خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

به نام خدا

طرزتهیه پیتزا استوایی

مواد خمیر :
آرد سفید 350 گرم
– شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری سرخالی
– نمک 1 قاشق چایخوری سرخالی
– مایه خمیر خشک فعال 1 قاشق چایخوری
– آب گرم 38 درجه4/3 فنجان
– روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

مواد روی پیتزا :
– خمیر پیتزا ساده یک عدد
– خرما پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده 250 گرم
– آناناس به قطعات کوچک خرد شده
– کیوی 2 عدد به قطعات کوچک خرد شده
– پنیر خامه ای 125 گرم

طرز تهیه :
آرد داخل کاسه ریخته ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کرده ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط می کنیم 4/3 فنجان آب را با شکر ذکر شده کاملا ترکیب کرده و شکر را در آب حل می کنیم سپس به آرد اضافه کرده و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه می کنیم همراه با نمک روغن زیتون و 10 دقیقه دیگر هم این کار را ادامه داده سپس در یک ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را داده پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 گاز به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط می پزیم . سپس بیرون آورده تا ترد شود .
خرما راپوست گرفته هسته جدا کرده نصف می کنیم مقداری را نگه داشته و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیر خامه ای ترکیب کرده تا یک ترکیب یک دست بدست آید . آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس می کنیم سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش می کنیم سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس پس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه می دهیم ) . و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار می چینیم .

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:00
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

به نام خدا

ساندویچ تخم مرغ سفت

نان سفید : ۲ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۲ عدد
تخم مرغ پخته : ۳ عدد
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
روی حلقههای نان مخصوص ساندویچ را که ممکن است با قالب یا دهانه استکان گرد و مرتب بریده باشیم کمی کره میمالیم و روی نان را یک حلقه گوجه فرنگی با کمی نمک و فلفل و یک حلقه تخم مرغ سفت و روی تخم مرغ یک برگ جعفری قرار میدهیم.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:55
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

به نام خدا

ساندویچ اسفناج و قارچ

ساندویچ سبزیجات با سس روسی غذایی ساده و متفاوت برای گیاهخواران و همینطور یک اسنک کم هزینه و سالم برای تمام افراد خانواده است.

مناسب برای :2 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


این ساندویچ در واقع نوعی Reuben سبزیجات با سس روسی است.
ساندویچ روبن به ساندویچهای گرمی گفته میشود که با نان تست شده و سس روسی درست میشوند. این ساندویچ اولین بار توسط فردی بنام روبن در فاصله سالهای 1920 تا 1935 میلادی در نِبراسکا اختراع شد. در هتل محل بازیهای محلی مردم را با این ساندویچ پذیرایی کردند و پس از شهرت محلی آوازه این ساندویچ به شهرهای اطراف هم رسید.
این ساندویچ گیاهی نیاز به 10 دقیقه زمان برای آماده کردن مواد و 15 دقیقه برای پخت دارد.
مواد لازم:


برگ اسفناج
5 پیمانه
قارچ
1 پیمانه
ترشی کلم
2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا خردشده
½ پیمانه
نان تست سبوسدار
4 تکه
پیاز
1 عدد
مایونز کم چرب
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
3 قاشق مرباخوری
کیپر
2 قاشق مرباخوری
سس کچاپ
2 قاشق چایخوری
خیارشور
1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه
به میزان دلخواه
طرز تهیه:



  1. خیار شور و کیپر را خرد کنید.
  2. ابتدا سس مایونز و سس کچاپ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
  3. کیپر و خیارشور خرد شده را به آن اضافه کنید، به این ترتیب سس روسی شما آماده است. ( میتوانید این سس را در یک ظرف دربسته قرار دهید و حداکثر به مدت 2 روز در یخچال نگهداری نمایید.)
  4. برای آماده کردن ساندویچ ابتدا 2 قاشق مرباخوری روغن را در یک ظرف نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید.
  5. پیاز و قارچ خردشده را به آن اضافه کنید و در حدود 4 دقیقه آنها را هم بزنید تا زمانی که پیاز نرم شود. سپس اسفناجها را به مدت 1 تا 2 دقیقه در آن تفت دهید و این مخلوط را به ظرفی دیگر منتقل کنید.
  6. 1 قاشق مرباخوری باقیمانده روغن زیتون را در تابه تمیز ریخته روی شعله متوسط گرم کنید و نانها را کف تابه قرار دهید و پنیر را به طور مساوی روی نانها قرار دهید حرارت را کم کنید تا گرما به پنیر منتقل شده و کمی آب شود.
  7. کلم ترشیها را بین 2 تکه از نانها تقسیم کنید و بعد مخلوط اسفناج را روی دو تکه دیگر قرار دهید.
  8. در حدود 4 تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که پنیرها ذوب شوند و نان به رنگ قهوه طلایی شوند.
  9. سس را روی نیمههای نان و اسفناج بریزید و دو تکه دیگر نان را با دقت روی آنها قرار دهید، سپس ساندویچها را به 2 نیم برش بزنید و سرو کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:50
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده
2 عدد متوسط
فلفل دلمه
2 عدد
پیاز
2 عدد
مرغ پخته شده
2 عدد
ماست
1 لیوان
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
گشنیز خرد شده
نصف لیوان
پودر فلفل قرمز
به مقدار لازم
سیر نرم شده
2 حبه
تخم مرغ
1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده
1 لیوان
نان مخصوص تست
به مقدار لازم





طرز تهیه:
1. نانهای مخصوص تست را به ترتیب و کنار هم در ظرف نسوزی می چینیم بطوریکه بین نانها فاصله نباشد.

2. مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و روی نانها می ریزیم بطوریکه تمام سطح نانها را بپوشاند.

3. سیب زمینی پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز که بصورت باریک و نازک خلال کرده ایم مخلوط می کنیم و روی مرغ می ریزیم.

4. ماست را با نمک و فلفل سیاه،گشنیز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیر نرم شده و 1 عدد تخم مرغ مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس سس بدست آمده را روی سیب زمینی می ریزیم.

5. پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد می ریزیم بطوریکه تمام سطح مواد را بپوشاند.

6. روی پنیر را با نانهای تست که کنار هم می گذاریم،می پوشانیم.

7. سینی ساندویچ را بمدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا روی نانها طلایی رنگ شود.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:46
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت


• مقدار: 6 پیمانه

مواد لازم

• دو کیلوگرم ران مرغ
• 4 شاخه تازه آویشن
• 4 ساقه کرفس
• دو حبه سیر رنده شده
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
• 900 گرم آب مرغ

طرز تهیه

1. ران های مرغ را داخل قابلمه بریزید. برای قرار دادن سبزیجات داخل آب مرغ، یک مربع 20 سانتی متری از پارچه توری برش دهید. آویشن، کرفس، سیر و دانه های فلفل سیاه را داخل آن بگذارید و گره بزنید. کیسه سبزیجات را داخل قابلمه قرار دهید. آب مرغ را روی آنها بریزید، در قابلمه را بگذارید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت بسیار کم بپزید.

2. کیسه سبزیجات را خارج کنید. با کمک کفگیر سوراخ دار مرغ ها را داخل کاسه بزرگی بریزید. پس از اینکه مرغ کاملا سرد شد، استخوان های آن را جدا کنید. سپس گوشت آن را ریش‌ریش کنید. کمی آب مرغ اضافه کنید تا نرم شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 9 امتياز توسط 2 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:42
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت

▪ اگر می‌خواهید آب لیموی بیشتری از لیمو به‌دست آورید، ابتدا آنها را در داخل آب داغ بریزید، چند ثانیه صبر کنید و قبل از آبلیموگیری، آنها را روی میز بغلتانید.


▪ اگر برنج ته گرفت، روی آن یک تکه نان بگذارید و چند دقیقه در قابلمه را محکم ببندید.


▪ هنگام تهیه نان خانگی، اگر دوست دارید روی آن برشته و براق شود، چند دقیقه قبل از برداشتن، روی آن با قلم مو سرکه سفید بمالید.


▪ زمانی که مقداری از نان تست شما زیاد آمد یا بیات شد، آن را در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و در روغن سرخ کنید. عصرانه خوبی برای بچه‌ها و بزرگترهاست.


▪ همیشه خمیرمایه را در آب ولرم بریزید. آب داغ آن را از بین می‌برد.


▪ اگر آرد نان نیاز دارید سریع‌ترین روش تست‌کردن و بعد آسیاب‌کردن نان است.


▪ اگر تخم‌مرغ شکست، روی آن به‌مقدار زیاد نمک بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید، بعد با خاک‌انداز جمع‌آوری کنید.


▪ سفیده تخم‌مرغ را می‌توان تا یک سال در فریزر نگهداری کرد.


▪ اگر یک هفته از عمر تخم‌مرغ بگذرد، در وسط ظرف آب قرار می‌گیرد. تخم‌مرغ‌های کهنه پوستی نرم و براق دارند، روی سطح آب قرار می‌گیرند و پس از ۳ هفته سفیده آن رقیق و آبکی شده و زرده آن پخش می‌شود.


▪پوست تخم‌مرغ تازه سخت و گچی است. ته آب افقی قرار می‌گیرد و سفیده آن غلیظ و زرده آن برجسته است.


▪ اگر تخم‌مرغ را قبل از جوشاندن با یک سوزن سوراخ کنید، به‌هنگام پوست‌کندن راحت پوست خواهد شد. همیشه این سوزن را به آهنربای روی در یخچال بزنید.


▪ تخم‌مرغ سفت به سیزده دقیقه جوشیدن نیاز دارد. در قابلمه آن قدر آب بریزید که روی تخم‌مرغ را بگیرد و در آن را ببندید و به مدت دو دقیقه بجوشانید، قابلمه را کنار گذاشته با در بسته یازده دقیقه صبر کنید. زرده تخم‌مرغ دیگر خاکستری نخواهد شد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:37
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

2. پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و 2 تا 3 عدد از آن‌ها را در ظرف حاوی مرغ بیندازید.

12 راز برای خوشمزه شدن زرشک پلو

3. ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و کمی نمک است. مرغی که برای این غذا استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم. برای آنکه زعفران کاملاً رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملاً آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

4. مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ شده. آب مرغ را باید در کاسه‌ای جدا از مرغ سرو کرد.
5. روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است.

6. شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند.

7. زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن به دندان‌ها می‌چسبد.

8. برای آنکه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.

9. برای آنکه زعفران کاملاً رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملاً آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

10. برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملاً اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.

11. بهترین نوشیدنی همراه این غذا یک لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم.

12. برای زیباتر شدن این غذا، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد.

نکات رژیمی و بیماران


اگر اضافه وزن دارید: مصرف روغن را محدود و فقط به اندازه 6 قاشق مرباخوری برنج میل کنید. غذایتان را با سالاد سبزی‌های تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.

اگر یبوست دارید: بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید. حتی می‌توانید به غذایی که در بشقابتان کشیده‌اید، سبوس گندم پودر شده بیفزایید. خوردن این غذا با سبزی خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و به کنترل این بیماری کمک می‌کند.

اگر کم خونی دارید: به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را که آهن بیشتری دارد، انتخاب کنید. همراه این غذا نیز یک لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث می‌شود آهن بیشتری جذب شود.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:33
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

افراد زیادی از پخت غذاهای دریایی حذر می‌کنند چون معتقدند بوی بدی می‌دهد و نمی‌توانند تحمل کنند. به همین دلیل از خواصی که این نوع غذا‌ها دارند خود را محروم می‌کنند. اگر شما هم جزو این افرادید، چند راه حل ساده در این نوشتار کوتاه را برای از بین بردن بوی بد ماهی امتحان کنید.
1 – اگر بعد از شستن و قطعه کردن ماهی بوی ماهی روی چاقو، تخته یا ظرف‌های شما باقی ماند، می‌توانید با کمک محلول خردل زرد و آب این بو را از روی ظرف‌ها پاک کنید.

2 – برای از بین رفتن بوی ماهی از سینک ظرفشویی کافی است یک استکان سرکه را درون یک لیوان آب بریزید و محلول را روی سینک اسپری کنید. سپس آن را با کمک سیم ظرفشویی خوب بشویید.

3 – طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی‌های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می‌تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.

4 – در صورتی کــه کــف آشپزخانه‌تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می‌توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.

5 – یکی دیگر از روش‌های از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. می‌توانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پیشخوان قرار دهید.

6 – در صورتی که بوی ماهی در فضای خانه‌تان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:21
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم. در زیر لیستی از اشتباهات رایجی که اکثر مردم در آشپزخانه مرتکب می شوند را مشاهده می کنید.

1. قبل از شروع آشپزی، کل دستور پخت غذا را نمی خوانید.

حتی بهترین دستورها هم ممکن است همه اطلاعات را اول دستور ننوشته باشند. آشپز عاقل اول کل دستور را می خواند و همه مواد لازم را آماده می کند و بعد شعله اجاق را روشن می کند.

 


2. می جوشانید در حالیکه باید نیمجوش کنید.

این یکی از رایج ترین اشتباهات در آشپزی است. مثلاً وقتی قرار است که گوشت را چند ساعت روی شعله کم نیمجوش کنید، در عرض یک ساعت می گذارید روی شعله بالا بجوشد و بپزد. بدین ترتیب گوشت سفت و خشک می شود.

3. در اندازه گیری و پیمانه ها چشمی عمل می کنید.

در نتیجه کیک شما خشک و سفت می شود یا غذای شما مزه خوبی ندارد. یادتان باشد که پیمانه ها را درست انتخاب کنید. به خصوص در کیک پزی، اندازه ها اهمیت زیادی دارند.

4. ماهیتابه را پر می کنید.

غذا وقتی می پزد، رطوبت پخش می کند، پس باید برای خارج شدن بخار جا بگذارید. وقتی ماهیتابه را پر می کنید و عجله دارید، همه جای مواد خوب نمی پزد و نتیجه خوبی نمی گیرید.

5. زود به زود غذا را بر می گردانید.

وقتی این کار را می کنید، غذا خشک می شود، تکه تکه می شود یا پوشش آن کنده می شود. به خصوص برای غذاهای سوخاری نباید این کار را کرد.

 


6. قبل از اضافه کردن غذا، ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نمی کنید.

آشپزهای تازه وارد قبل از اضافه کردن روغن و ریختن پیاز برای سرخ کردن، آن را خوب داغ نمی کنند. برای تفت دادن سبزیجات باید ماهیتابه داغ باشد.

7. بعد از پختن گوشت باید بگذارید استراحت کند.

وقتی گوشت را کبابی، گریل یا تفت می دهید، باید بگذارید تا مدتی بعد از برداشتن از روی حرارت، در دمای اتاق بماند. این زمان سرد شدن باعث می شود که آب گوشت به مغز و جاهای دیگر آن بطور یکنواخت پخش شود.

8. از دماسنج گوشت استفاده نمی کنید.

در نتیجه گوشت را زیادی می پزید یا اصلاً مغز گوشت شما نپخته است. دماسنج گوشت قیمت زیادی ندارد، ولی خیلی بکار می آید.

9. گوشت را در جهت رشته های آن می برید.

گوشت را باید در جهت عمود بر رشته های آن برش زد. برای گوشت های استیک و غیره همیشه جهت رشته ها را پیدا کنید و مخالف آن برش بزنید.

 


10. سبزیجات را بعد از رسیدن به پخت دلخواه، شوکه نمی کنید.

لوبیاسبز، بروکلی یا مارچوبه را 3 تا 7 دقیقه در آب جوش می اندازید و به بافت و پخت دلخواه شما می رسند، ولی بعد از پخت آنها را با قاشق درنمی آورید و در آب یخ نمی اندازید. انداختن سبزیجات در آب یخ یا آبکشی آنها با آب سرد باعث می شود که روند پخت آنها متوقف شود و بیشتر از آن نرم نشوند.








امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:17
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

سوپ سبزي با ماکروفر




مواد لازم :

توت 450 گرم
پياز 1 عدد
سيب زميني 175 گرم
هندوانه 1 عدد
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
آب گوشت 0.65 ليتر
شير هموژنيزه 0.25 ليتر
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه : تمام مواد فوق را همراه آب گوشت يا مرغ داخل يک ظرف گود مناسب ريخته درب آن را گذاشته و به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس شير ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مايه به مدت 10-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد ( دقت کنيد در اين مرحله ظرف بدن درب باشد ).
غذا آماده است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:12
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 118
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11448
» بازديد سال گذشته : 12950
» كل بازديد : 15555

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی