خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

مواد لازم برای خمیر:
برنج خیس شده=3 لیوان
گوشت چرخ کرده=200 گرم
تره=200 گرم
پیاز متوسط=1 عدد
مواد لازم برای داخل چباب:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز متوسط=4 عدد خلال شده
کشمش=1 لیوان
خلال بادام=2/1 لیوان
ادویه کاری،نمک و فلفل=به میزان لازم
مواد لازم برای سس چباب:
پیاز خلال شده=2عدد
تمر هندی آب کرده رقیق=4 لیوان
شکر=2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری و فلفل قرمز=به میزان لازم
روغن مایع=کمی برای سرخ کردن
طرز تهیه خمیر چباب:
همه مواد را با هم چرخ می کنیم و زردچوبه،ادویه کاری و نمک را به آن اضافه می کنیم.سپس همه مواد را ورز می دهیم.
طرز تهیه مواد داخل چباب:
پیاز را سرخ کرده و گوشت را به آن اضافه می کنیم. سپس ادویه،نمک و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم اضافه می کنیم. در آخر کشمش را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود.
طرز تهیه چباب:
کمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می کنیم. مقداری مایه گوشتی میان خمیر اضافه کرده و آن را به ضورت گلوله درمی آوریم. برای اینکه گلوله ها به دستمان نچسبد کمی آب بدستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می کنیم تا مایه گوشتی و خمیر تمام شود.
برای تهیه سس چباب:
ابتدا پیاز خلال شده را سرخ می کنیم و 4 لیوان آب تمر هندی را به آن اضافه می کنیم. چون آب تمر هندی شور است نیازی به نمک نیست. شکر را ریخته و ادویه کاری و فلفل قرمز را اضافه می کنیم. زمانی که سس را آماده کردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینکه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط،طوری که به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد.
نکته: این خوراک را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می کنند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:48
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
چیکن کوردن بلو


مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان 800 گرم ( 4 عدد نصف سینه مرغ )
سالامی یا بیکن مرغوب 250 گرم (برند "دمس" توصیه می شود)
پنیر ماتزارلا رنده شده (می توان از پنیرهای دیگری چون گودا نیز استفاده کرد) 200 گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه دانه ای خرد شده به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان کافی
آب مرغ 2/1 فنجان
کره آب شده 5 قاشق غذا خوری
پنیر پارمژان رنده شده 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه درشت (له یا ریز رنده شده)

انجمن تفریحی قاطی


طرز تهیه:

کره را درون یک قابلمه کوچک ریخته روی حرارت بسیار کم گذاشته و سیر را درون آن بریزید و کمی تفت دهید سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و در پایان پنیر پارمژان را درون آن ریخته و هم بزنید تا یک مایع سس مانند یکدست بدست آید. بعد آنرا کنار بگذارید.
سینه های مرغ را با چاقو از سطح مقطع طوری برش بزنید که به صورت یک ورقه بزرگ در آیند. سپس برای اینکه ضخامت هر ورقه به قدر مطلوب برسد، هر سینه را بین 2 لایه از کیسه قرار داده و با بیفتک زن یا گوشکوب به آرامی ببکوبید تا کاملا یکدست و صاف و به صورت یک قطعه بیفتک بزرگ و با ضخامت مناسب درآید.
حالا 4 عدد ورقه بیفتک مانند از سینه مرغ دارید. رو و پشت آنها را نمک و فلفل بزنید. سالامی یا بیکن را به صورت ورقه ورقه یا بصورت رشته رشته ببرید. روی هر ورقه از سینه مرغ 4/1 از سالامی و پنیر بریزید و سپس آن را رول کنید.
حالا هر یک از رول های مرغ که با سالامی و پنیر پر شده اند را به مایع سس مانندی که در مرحله اول تهیه کردید آغشته کنید و بعد درون آرد سوخاری بغلتانید.

حالا 4 عدد کوردن بلو را درون ظرف مخصوص فر قرار داده و باقی مانده مایع سس مانند را روی آنها بریزید و درون فری که قبلا تا 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار داده و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که کوردن بلو ها به رنگ طلایی درآمده و مغز پخت شوند.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:43
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
اسپاگتی كلاسیك ایتالیایی



انجمن تفریحی قاطی



مواد لازم


  • سیر: 2 حبه
  • فلفل چیلی تازه: یك عدد
  • گوجهفرنگی خرد شده: 400 گرم
  • ریحان تازه: یك دسته كوچك
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: 100 گرم
  • اسپاگتی: 400 گرم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • پنیر گودا: به میزان لازم
  • سس گوجهفرنگی: به میزان لازم



برای پخت:


یك قابلمه را آب كرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمك درون آن ریخته و بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اسپاگتیها را اضافه كرده و بگذارید تا به خوبی نرم شوند، در همین هنگام تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن زیتون بریزید. سیرها را درون تابه ریخته و بعد فلفل چیلی را همراه با ریحان اضافه كرده و به خوبی هم بزنید. حرارت را كمی بالا برده و برای یك دقیقه هم زدن را ادامه دهید و كمی نمك و فلفل به مواد داخل تابه اضافه كنید. هنگامی كه سیرها تقریبا به رنگ قهوهای درآمدند، گوجهفرنگیهای خردشده را كمكم به داخل تابه ریخته و بگذارید تا با مواد مخلوط شوند و بعد در تابه را گذاشته و زیر آن را خاموش كنید. وقت آن رسیده تا اسپاگتی را آبكش كنید و پس از اینكه آب اسپاگتی به خوبی تبخیر شد، آن را داخل سس گوجهفرنگی كه از قبل درست كردهایم بریزید و به خوبی هم بزنید. قبل از سرو مزه آن را بچشید و اگر نمك و فلفل آن كم است میزان كمی به آن اضافه كنید.

برای سرو:

اسپاگتی را در ظرفهایی كه برای سرو آماده كردهاید بریزید یا اگر مایل هستید آن را داخل یك دیس ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده پر كنید و برگهای كوچك ریحان را برای تزئین روی آن قرار دهید.

سس كلاسیك ایتالیایی را میتوانید متفاوت كنید:

این مواد میتوانند به سس گوجهفرنگی اضافه شوند. فقط دوباره آن را هم بزنید و گرم كنید.



  • میگوی پخته شده همراه با یكدوم لیموی تازه.



  • تنماهی همراه با زیتون سیاه و یكدوم لیموی تازه.



  • یك مشت نخودفرنگی تازه همراه با سبزیهای خشك شده.



  • برگهای ریز اسفناج را زمانی به سس اضافه كنید كه اسپاگتی را درون آن میریزید و هنگامی كه آن را از روی حرارت برداشتید مقداری پنیرگودا روی آن رنده كنید. مطمئن باشید مزه فوقالعادهای دارد.


سیرها را پوست كنده و رنده كنید، فلفل چیلی را خرد كرده ( اگر میخواهید كه غذای شما زیاد تند نشود نصف آن را استفاده كنی


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:38
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
مواد لازم :



بادمجان :5/1 کیلو
مرغ :1 ران ونصفه سینه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
شیر:3 لیوان
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره :50گرم
خامه :در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری






انجمن تفریحی قاطی





طرز تهیه :

بادمجانها را حلقه حلقه سرخ می کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک وفلفل وآبلیمو و1 عدد پیاز با آب خیلی کم میگذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می گذاریم .
شیر سرد وآرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته وهم می زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می کنیم ونمک وفلفل وخامه را می افزائیم تا کمی صفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می ریزیم بعد ورقههای سرخ شده بادمجان را می چینیم (نصف آن را)بعد تکه های مرغ را رویش میریزیم وکمی دیگر سس سفید وبعد بقیه بادمجانها را رویش می چینیموکاملا سس سفید را رویش میریزیم وپنیر پیتزای رنده شده را ریخته وداخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:33
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت





مواد لازم :


  • خمیر پیتزا= ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده= ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی= ۱ فنجان
  • پیاز داغ عسلی= ۳ قاشق سوپخوری
  • پنیر پیتزا= ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی =۵۰۰ گرم
  • فلفل= قدری
  • نمک =قدری


طرز تهیه :

ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم ، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم
ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم خمیر آماده است. سپس پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم و خمیر پیتزا را بقطر نیم سانتیمتر و بشکل ظرف باندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم .
روی گوجه فرنگی ها کمی آب جوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی را می کنیم و تخمه آنرا میگیریم ، بعد گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم . گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی سرخ می کنیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملا تبخیر شود و آنرا داخل خمیر می ریزیم .
بعد گوجه فرنگی با سس مخصوص روی آن میریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم ، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود . پیتزا را با همان ظرف سر میز می بریم .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:29
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

آشنایی با طرز تهیه ماهی شکم پر در این مقاله.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏ماهی کفال ١ ‏عدد درشت
2 ‏آب‌لیمو ۴ ‏قاشق غذاخوری
3 ‏پیاز ١ ‏عدد
4 ‏گردوی چرخ‌کرده و قیسی هر کدام 1 پیمانه
5 ‏نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
6 ‏کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام ١ ‏پیمانه

طرز تهیه

‏ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب‌لیمو زده و کنار می‌گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ‌کرده و به آن خلال بادام، ‏فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می‌دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می‌آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می‌کنیم. در دیس ‏گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می‌نماییم.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:24
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

آموزش روش درست کردن راگو در این مقاله.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت ٩٠٠ گرم
2 سیب‌زمینی ۵٠٠ ‏گرم
3 ‏نخودفرنگی ١ ‏استکان
4 هویج ٣ ‏عدد
5 پیاز ٣ ‏عدد
6 رب ٢ ‏قاشق
7 ‏روغن و نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه

‏گوشت را در تابه‌ای با پیاز خردشده خوب سرخ می‌کنیم. سپس هویج‌ها را حلقه‌حلقه و سرخ‌کرده و به مواد فوق می‌افزاییم. در این مرحله رب را باکمی آب ‏مخلوط نموده و به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از گذشت 40 ‏دقیقه سیب‌زمینی قطعه‌قطعه شده را روی آن می‌ریزیم و وقتی آب این غذا بسیار کم شد و مواد کامل پخته شد، غذا را در ظرف مورد نظر کشیده و با جعفری تزئین می‌کنیم. منبع


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:19
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

سلام به همه عزیزان
من به تازگی اسباب کشی کردم و فرم رو به خونه ی جدید آوردم اما توی اسباب کش طبق معمول یه چیزی رو گم کردم و اون چیزی نبود جز دفترچه راهنمای فر ! خواستم بدونم برای تهیه کیک اسفنجی روی چه دمایی باید بزارم مارکش هم فر
داتیس هست و اینکه برای تهیه کیک فر تنظیمات خاصی هم داره؟
متشکرم


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :


فیله سینه مرغ 4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد
نصف یک عدد آب لیمو ترش و رنده پوست آن
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه :

مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:07
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب مهمانی*های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت در طعم و مزه*های مختلف درست می*شود. ما نیز در اینجا به ۲ نمونه از آنها اشاره می*کنیم. در ضمن از جمله مزایای درست کردن رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست کنید، می*توانید این غذا را از شب قبل آماده کرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا مایکروفر گرم کرده و سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه رولت:

  • گوشت چرخ*کرده مخلوط (گوساله و گوسفند)=نیم کیلوگرم
  • پیاز متوسط=یک عدد
  • سیر=۲ حبه
  • فلفل سیاه درسته=۴ تا ۵ دانه
  • نمک=یک قاشق چای*خوری
  • پودرسوخاری= به مقدار لازم
  • رب گوجه*فرنگی=یک قاشق غذاخوری


مواد مورد نیاز برای داخل رولت:

  • روش یک:
  • تخم**مرغ=۲ عدد
  • جعفری یا گشنیز خردشده=۳ قاشق سوپ*خوری
  • نمک و فلفل= به میزان لازم
  • روش ۲:
  • زرشک=۳ قاشق سوپ*خوری
  • گردوی خردشده=۲ قاشق سوپ*خوری


طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست کنده و پس از شست*وشو خرد کنید. سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ*کرده را به چند قسمت تقسیم کرده و هر یک از قسمت*ها را همراه کمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید. این کار را آن*قدر تکرار کنید که گوشت*های تقسیم شده با سیر و پیاز چرخ شود. در پایان کل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
نکته یک: اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست کردن رولت است در غیر این صورت، آن*قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
نکته ۲: با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می**توانید ۲ عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به ۲ قسمت تقسیم کنید. حالا در کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف کردن در کف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه*های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی که امکان دارد، به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه**های آن را نازک کنید، سپس یکی از مخلوط*های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.
اگر می*خواهید از مخلوط تخم**مرغ*دار برای داخل رولت استفاده کنید، ابتدا باید تخم**مرغ*ها را آب*پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه*حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم*مرغ*ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه**دار کنید. در پایان، لبه*های گوشت را از روبه*رو به هم بچسبانید. برای این منظور از ۲ انگشت شست و سبابه استفاده کنید و لبه*ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. حالا نوبت سرخ کردن رولت است. داخل تابه**ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در فاصله سرخ شدن یکی از رولت*ها، برای درست کردن رولت دیگر، دست به کار شوید. همان*طور که پیش از این نیز ذکر شد، شما می*توانید داخل رولت را با مخطوط دیگری هم پر کنید؛ بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم*مرغی با زرشک و گردو بپیچید. برای این منظور، پس از پهن کردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید. حالا ۲ طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. پس از سرخ شدن رولت*ها، آنها را داخل تابه*ای بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری نیز آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ*خوری رب گوجه*فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت*های چیده شده در تابه* بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت*ها بپزد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:02
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 8
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1132
» بازديد سال گذشته : 1151
» كل بازديد : 1151

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی