خودرو آنلاین خودرو آنلاین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
پیتزای تابستانی • تعداد: 6 نفر – 6 عدد پیتزا
• زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان گریل: 4 دقیقه مواد لازم • 1.5 پیمانه اسفناج کوچک ریز شده • یک قاشق چایخوری روغن زیتون • نمک • روغن زیتون • 6 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان • 6 حبه سیر – ریز خورد شده • 1.5 پیمانه سس گوجه فرنگی • خمیر پیتزای گریل شده* • 350 گرم پنیر موتزارلا • 1.5 پیمانه ذرت کباب شده • 1.5 پیمانه بادمجان سرخ و خورد شده • 6 تکه بیکن یا سوسیس سرخ شده • 1.5 پیمانه گوجه فرنگی ریز شده • برگ های کوچک ریحان • پودر فلفل سیاه طرز تهیه 1. در یک کاسه بزرگ، برگ های اسفناج، یک قاشق چایخوری روغن و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. خمیر پیتزار را مسقیما روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود یک تا دو دقیقه آن را گریل کنید تا خمیر در برخی قسمت ها پف کند و سفت شود. با کمک انبر خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت، دو طرف خمیر را به روغن زیتون آغشته کنید. 3. یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و یک حبه سیر روی خمیر بریزید. روی آن را با ¼ سس گوجه فرنگی بپوشانید. ¼ پیمانه از مخلوط اسفناج را اضافه کنید. حدود 60 گرم پنیر موتزارلا، ¼ پیمانه ذرت، ¼ پیمانه بادمجان و یک تکه سوسیس یا بیکن را خرد کنید و روی خمیر بریزید. پیتزا را روی تابه یا شعله زغال قرار دهید تا زمانی که نان برشته و پنیرها آب شوند. همین کار را با دیگر خمیرهای پیتزا تکرار کنید. 4. پیش از سرو، روی آن را با گوجه فرنگی، ریحان و نمک دریایی (اختیاری) تزئین کنید. طرز تهیه خمیر پیتزای گریل شده* تعداد: 6 عدد مواد لازم • یک پیمانه آب گرم • یک قاسق غذاخوری عسل • یک بسته خمیر مایه • 2.5 پیمانه آرد سفید • ¼ پیمانه آرد گندم یا همان آرد سفید • ¾ پیمانه نمک • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون • 2 قاشق غذاخوری آرد سفید • روغن زیتون طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، آب گرم، عسل و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. آن را حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا کف کند. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ ¾ پیمانه آرد سفید، آرد گندم و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک قاشق چوبی آن را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سه قاشق روغن اضافه کنید. آرد را تا زمانی که ¾ پیمانه آرد سفید باقی بماند به خمیر اضافه کنید. 2. خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف پهن کنید. 5 دقیقه آن را ورز دهید تا نرم و لاستیکی شود. ¾ پیمانه آرد سفید باقی مانده را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. آن را گلوله کنید. در یک کاسه چرب در محیطی گرم قرار دهید تا اندازه گلوله های خمیر دو برابر شوند (حدود یک ساعت). 3. خمیرها را از کاسه بیرون بیاورید برای مدت دو دقیقه دوباره ورز دهید. دو قاشق آرد سفید اضافه کنید و دوباره درون کاسه بگذارید. روی آنها را بپوشانید و دباره به مدت 40 دقیقه آنها را در جای گرم قرار دهید تا پف کنند. خمیر را به شش گلوله مجزا تقسیم کنید و دوباره 10 دقیقه استراحت دهید. 4. خمیر آماده استفاده است. ارزش غذایی • کالری: 642 • چربی: 28 گرم • کلسترول: 53 میلی گرم • چربی اشباع شده: 12 گرم • کربوهیدرات: 70 گرم • چربی اشباع نشده: 9 گرم • ویتامین a: 2826 • ویتامین c: 29 میلی گرم • سدیم: 566 میلی گرم • پتاسیم: 496 میلی گرم • فیبر: 7 گرم • آهن: 5 میلی گرم
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:59 طرزتهیه همبرگر مواد لازم :
دستور طبخ : سویا را پس از آنکه یک ساعت در آب خواباندیم خوب آب آنرا گرفته و به همراه گوشت 2 بار آنرا از چرخ گوشت عبور می دهیم . در دور دوم سیر ، پیاز و سیب زمینی را نیز با آن چرخ می کنیم . آویشن ، نمک و فلفل را به آن افزوده و به صورت گرد در می آوریم و در روغن کم سرخ می کنیم. نکته: به جای آویشن می توان از نعنا و جعفری خرد شده نیز استفاده کرد ولی چون هنگام سرخ شدن سیاه می شوند بهتر است از همان آویشن استفاده کنیم. توجه : چرخ گوشت همان کار ورز دادن را انجام می دهد و نیاز نیست آن را با دست ورز دهیم در آخر یک قاشق آرد نخود را نیز به آن اضافه می کنیم.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:55 مواد لازم برای خمیر :
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:49 مواد لازم براي 6 نفر: ![]()
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:45 به گزارش امیدنیوز، برخی افراد تصور می کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می برد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین می رود.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:40 ![]() فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین + 1 قاشق چایخوری شکر + 1/8 لیوان آب سرد 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین + 1 قاشق غذاخوری شکر + 1/4 لیوان آب سرد » جایگزینی ژلاتین : ژلاتین به 2 شکل پودری و ورقه ای وجود دارد ، ورقه های ژلاتین در 2 سایز بزرگ و کوچک موجود است ، به این ترتیب برای جایگزینی این دو از روش های زیر استفاده کنید : 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است. » تفاوت پودر ژله و ورقه ژلاتین : دسرها و کرم هایی که با ورقه ژلاتینی تهیه میشوند شفاف تر و براق تر هستند. » روش استفاده از پودر ژلاتین : در یک کاسه بزرگ و خشک مقداری پودر ژلاتین بپاشید و روی ان نیز مقداری آب سرد بریزید ، مجدد کمی پودر ژلاتین بپاشید و روی ان آب سرد بریزید ( اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ژلاتین بریزید پودر ژلاتین گلوله میشود ) ، پس از آن آب و پودر ژلاتین را 10 دقیقه کناری بگذارید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند ( دقت کنید که لایه آخر باید پودر ژلاتین باشد ). پس از اینکه ژلاتین به حالت اسفنجی شد ظرفی را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، ظرف ژلاتین را روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین رقیق و یکدست شود ، در آخر ژلاتین را هم بزنید تا یک دست شود. روش دیگر برای اماده کردن ژلاتین این است که هر 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و آب را روی آنها بریزید و مواد را هم بزنید و مانند روش قبلی آن را روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و یکدست شود ( در این روش شکر اجازه نمیدهد پودر ژله گلوله شود ). » روش استفاده از ورقه ژلاتین : ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای قرار دهید و کمی آب بریزید تا حدی که روی ورقه ها را بپوشاند سپس کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید تا ورقه های ژلاتین رقیق شود ( ژلاتین در دمای 20 درجه سانتیگراد میبندد پس دقت کنید وقتی داخل کرم یا دسر میریزید کرم یا ژله ولرم باشد تا ژلاتین گلوله گلوله نشود ). » نکته مهم در تهیه ژله های میوه ای : ژله میوه را میتوانید با انواع میوه ها اماده کنید و داخل کرم ها هم می توانید از انواع میوه استفاده کنید اما چند میوه هستند که اگر آن ها را در دسر یا ژله استفاده کنید اجازه نمیدهد ژلاتین ببندد ، این میوه ها آناناس خام ، پاپایا ، کیوی و انجیر میباشد زیرا داخل این میوه ها آنزیم وجود دارد. ژله را میتوانید با آب میوه و یا پوره میوه تهیه کنید اما ژله ای که با آب میوه تهیه شود صاف تر و شفاف تر می شود ، اگر بخواهید داخل ژله میوه بریزید باید میوه ها را ریز خرد کنید تا زمانی که ژله خورده میشود شکل خوبی داشته باشد یعنی ژله و میوه با هم داخل قاشق بیاید. » نکات لازم برای تهیه دسرهای ژله ای یا حاوی ژلاتین : ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف میشود و بیشتر از حد لازم موجب سفت شدن ژله شده و کمتر از حد لازم موجب شل شدن و بسته نشدن ژله میشود. در تهیه کرم ها و دسرهای حاوی شیر ژلاتین حل شده را نباید مستقیم در شیر داغ ریخت چون شیر میبرد ، باید شیر پس از جوشیدن کمی سرد شود آن وقت ژلاتین را با آن مخلوط کنید.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:35 خورش قیمه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است. خورشی که با روش های مختلف تهیه می شود و به خوشمزگی و خوش آب و رنگ بودن شهرت دارد. پیاز، لپه و گوشت از محتویات این خورش محسوب می شود. برای این که خورش خوشمزه ای داشته باشید، ابتدا باید تعدادی پیاز، بسته به نفرات خانواده، پوست کنده و آنها را خلالی یا نگینی کرده و داخل روغن نیمه داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:30 حتما دیدهاید که یک سبد میوه تازه میتواند تنها با وجود یک میوه خراب و فاسد، گندیده و خراب شود. پس بعد از خرید میوه، آنها را به دقت نگاه کنید و در صورتی که دیدید میوهای لک دارد یا خراب است آن را از بقیه جدا کنید. موقع خرید در انتخاب میوهها و اینکه قصد دارید چه مدت آنها را نگهدارید دقت کنید. پرتقال و نارنگی و حتیسیب را میتوانید حتی تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید اما توجه کنید که میوههایی مثل انگور و خیار و کیوی و موز زودتر تازگی خود را از دست داده و خراب و له میشوند. حتی اگر برایتان امکان دارد میتوانید تازه به تازه میوه تهیه کنید. هنگام خرید، ترجیحا میوههایی را انتخاب کنید که وزنشان نسبت به اندازهشان سنگینتر باشد. سنگینی میوه نشانه خوبی از آبدار بودن آن است و برای فهمیدن تازه و رسیده بودن میوه توصیه میشود آن را بو بکشید. میوههای تازه و رسیده عطر و بوی خوبی دارند اما میوههای مانده این بو را ندارند. به بافت میوه هم توجه کنید؛ مثلا وقتی به یک کیوی دست میزنید و متوجه میشوید که شل و آبکی است، معنایش این است که بیش از حد رسیده است و بهتر است از خیر خریدش بگذرید. در صورتی که مقدار زیادی میوه خریداری کردهاید و مصرف آنها مدت زیادی طول میکشد بهتر است آنها را نشویید و نشسته نگهشان دارید؛ چرا که میوههای نشسته ماندگاری بیشتری دارند.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:25 گوشت تشکیل یافته از فیبرهای ماهیچه + بافت های پیوندی + چربی + استخوان. بافت های پیوندی گوشت شامل کلاژن (سفید رنگ) + الاستین (زرد رنگ ) میباشند. وظیفه بافت های پیوندی اتصال فیبرهای عضلانی به یکدیگر و یا استخوانها میباشد.
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:21 غذاهای آسیایی که باید امتحان کرد
![]()
عمان ![]()
ازبكستان ![]()
عربستان ![]()
چين ![]()
كويت ![]()
كره شمالي ![]()
نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:16
آخرين مطالب ارسالي » موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴) » اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱) » شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸) » دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵) » اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲) » اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹) » کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶) » هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳) » گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰) » رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷) » مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳) » زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰) » معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷) » واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵) » این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱) » این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸) » ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵) » حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳) » سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰) |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
تمامی حقوق مادی و معنوی اين وب سايت محفوظ و متعلق به گروه مدیریت و پشتیبانی آن می باشد. قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز نیلی بلاگ |