و اضافه وزن شود.

سس قرمز:
افراد زیادی طرفدار سس های قرمزند و آن را كم كالری تر از سس مایونز می دانند. سس كچاپ كه بسیاری آن را سس گوجه فرنگی می نامند یكی دیگر از انواع سس هاست كه بر پایه رب گوجه فرنگی است. عصاره گوجه فرنگی، سركه، روغن، شكر یا شربت ذرت از تركیبات اصلی این نوع سس است كه البته در انواع مختلف آن سبزی های گوناگون مانند پیاز، سیر، كرفس و همچنین بسیاری از ادویه ها نیز به كار می رود. با نگاهی به تركیبات اولیه این نوع سس می توان دریافت كه این چاشنی به لحاظ تغذیه ای از ارزش خوبی برخوردار است. در هر 100 گرم از این سس تقریبا 400 كیلوكالری انرژی وجود دارد كه البته بسته به فرمولاسیون های مختلف می تواند متفاوت باشد. با توجه به این كه ماده اولیه و اصلی سس قرمز، گوجه فرنگی است بنابراین تركیب فلاونوئیدی لیكوپن در آن یافت می شود. این ماده جزو تركیبات آنتی اكسیدان است و می تواند با خنثی كردن رادیكال های آزاد در پیشگیری از بروز برخی سرطان ها مانند ریه، پروستات و گوارش موثر باشد. همچنین این تركیب در كاهش تولید كلسترول و مهار اكسیده شدن كلسترول بد و در نتیجه پیشگیری از گرفتگی عروق نیز نقش مفیدی دارد.

سس خردل:
یكی دیگر از انواع سس های پرطرفدار است. همان طور كه از نام آن پیداست از گیاه خردل در تهیه آن استفاده شده است. دانه خردل سرشار از ماده ای مغذی به نام سلنیوم است كه خاصیت ضدالتهابی دارد و به كاهش شدت آسم، بعضی از علایم آرتریت روماتوئید و پیشگیری از بروز پرفشاری خون و سرطان كمك می كند و در كاهش تكرار حمله های میگرنی و جلوگیری از بی نظمی خواب در دوران یائسگی مفید است. هر 100 گرم از انواع معمول این سس 70 كیلوكالری انرژی دارد كه بسیار كمتر از انواع دیگر است. درخصوص مصرف این نوع سس نیز باید به محتوای مواد افزودنی آن دقت كرد.

آیا كم كالری بودن سس ها واقعیت دارد؟
سس های كم كالری محصولاتی هستند كه بتازگی با توجه به این كه تعداد زیادی از افراد جامعه نسبت به افزایش وزن حساس شده اند، وارد بازار شده و مورد استقبال قرار گرفته اند. در این نوع محصولات سعی شده است میزان روغن مصرفی به مقدار زیادی كاهش یابد و از آنجا كه روغن ها در هر گرم 9 كیلوكالری انرژی تولید می كنند، با كاهش مقدار این ماده غذایی محتوای كالری محصول كاهش پیدا می كند، به عنوان مثال استفاده از ماست، نشاسته، آرد و تركیبات ژلاتینی جایگزین هایی هستند كه در این دسته از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد هم امكان اضافه كردن آب به محصول را افزایش می دهند ـ كه محتوای انرژی به این ترتیب كاهش می یابد ـ و هم به لحاظ كم كالری بودن نسبت به روغن با توجه به این كه تنها 4 كیلوكالری در ماده خشك تولید می كنند، انرژی كمتری به مصرف كننده می رسانند.
واژه افزودنی های مجاز كه روی برچسب بسیاری از سس ها دیده می شود به معنی طبیعی بودن افزودنی های موجود در محصول نیست
بنابراین بسیاری از شركت ها سس های گوناگونی را از نشاسته، ماست و ژلاتین تهیه می كنند كه این نوع سس ها از محتوای كالری كمتری نسبت به سس مایونز برخوردارند. به عنوان یك توصیه كلی می توان گفت هرچه در تهیه انواع سس از روغن و مواد افزودنی كمتر و سبزی های بیشتر استفاده شود، بهتر است.
به عنوان مثال سس مایونز كه حاوی كالری بالایی است را می توان با ماست و سبزی های معطر تركیب كرد تا هم ارزش تغذیه ای آن بالاتر برود و هم كالری كمتری داشته باشد. برای بهبود ارزش تغذیه ای این چاشنی ها می توان از روغن های زیتون، كنجد و هسته انگور به جای انواع عادی آن در حد اعتدال استفاده كرد. البته نباید از یاد برد كه روغن ها از هر نوع كه باشند، محتوای انرژی بالایی هستند و زیاده روی در مصرف آنها می تواند اضافه وزن و چاقی را به همراه داشته باشد.
سس های تهیه شده از میوه نیز به لحاظ تغذیه ای بسیار ارزشمند هستند. به گفته میلانی بناب، از این سس ها می توان برای مغذی كردن غذای كودكان بویژه آنهایی كه علاقه زیادی به خوردن میوه ندارند، استفاده كرد ولی باید بدانیم كه بسیاری از سس ها سدیم بالایی دارند در حالی كه شوری آنها زیاد نیست. بنابراین بیماران مبتلا به فشار خون باید به برچسب سس ها بیشتر دقت كرده و تا جای ممكن از انواع تهیه شده اش در خانه استفاده كنند.

افزودنی های مجاز یا غیرمجاز
افزودنی های مجاز، مواد شیمیایی یا غیرشیمیایی هستند كه به عنوان كمك فرآیند یا بهبوددهنده ویژگی های چشایی، بصری، ماندگاری و فیزیكی به محصول اضافه می شوند. قوام دهنده ها، پایداركننده ها، نگهدارنده ها، رنگ دهنده ها و طعم دهنده ها از جمله اقلام پرمصرف در صنایع غذایی هستند. البته طبق تحقیقات، فهرست مربوط به افزودنی های مجاز همه ساله دستخوش تغییراتی می شود و ممكن است تعداد زیادی از فهرست حذف یا اضافه شوند. معمولا مخاطراتی كه به واسطه مصرف این افزودنی ها برای سلامت ایجاد می شود به حذف این مواد از چرخه تولید منجر می شوند. به عنوان مثال بنزوات سدیم به عنوان یكی از ضد كپك های معمول است كه در صنایع تولید سس، رب و نوشابه به كار رفته و با نام اختصاری «e211» روی بسته بندی ها مشخص می شود. این تركیب در صورت استفاده مدام و بی رویه می تواند باعث بروز برخی بیماری ها همچون سیروز كبدی، پاركینسون و بروز برخی ضایعات در سیستم عصبی شود و به همین دلیل مصرف آن در دستورالعمل های جدید كاهش یافته است.
بنابراین بهتر است كودكانی كه مبتلا به بیش فعالی هستند نیز از انواع سس هایی كه در منزل تهیه و افزودنی های كمتری دارند، استفاده كنند.
در این میان باید در نظر داشت كه واژه «افزودنی های مجاز» كه روی در بسیاری از سس ها دیده می شود به معنی طبیعی بودن افزودنی های موجود در محصول نیست و این افزودنی ها عموما صنعتی و شیمیایی هستند كه می توانند در صورت رعایت نشدن تعادل در مصرف، ناراحتی های كبدی، كلیوی و حتی برخی از سرطان ها را ایجاد كنند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:51
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعد
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 25
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11355
» بازديد سال گذشته : 12857
» كل بازديد : 15462

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی