خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

مواد لازم :
هویج : ۲۰۰۰ گرم
نعناع : ۱۰۰۰ گرم
سیر : ۵۰۰ گرم
سرکه : ۱ لیتر
نمک : قدری

طرز تهیه :
نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی هویج‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم :

موسیرخشک یک سوم پیمانه ( دو روز خیس کنین و در این فاصله آب اون رو عوض کنین .وقتی که نرم شدن اونها رو خرد کنین )
زیتون بدون هسته دو پیمانه ( فرقی نداره ریز یا درشت - حلقه ای خرد کنین . من از قبل کمی زیتون با پودر نعنا خشک شده توی سرکه سیب داشتم ..برای همین هم داخل ترشی دانه های نعنا هم به چشم میخوره .)
پیاز کوچک یکعدد خرد شده
فلفل دلمه قرمز یکعدد خرد شده
رب گوجه فرنگی دو قاشق غ پر ... و یا در فصل فراوانی گوجه فرنگی سرخ و خوشرنگ دوالی 3 کیلو پوره گوجه
( اگه دوست دارین رنگش قرمز تر بشه مقدار رب و گوجه رو بیشتر کنین ...)
سرکه سیب دو پیمانه
قارچ یک بسته کوچک ( شسته و خرد شده )
روغن زیتون یک پیمانه
گرد فلفل قرمز دو قاشق ( به ادنازه ای که به خوردن تندی تمایل دارین )
نمک کمی
سیر 4 الی 5 حبه خردشده
زنجبیل تازه دو الی سه بوته ( خرد و ورقه شده )

اگه دوست دارین به دلخواه میتونین یک ق چ از گرد گلپر و گرد غوره و ادویه جات دیگه هم بهش اضافه کنین ...



طرز تهیه :
مواد رو خرد کرده و داخل ظرفی بریزین و روش نمک و سرکه سیب و روغن رو بریزین و تندی اون رو اندازه کنین وسرشیشه خالی نباشه .... اگه خالی بود سرکه سیب و روغن زیتون روش بریزین . ترشی تون تا دو روز حاضره .... بهتره توی یخچال نگهداری بشه


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:43
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم
سبزي ترخون نيم كيلو
سير 5-4 حبه
فلفل سبز تند 4-3 عدد
سركه به ميزان لازم
نمك 3 قاشق غذاخوري

طرز تهیه
ابتدا سبزي را پاك كرده . مي شوييم و بعد از اينكه آب آن گرفته شد داخل شيشه مورد نظر ريخته يك لايه سير ؛ فلفل ؛ نمك روي آن مي ريزيم و دوباره سبزي را ريخته و به همين ترتيب شيشه را پر مي كنيم و در انتها سركه را روي آن مي ريزيم و درب شيشه را مي بنديم . مي گذاريم به مدت يك هفته بماند. تكته : بهتر است براي ترشي از يك تكه نبات استفاده كنيم تا ترشي زودتر برسد.(براي 6 تا 8 نفر)


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:38
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت


مواد لازم:

لازانیا: یک بسته
قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر ورقهای: 5 عدد
هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم

روش تهيه:

1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.

2 - قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.

3 - ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.

4 - سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.

5 - سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.

6 - کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچهای ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.


نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.







امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:33
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم :
خامه : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
پنیر پیتزا : 1 بسته
ژامبون گوشت یا مرغ : 5 ورق
نودل اسفناج : 4 بقچه یا قسمت
فلفل سیاه، آویشن و کره : به میزان لازم

طرز تهیه :
کف ظرف نشکن را کمی چرب می کنیم.یک پیمانه از شیر را می ریزیم و نودل ها را داخل آن می گذاریم.فلفل و آویشن را روی نودل ها می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.در زمان پخت شیر تبخیر شده و نودل ها باقی می ماند.


تا نودل ها آماده شود سس را حاضر می کنیم.سس را حاضر می کنیم. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل می کنیم. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود.سس ها را روی نودل های می ریزیم و مابقی شیر را هم روی آن ریخته و سرو می کنیم.

طرز تهیه سس :
خامه و شیر را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. فلفل دلمه ای را خلال و اضافه می کنیم و می گذاریم جوش بخورد.بعد از سه دقیقه پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم. سریع عمل کرده و هم می زنیم.حرارت را خاموش و تکه های کالباس را افزوده و مخلوط می کنیم.سس باید سریع سرو شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:28
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

اسپاگتی با ژامبون

مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی=500 گرم
ژامبون=300 گرم
نخود سبز پخته شده=250 گرم(1 لیوان)
کنسرو مارچوبه سبز=1 قوطی کوچک
فلفل دلمه قرمز=1 تا 2 عدد
سیر=2 تا 3 پر
ریحان و نعناع=از هر کدام 2 تا 3 ساقه
کره=75 گرم
شکر=1 قاشق چایخوری
خامه=75 گرم

طرز تهیه:
سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و 2 تا 3 قاشق آب در تابه می ریزیم،فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود. زامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک برید داخل ظرف می ریزیم. قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل شرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب تن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:23
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
پلوی تهران قدیم


پلوی تهران قدیم
والك یك سبزی خودروی كوهی است كه در نقاط سرد كوهستانی كشور و در فصل بهار می‌روید.با استفاده از آن می‌توان پلوی مخلوط خوشمزه‌ای تهیه كرد كه بین قدیمی‌ها طرفداران بسیاری دارد.



والك یك سبزی خودروی كوهی است كه در نقاط سرد كوهستانی كشور و در فصل بهار می‌روید.
اگرچه به نظر بسیاری از افراد این سبزی به خودی خود بوی نامطبوعی دارد ولی با استفاده از آن می‌توان پلوی مخلوط خوشمزه‌ای تهیه كرد كه بین قدیمی‌ها طرفداران بسیاری دارد.


مواد لازم برای 4 نفر:
- برنج 4 پیمانه سر خالی یا 500 گرم
- والك 500 گرم
- روغن 100 گرم



طرز تهیه:
برنج را به همراه نمك خیس كنید. والك‌ها را پس از پاك كردن خوب بشویید و در آبكش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. با توجه به اینكه والك‌های كوهی برگ‌های لطیف و كوتاهی دارند، می‌توانید آنها را به صورت درسته مورد استفاده قرار دهید. در غیر این صورت والك‌ها را كمی درشت‌تر از سبزی پلو خرد كنید.
قابلمه‌ای آماده كنید و نیمی از حجم آن را از آب پر كنید و روی اجاق گاز قرار دهید. پس از جوش آمدن آب، برنج خیس‌خورده را داخل آب بریزید. بعد از آنكه برنج نیم‌پز شد، والك‌ها را به آب آن اضافه كنید و بگذارید تا همزمان با برنج چند جوش دیگر نیز بخورد. برای این منظور 2 الی 3 دقیقه زمان كافی است. سپس برنج را به همراه والك آب‌كشی كنید.


توضیح 1: با توجه به آنكه والك، سبزی بسیار لطیفی است، طولانی‌تر شدن مدت پخت آن در آب، سبب له شدن آن می‌شود، پس پیش از اضافه كردن والك، از نیم‌پز شدن برنج اطمینان حاصل كنید.
در پایان، مخلوط برنج و والك آب‌كشی‌شده را دوباره به قابلمه منتقل كرده و با اضافه كردن آب و روغن، آن را به روش معمول پخت برنج دم كنید. برای دم كشیدن این پلو 45 دقیقه زمان لازم است.
توضیح 2: بعضی افراد در قدیم، ‌والك پلو را با سماق و زعفران دم می‌كردند، به این صورت كه هنگام انتقال مخلوط برنج و والك به قابلمه، در لابه‌لای برنج مقداری سماق و زعفران هم می‌پاشیدند.
توضیح 3: این غذا از قدیم‌الایام معمولا بدون گوشت پخته می‌شده ولی در صورتی كه به مصرف پروتئین‌های حیوانی به همراه غذا عادت دارید، می‌توانید ‌آن را به همراه ماهیچه پخته شده یا كوفته ریزه سرخ شده دم كنید و بخورید.


چند نكته:
1 - والك را پس از شست‌وشو بلافاصله در پخت غذا مورد استفاده قرار دهید. والك شسته‌شده به سرعت خراب می‌شود.
2 - از خیس كردن طولانی مدت والك در آب طی مراحل شست‌وشوی آن پرهیز كنید زیرا به‌سرعت پژمرده می‌شود.
3‌ - رایج‌ترین روش برای نگهداری طولانی‌مدت والك، فریز كردن آن است؛ در نتیجه والك را پس از شست‌وشو به صورت درسته یا خرد‌شده فریز كنید.
4 - روش دیگر برای نگهداری بلندمدت والك، خشك كردن آن است. این كار را در سایه انجام دهید.
5 - برای پخت والك پلو به جای آبكش كردن از روش كته كردن نیز می‌توان استفاده كرد. برای این منظور برنج را مانند روش معمول پخت كته، به همراه آب بپزید. هنگامی كه برنج تمام شد، والك را به برنج اضافه كرده و با برنج مخلوط كنید. سپس این مخلوط را مانند كته معمولی دم كنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:18
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم:

سبزي چرخ شده= 200 گرم
گردوي چرخ شده= 200 گرم
مرغ=700 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل= به مقدار كافي
آب غوره يا آب نارنج= 1 پيمانه سرخالي

طرز تهيه:

تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي كه روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.
نكته:
1- حرارت خورش حتما بايد ملايم باشد تاخورش به روغن بيفتد.
2- سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
3- در تهيه ي اين خورش از پياز خام و پياز داغ استفاده نمي كنيم. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زخم مرغ را مي گيرد.
4- اگر دوست داريد رنگ خورش تيره تر شود، مي توانيد از يك قاشق سوپ خوري رب انار ترش استفاده كنيد، در غير اين صورت رنگ خورش سبز مي ماند.
5- اين غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش مي باشد و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشك تهيه كنيد.
7- سبزي خالواش نيز مخصوص شمال كشور است كه به جاي آن مي توان از پونه هم استفاده كرد.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده:1 پیمانه
هویج خلال شده:2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده :1 پیمانه
ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
کره : 1 قاشق غذا خوری
سویا سس : مقداری

طرز تهیه:روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:08
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

طرز تهیه پیراشکی سبزیجات
مواد لازم:
*آرد ۲۵۰گرم
*تخم مرغ ۱ عدد
*شیر ۱/۲ پیمانه
*نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
*روغن ۲ قاشق غذاخوری
*پیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
*قارچ ریز شده و تفت داده شده ۲۵۰ گرم
*فلفل دلمه ای سبز ، زرد و قرمز از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
*جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
*هویج پخته و نگینی شده ۲ قاشق غذا خوری
*نمک ، فلفل و پودر آویشن به مقدار لازم
*پنیر نگینی شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
همه مواد به جز آرد را در ظرفی ریخته با قاشق بهم زده تا یکدست شود سپس کم کم آرد اضافه کرده تا جائیکه خمیر بدست نچسبد خمیر را به مدت ۱ ساعت در کیسه در جای گرم نگه می داریم بعد از این مدت خمیر را با وردنه به قطر ۵/۰ سانتی متر با وردنه پهن کرده با قالب گرد قالب زده و ۱ قاشق چایخوری از مواد توی آن گذاشته دور خمیر را جمع کرده و در روغن مایع داغ شده با حرارت ملایم سرخ می کنیم . طرز تهیه مواد داخلی پیراشکی : ابتدا قارچها را شسته خشک کرده ریز خرد می کنیم . همراه با ۱ قاشق غذاخوری کره و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو روی حرارت زیاد گذاشته تا آب آن کشیده شود . سپس نمک و فلفل و آویشن می ریزیم . از روی حرارت بر می داریم با بقیه مواد مخلوط کرده استفاده می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:04
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 107
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1231
» بازديد سال گذشته : 1250
» كل بازديد : 1250

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی