خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

مواد لازم :

یك فنجان سیر كوبیده شده
5/1 كیلو سبزی ترشی
یك قاشق سوپخوری ادویه
یك قاشق سوپخوری نمك
3 كیلو بادنجان قلمی كوچك
به اندازه لازم سركه


طرز تهیه:

سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می كنیم.
برای تهیه این ترشی از بادنجانهای كوچك استفاده می كنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم. به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها كمی بپزد، ولی له نشود.
سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادنجان ها را بگیرد. در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم.
نكات تغذیه ای :

خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.
تذكر:

در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد.همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.
این ترشی به علت دارا بودن بادنجان، برای افرادی كه به آن حساسیت دارند مناسب نیست


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:46
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

طرز تهیه لازانیا ی ماهیـــ
در این نوشته طرز تهیه و آموزش ساده درست کردن لازانیای ماهی را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم :
لازانیا ٥٠٠ گرم
ماهی ٢۵٠ ‏گرم
سیر ٢ ‏حبه
قارچ ١٠٠ ‏گرم
پنیر پیتزا ٢۵٠ ‏گرم
سبزی معطر ١٠٠ ‏گرم
آب نارنج ٣ ‏قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، روغن به مقدار کافی


طرز تهیه :
‏لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم.


سپس یک لایه از مخلوط ماهی و ‏پنیر پیتزا روی آن می گذاریم. این کار را تکرار نموده تا لازانیاها تمام گردد. در انتها ‏ظرف را در فر گذاشته تا پنیرها پخته شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:41
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
خورشت بِه خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد این خورش به دلیل وجود بِه بسیار پرخاصیت و مفید است!

بِه را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به های خریداری شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

مواد لازم:

 

  • گوشت بی استخوان بیش از نیم کیلو
  • روغن 5 قاشق غذاخوری
  • به 1 کیلو
  • پیاز به مقدار لازم
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو 1/2 فنجان
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران آب گرفته 1 قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • هویج 3 عدد(در صورت تمایل)

 



طرز تهیه خورشت بِه


طرز تهیه:


1. ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و با پیاز حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. سپس به مقدار کافی در قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم بپزد.

2. سپس «به» را پوست می کنیم و به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم، اگر دوست داشتید خورشت شما هویج هم داشته باشد، هویج ها را خوب شسته و تکه تکه می کنیم، به یاد داشته باشید، «به» را هم باید مانند سیب زمینی خرد کرده و تفت دهیم، (کمی سرخ می کنیم) و سپس داخل گوشت می ریزیم.

3. پس از این مرحله شکر (اگر دوست داشتید)، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و زعفران را به همراه نمک، فلفل و ادویه به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا ملایم بجوشد، باید دقت کنید خورش نباید زیاد جوش بخورد. که «به» و هویج آن له شود، چرا که شما قبلا «به» را تفت داده اید.

4. خورشت زمانی آماده است که بوی آن در بیاید، این خورش را، هم می توانید با نان میل فرمایید هم با برنج.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:37
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت


مواد لازم برای 4 نفر :



مرغ 2كیلوگرم
پیاز 2عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) 1ونیم قاشق چایخوری
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری
کره 3قاشق سوپخوری
آب 1سوم پیمانه



طرز تهیه:
ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربیهای مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

نمك، فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید.

نكات:

1) همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل میآورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.

3) در صورت دلخواه میتوانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسمهای گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

4) یادآوری مینماید نمك گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه میگردد.
5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:32
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

به نام خدا

خورش قارچ

مواد لازم برای3-2 نفر:

گوشت گوسفند بدون چربی: 8 تکه
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 ق غ
ادویه، نمک و فلفل و زعفران، آبلیمو
قارچ: 10-15 عدد
چیپس خلالی

ابتدا مانند همه خورشت ها پیاز را خلال کرده ودر روغن تفت میدهیم، بعد گوشت را اضافه کرده باز مقداری تفت میدهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد ادویه وبعد هم رب را می افزاییم و چند لیوان آب میریزیم و در قابلمه را میبندیم تا 4-3 ساعت بپزد.
قارچ را ورقه کرده (ورقه های ضخیم) ، به آنها آب لیمو زده تا سیاه نشوند و آن ها را کمی تفت میدهم و 30 دقیقه آخر به خورشت اضافه میکنیم. 5 دقیقه آخر هم نمک و زعفران را اضافه میکنیم.
خورشت را در ظرف سرو کشیده و دور آن چیپس خلالی میریزیم.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:27
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

به نام خدا

خورش لوبیا چشم بلبلی - رژیمی


مواد لازم برای 2 نفر:

چشم بلبلی: 1 پیمونه

سیب زمینی: 1 دونه

قارچ: 7، 8 تا

فلفل دلمه: 1 دونه

گوجه: 1 دونه

پیاز: 1 دونه کوچیک

تمبر هندی

نمک و فلفل و زرچوبه

رب گوجه

طرز پخت:

لوبیا رو جدا گذاشتم روی حرارت با آب تا نیم پز شه..پیاز رو ریز کردم و تفت دادم (بدون روغن) سبک که شد سیب زمینی مکعبی شده رو ریختم و نگاه کردم دیدم ای دل غافل قارچ و فلفل دلمه ندارم (قارچ توی رژیم های غذایی این دکتر نقش مهمی داره و سایز کم می کنه) خلاصه دیگه چاره ای نداشتم ... گذاشتم با 1 لیوان آب بپزه...نمک و زعفرون و رب هم زدم... لوبیا نیم پز که شد همراه گوجه خرد شده ریختم توی دیگ تا با سیب زمینی مخلوط بشه و همه موادم بپزن...
یهو دلم خواست به جای آبلیمو تمبر هندی بریزم..واسه همین یه تیکه توی یه ظرف آب انداختم و خوب بازش کردم با دست و بعد از صافی رد کردم و آبش رو ریختم توی خورش
می چشیم و ادویه ها رو میزون می کنیم و وقتی مواد خوب پخت خورشمون آماده ست ... ما با نون خوردیم..میشه با پلو هم نوش جان کرد
در عین سادگی خیلی خوشمزه ست...خیلی خوشحالم که تمبر زدم..خوشمزگیش بیشتر بود

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:22
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

به نام خدا

اب گوشت بزپاش

طرز تهیه انواع اب گوشت بزپاش

مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان 750 گرم
تره و جعفرى و كمى شنبلیله نیم كیلو
لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى 150 گرم
لیمو عمانى 4 تا 5 عدد
روغن 3 تا 4 قاشق غذاخورى
پیاز متوسط یك عدد متوسط
سیب زمینی 6-5 عدد متوسط
نمك و فلفل به مقدار كافى
زرد چوبه 1 قاشق مرباخورى
طرز تهیه :
سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم . سپس سبزى های خرد شده را با روغن، كمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت كاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با كمى نمك ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می كنیم.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:18
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم برای ۴ نفر :

نان تست ۱۶ ورق
بادمجان ۲ عدد متوسط
سویا خیس خورده ۱۰۰ گرم ( حدود ۲ لیوان معمولی )
گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل سبز قلمی ۴-۵ عدد
سیر ۲ حبه
زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
پنیر تست ورقه ای به دلخواه

طرز تهیه :
سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید . بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید و حداقل یک ساعت در محلول غلیظ آب و نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود . پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .بادمجانها را آبکش و خشک کنید و همراه پیاز سبک شده ، سرخ کنید . وقتی رنگ بادمجانها برگشت ، سویای آبگرفته را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی روغن جذب سویا شد، یک عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید ( تا نیازی به اضافه کردن روغن نداشته باشید ) مواد را خوب مخلوط کنید .
فلفل ها را حلقه حلقه کنید و همراه نمک و سیر له شده به مواد اضافه کنید . کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود . بعد یک استکان آب جوش داخل مواد بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را پائین بیاورید تا مواد از حالت خامی خارج شوند . بعد که آب مواد کشیده شد، حرارت زیر تابه را خاموش کنید .
یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید . مقداری فلفل روی مواد بریزید و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید . با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید .
اسنک های آماده شده را به مدت ۳-۵ دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید . میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید :
سس خردل – ۲ قاشق غذا خوری
سرکه قرمز – ۱ قاشق غذا خوری
ماست – ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو – ۱ قاشق غذا خوری
شکر – ۱ قاشق چایخوری
همه مواد را با سس خردل مخلوط کنید و همراه اسنک ها سرو کنید . و یا از سس فلفل آماده ( موجود در تمام فروشگاه های مواد غذایی ) استفاده کنید .
نکته :
اسنک ها دسته ای از غذاهای فوری هستند که چند سالی است جای ثابتی در برنامه غذایی خانواده ها پیدا کرده اند. برای تهیه اسنک معمولا از نان تست استفاده میشود . لازم به توضیح است که اسنک با کاناپه – که پیشتر راجع به آن صحبت شده بود – متفاوت است . معمولا اسنک ها در دستگاه ساندویچ ساز تهیه میشوند و به دلیل استفاده خیلی کم از روغن، و زمان کوتاه آماده کردن آنها، جزو غذاهای مطلوب برای تمام گروه های سنی به شمار میروند . ساختار اسنک ها بسیار ساده است و هرکسی میتواند به راحتی انواع مختلفی از اسنک را با توجه به ذائقه خود برای مصرف صبحانه، نهار یا شام تهیه کند .
فقط کافی است چند نکته کوچک ولی مهم را بدانید :
هنگام قرار دادن مواد میانی اسنک روی برش اول، نباید حجم زیادی از مواد را روی برش قرار دهید چون هنگام وارد آمدن فشار دستگاه ساندویچ ساز روی اسنک، مواد از کناره های نان به بیرون میریزد . مواد را وسط نان قرار دهید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . بهتر است از کناره های نان ۱ سانت فضای خالی برای پرس شدن دو تکه نان روی هم در نظر بگیرید .
برای اینکه اسنک های خوشرنگ و یکدست داشته باشید، هر دو سطح اسنک کامل که با بدنه دستگاه در تماس است را با مقدار خیلی کمی کره ذوب شده پوشش دهید . برای انسجام بیشتر و طعم بهتر اسنک بهتر است در صورت امکان از مقداری پنیر تست، میان اسنک استفاده کنید . البته در اسنک هایی که طعم مواد میانی آن با طعم پنیر سازگاری داشته باشد .
بهترین نوع پنیر برای تهیه اسنک، پنیر تست ورقه ای، بلو چیز (یا پنیر گورگونزولا که پیشتر به آن پرداخته بودیم) و پنیر گودا است که همه این پنیر ها در تمام فروشگاه های معتبر مواد غذایی در دسترس همه قرار دارد . دلیل این انتخاب، زمان ذوب کوتاه پنیر های مذکور و بیشترین سازگاری طعم با گروه گسترده ای از مواد غذایی است . ولی در صورتیکه از این نوع پنیر ها در دسترس ندارید میتوانید از پنیر پیتزای معمولی رنده شده نیز استفاده کنید . دقت کنید که پنیر پیتزای ورقه ای زمان ذوب بالاتری نسبت به پنیر رنده شده دارد. سعی کنید از نان تست تازه برای تهیه اسنک استفاده کنید تا اسنک ها خشک نشوند . حداکثر زمان برشته شدن اسنک در دستگاه ساندویچ ساز (البته بسته به نوع دستگاه) بین ۳ – ۶ دقیقه است.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

 

پیتزا فلفلی آتسا یک پیتزای تند است که از فیله مرغ و سوسیس تهیه می شود.این پیتزا برای 3 نفر در نظر گرفته شده و برای هر نفر حدود 200 کالری دارد.

مواد لازم:

 

  • 250 گرم فیله مرغ تفت داده شده و خلال شده
  • 200 گرم سوسیس تند
  • جعفری خرد شده یک سوم فنجان
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
  • دانه فنل یک قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه قرمز رنگ خرد شده یک و نیم قاشق غذا خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • آویشن خشک شده یک دوم چای خوری
  • سیر 4 حبه خرد شده
  • فلفل سیاه یک چهارم چای خوری

 




پیتزا فلفلی آتسا



طرز تهیه:

1. سوسیس را نگینی خرد یا آنرا چرخ کنید.

2. سپس آنرا در یک ماهی تابه سرخ کنید.

3. فیله مرغ را خرد کرده و تفت دهید.

4. همه ترکیبات نام برده شده در مواد اولیه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

5. ماده بدست آمده را در یک ماهی تابه بزرگ پهن کنید و مانند کباب تابه ایی کف یک ماهی تابه پهن کرده و بپزید.

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:09
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم:
▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا ▪ چهار فنجان آرد ذرت ▪ نصف فنجان لوبیا قرمز ▪ یک چهارم فنجان ریحان ▪ یک قاشق غذاخوری سس تند ▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه ▪ دو فنجان کلم قرمز خرد شده ▪ یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه ▪ سه عدد فلفل قرمز ▪ نصف فنجان خامه ترش ▪ ۲۰۰ گرم سینه مرغ ▪ یک فنجان آب ▪ یک عدد تخم مرغ
روش تهیه :سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید. در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت،
تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.
طرز تهیه:
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت،
تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:05
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 88
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1212
» بازديد سال گذشته : 1231
» كل بازديد : 1231

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی