خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ



مواد لازم:



آرد....................................1/4 فنجان

خمیر پفی..............................450 گرم

سوسیس.................................4 عدد

اسپری پخت و بز................................





اول یه کم آرد میریزیمرو سطح کارمون

که خمیر پفی نچسبه






بعد خمیر پفی رو به 2 تا مربع مساوی تقسیم میکنیم







خمیر رو با وردنه پهن میکنیم تا اندازش دو برابر اندازه ای بشه که اول برش زدیم


* دقت کنین که چندین و چند بار این خمیر رو تا بزنین و دویاره پهن کنین

به این ترتیب خمیر پفی شما بهتر عمل میاد!





بعد از اون هات داگ یا همون سوسیمون رو با خمیر آهسته یک دور میپیچیم




.




.






بعد از عرض به صورت قطعات 2 سانتی برش میزنیم




فر رو میذاریم که گرم بشه!

کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم سوسیس ها رو با فاصله 2 سانت از هم میچینیم

اسپری میزنیم و میذاریم تو فر با حرارت 400 درجه فارنهایت و 10 تا 12 دقیقه زمان میدیم تا روشون طلایی بشه!






آمادست!!!






**نوش جون**

امتیاز : نتيجه : مجموع 2 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:57
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت
مواد اولیه


بیکن یا ژامبون ..................... 6 ورقه

تخم مرغ ............................ 6 عدد

شیر ..................................1/3 پیمانه
پنیر پارمسان ..................... 6 قاشق غذا خوری

جعفری ........................... مقداری
نمک و فلفل ..................... به دلخواه

روغن .............................. مقداری


1:ابتدا فر را از قبل روشن کنید روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد سپس تخم مرغها را در یک ظرف بزنید.
























جعفری را خرد کنید و همراه با پنیر پارمسان و نمک و فلفل













به تخم مرغ اضافه کنید










سپس شیر را به آن اضافه کرده هم بزنید





بیکن یا ژامبون را در ماهیتابه سرخ کنید




و آن را خرد کرده به مواد اضافه کنید.





مواد را در قالب کاپ کیک بریزید. و حدود 15 دقیقه در فر بگذارید.





آن را از قالب خارج کنید










نوش جون!!!!

امتیاز : نتيجه : مجموع 1 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:52
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت
 

مواد اولیه :
*خمیر پیتزا ۹۵۹۵ دو عدد
*سس گوجه فرنگی شش قاشق سوپخوری
*پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
*ژامبون خرد شده ۱۵۰ گرم
*پودر آویشن به میزان لازم
*سوسیس خرد شده سه عدد
*فلفل دلمه ای یک عدد



طرز تهیه:
خمیر پیتزا را داخل ظرف قرار داده و روی آن سس گوجه فرنگی مالیده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم. کالباس را پهن کرده و روی آن سوسیس ها را چیده و مجددا کمی پنیر پیتزا می پاشیم. فلفل دلمه ای حلقه شده را روی آن چیده و دوباره پنیر پیتزا ریخته و کمی هم پودر آویشن می پاشیم. پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

این روزها ماهی قزل آلا - چه از نوع رودخانه ای و چه از نوع پرورشی - طرفداران زیادی دارد
و باتوجه به اینكه نوع پرورشی آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از این نوع آن – كه درشت تر هم هست– استفاده می كنند.
این ماهی علاوه بر نوع پرورشی در رودخانه های كشورهای اروپای شرقی نیز
به وفور یافت می شود و گوشتی قرمزتر از انواع ایرانی دارد. در ضمن یكی از غذاهای رایج در این كشورها و درواقع شبه جزیره بالكان نیز هست. شما می توانید این بار ماهی قزل آلای ایرانی را با روش بالكانی امتحان كنید.
 

مواد لازم برای 4 نفر:

- 4 قاشق سوپ خوری كره
- یك قاشق سوپ خوری شوید خردشده
- یك قاشق سوپ خوری جعفری خردشده
- 4 عدد فیله ماهی قزل آلا
- 3 تا 4 قاشق سوپ خوری آب لیموترش
- نمك و فلفل به مقدار لازم
توضیح: باتوجه به اینكه قزل آلاهای ایرانی گوشتی به قرمزی انواع بالكانی ندارند، شما می توانید مقداری پودر زعفران نیز به آنها اضافه كنید تا هم رنگ زیباتری داشته باشند و هم خوش طعم تر شوند. برای این منظور، مقدار نصف قاشق چای خوری پودر زعفران كافی است.

طرز تهیه:

1 - كره را در كاسه فلزی كوچكی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس آن را به كاسه بلوری ای منتقل كنید. حالا با اضافه كردن شوید، جعفری، نمك، فلفل و زعفران آن را مزه دار كنید.
2 – اگر می خواهید ماهی را در روغن سرخ كنید، تابه ای آماده كرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، فیله ماهی ها را در كف تابه بچینید، در غیر این صورت، آن را روی سینی میله ای فر یا دستگاه دیگر مخصوص گریل كردن قرار دهید و پس از آن، با استفاده از قلم موی آشپزخانه سطح هریك از فیله ها را به مخلوط كره ای آغشته كنید و روی دیگر فیله ها را نیز برگردانده و به همین صورت مخلوط كره ای را بر آنها بمالید.
3 - برای گریل كردن ماهی حدود 10 دقیقه زمان لازم است. پس از آنكه ماهی ها خوب پخته شدند، آب لیموترش را روی آنها ریخته و همراه سبزیجات سرو كنید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:41
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت


مواد لازم



برنج سه فنجان
گوشت چرخ‌کرده دو فنجان
سیب‌زمینی درشت یک عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن یک فنجان
پیاز یک عدد
نخودفرنگی پخته دو فنجان
زعفران کمی
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «نخود پلو با گوشت چرخ‌کرده» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه نخود پلو با گوشت چرخ‌کرده


دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل 80 گرم. دو فنجان گوشت چرخ‌کرده، معادل 240 گرم.


دو فنجان نخود پخته یا یک قوطی نیم کیلویی کنسرو نخودفرنگی، معادل 240 گرم. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.


یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. یک فنجان روغن، معادل صد گرم.


یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. سه فنجان برنج، معادل 400 گرم.


سیب‌زمینی درشت برای ته دیگ، حدود 350 گرم.

روش تهیه


یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. سپس زردچوبه، کمی نمک، فلفل، دو قاشق غذاخوری رب گوجه و دو فنجان گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم.


دو فنجان نخود پخته‌شده یا کنسرو نخودفرنگی را به آن اضافه می‌کنیم تا مایه نخود پلو آماده شود.


برای تهیه ته دیگ: یک عدد سیب‌زمینی را به شکل قارچ برش می‌زنیم.


کمی روغن ته یک قابلمه متوسط ریخته، سیب‌زمینی‌ها را روی آن می‌چینیم و کمی نمک به آن می‌زنیم.


برنج را به صورت آبکش می‌پزیم و آن را با مایه نخود پلو (لابه لا) در قابلمه می‌کشیم. در آخر کمی زعفران آب کرده و بقیه روغن را به آن اضافه می‌کنیم.


قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت نخود پلو آماده می‌باشد. آن را در ظرف کشیده، ته دیگ را دور آن می‌چینیم.


نخود پلو را می‌توان با گوشت تکه‌ای و سیب‌زمینی به شکل نیم‌دایره نیز درست کرد و مطابق شکل با سس گوجه و برنج زعفرانی تزئین نمود. نوش جان

کالری موجود در نخود پلو با گوشت چرخ‌کرده


مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری نخود پلو 45 کیلوکالری می‌باشد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:36
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها


بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...


● گوشت کبابی را طعم دار کنید
اولین قدم برای طبخ کبابی خوشمزه این است که گوشت کبابی را از ۳-۴ ساعت قبل از پخت با بهترین روش طعم دار کنید. جوجه را می توان با ترکیبی از گلپر، روغن زیتون، زعفران، فلفل سیاه، سرکه سیب، پودر خردل و نمک مزه دار کرد.
برای مزه دار کردن گوشت قرمز هم باید ابتدا فیله های گوشت را با پشت چاقو کمی بکوبید تا نرم شوند، سپس آنها را داخل مخلوطی از روغن کنجد، فلفل قرمز و نمک قرار دهید. ماهی کبابی را هم می توان با کمی سرکه یا آبلیموی تازه به همراه نمک، پودر سیر، پودر فلفل سیاه، روغن زیتون و زعفران مزه دار کرد.


● کباب را خشک نکنید
برای پیشگیری از خشک شدن جوجه کباب، باید گوشت را با پوست کباب کنید تا هم چربی زیر پوست باعث خوشمزه تر شدن جوجه شود و هم جلوی خشک شدن گوشت را بگیرد. کباب کردن ماهی با پوستش هم از خشک شدن آن پیشگیری می کند. در مورد گوشت قرمز هم اگر آن را با روغن کنجد فراوان از چند ساعت قبل مزه دار کرده باشید، دیگر نباید نگران خشک شدن آن هنگام کباب کردن بشوید.


● کباب ها را در فویل بپیچید
یکی از نگرانی هایی که همواره در مورد مصرف گوشت های کبابی وجود دارد، احتمال سرطان زا بودن آنها در اثر استفاده از زغال برای پختشان است. خیلی ها معتقدند مصرف بیش از حد کباب، به خصوص قسمت های سوخته و سیاهی که حالت کربنی پیدا کرده است، می تواند سرطان زا باشد. هرچند چنین ادعاهایی هنوز به اثبات نرسیده اما احتیاط شرط عقل است.
شما می توانید سیخ های کباب و جوجه کباب را پیش از قرار دادن روی منقل و زغال، داخل فویل بپیچید و سپس آنها را در برابر حرارت زغال قرار دهید. با این کار، هم از خشک شدن و سوختن گوشت ها پیشگیری می کنید و هم کبابی سالم، آبدار و خوشمزه خواهید داشت. ضمن اینکه با این روش عطر و طعم خوشایند کباب زغالی را هم حس خواهید کرد.


● اصل سالم سازی را رعایت کنید
پیچیدن کباب ها در فویل، یکی از راه های تهیه سالم کباب بود اما اگر فویل نداشتیم، چه?کار کنیم؟ خیلی ساده یک سینی استیل یا یک ورق فلزی بدون رنگ، سبک و تمیز را روی منقل یا باربیکیوی پر از زغال داغ قرار دهید و سیخ های کباب را داخل سینی یا برگه فلزی بگذارید. با این روش از برخورد مستقیم دود زغال با گوشت ها پیشگیری می کنید و در عین حال یک کباب زغالی خوشمزه و نرم هم خواهید داشت.


● ارزش تغذیه ای کباب را بالا ببرید
یکی از راه های افزایش ارزش تغذیه ای کباب این است که آن را با سبزی های رنگی مختلف میل کنید. برای این کار می توانید در کنار هر یک سیخ کباب، یک سیخ از سبزی هایی شامل فلفل دلمه ای رنگی، گوجه فرنگی، قارچ و هویجی که کمی هم حرارت دیده ، استفاده کنید. بد نیست بدانید میزان دسترسی کاروتنوییدهای هویج، گوجه فرنگی و لیکوپن گوجه فرنگی در اثر حرارت دیدن افزایش پیدا می کند. مصرف پیاز خام و آبلیمو در کنار کباب هم می تواند میزان ویتامین C دریافتی شما را بالا ببرد.


● سالاد، سبزی را همراه کنید
سالاد و سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج، شاهی یا تره در کنار یک لیوان شربت آبلیموی کم شیرین یا آب پرتقال می توانند از بهترین همراهان کباب باشند. این سبزی ها و آبمیوه ها سرشار از ویتامین C هستند و به جذب بهتر آهن گوشت کمک می کنند. آنتی اکسیدان های فراوان موجود در کرفس تازه، آب کرفس، گل کلم و کلم بروکلی هم می توانند ارزش تغذیه ای سفره غذایی تان را به مراتب بیشتر کنند.

● از سیخ های استاندارد استفاده کنید
برای اطمینان از سلامت کباب ها بهتر است از سیخ های استاندارد فلزی استفاده کنید. اگر می خواهید از سیخ های چوبی برای کباب کردن جوجه یا ماهی کمک بگیرید، بهتر است که سیخ های چوبی بسته بندی و دارای نشان استاندارد بخرید و پیش از به سیخ کشیدن گوشت ها هم حتما سیخ را کمی چرب کنید تا گوشت ها به آن نچسبند یا خود سیخ در اثر حرارت دیدن، نسوزد. نکته دیگر اینکه به هیچ عنوان از چوب درختان موجود در طبیعت برای کباب کردن گوشت استفاده نکنید زیرا نمی توانید چوب درختان سمی و غیرسمی را از هم تشخیص بدهید.


● گوشت های کبابی را نازک ببرید
معمولا مدت زمان پخت گوشت در روش کبابی پایین است و امکان خام ماندن بخش های مرکزی آن با این روش بالاست. به همین دلیل توصیه می شود گوشت های کبابی را بسیار نازک ببرید و در صورت امکان برش هایی بر سطح گوشت ها بزنید تا مرکز آنها هم به خوبی پخته شوند. در ضمن، بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های انگلی یا مسمومیت از مصرف کباب های نیم پز و آبدار خودداری کنید.


● گوشت را در دمای مناسب نگهدارید
یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای ۶ تا ۸ درجه سانتی گراد بالای صفر نگهداری کنید زیرا نگهداری گوشت در دمای بالای ۸ درجه بیشتر از ۲ ساعت باعث فساد گوشت خواهد شد.
برای حفظ دمای مطلوب می توانید گوشت کبابی را از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید یا آن را تا هنگام مصرف و پیش از خارج شدن از خانه داخل کلمنی پر از یخ قرار دهید. در ضمن به خاطر داشته باشید که گوشت کبابی باید آخرین وسیله ای باشد که از منزل خارج می کنید و بهتر است تا آخرین دقیقه داخل یخچال یا حتی فریزر باقی بماند.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:30
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

 


آماده سازی :120 دقیقه

پخت :90 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه ته چين مرغ بدون تخم مرغ برای 4 نفر


مرغ متوسط 1 عدد
ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلو گرم
خلال بادام 50 گرم
زعفران دم کرده ی غلیظ به میزان لازم
برنج 4 پیمانه
روغن و کره به میزان لازم





طرز تهیه ته چين مرغ بدون تخم مرغ :

مرغ را با يك ونيم ليتر اب ميجوشانيم و كف ان را مرتب ميگيريم ، بعد به ان زرد چوبه، پياز يك عدد بزرگ ، چند حبه سير خرد شده، ساقه كرفس ، يك عدد

هويج ، چوب دارچين و نمك وفلفل اضافه ميكنيم به مدت 10دقيقه با حرارت زياد ميجوشانيم.

بعد حرارت را ملايم ميكنيم به مدت يك ساعت ونيم ميپزيم بعد از پخت بايد حدود يك ليوان اب مرغ بماند .مرغ را بيرون اورده وپس از خنك شدن استخوان

مرغ را ميگيريم تكه هاى مرغ را خيلى ريز نكنيد.

به نيمى از ماستمان كمى نمك ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وكمى پودر خردل اضافه ميكنيم و مرغهارا دران قرار ميدهيم ودر يخچال ميگذاريم.

( اين كار را ميتوانيم حتى از روز قبل انجام دهيم كه در اين صورت خوشمزه هم ميشود)

حالا نيم ديگر ماست را هم به همين ترتيب مزه دار ميكنيم وكنار ميگذاريم براى برنج. برنج را با يك قاشق زرد چوبه ميجوشانيم وان را زنده بر ميداريم .

حتماً اول با اب ولرم كمى شستشو ميدهيم بعد كمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط ميكنيم +كمى روغن مايع .

حالا كف قالبمان يادر ماهيتابهء گود نصف پيمانه روغن ريخته ونيمى از برنج را ريخته وصاف ميكنيم وروى ان زعفران ميريزيم بعد مرغهارا روى برنج

ميچينيم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف ميپاشيم وبعد بقيه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ايجاد ميكنيم و در اخر نصف

ليوان اب مرغ و نصف ليوان روغن مايع وكره را روى برنج ميدهيم.

روى قالب را فويل كشيده وداخل فر گذاشته روى حرارت زياد به مدت نيم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى يك ساعت ديگر.

ويا اگر روى حرارت مستقيم خواستيم تهيه كنيم 10 دقيقه اول حرارت زياد باشد وبعد حرارت را كم ميكنيم بمدت يك ساعت و نيم ...



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:22
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت
طرز تهیه اسپاگتی با سبزیجات

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

- پاستای رشته‌ای (اسپاگتی) 500 گرم
- باقالای ریز 160 گرم یا یک پیمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود)
- کره 40 گرم
- کرفس یک ساقه (خرد شود)
- نخود فرنگی 160 گرم
- خامه یک و یک‌چهارم پیمانه
- پنیر پارمسان 50 گرم
- لوبیا سبز تازه 100 گرم (پاک کرده و خرد شود)
- نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

1 - قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده، پس از اضافه کردن مقداری نمک و روغن مایع، روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و مدت یک ربع حرارت دهید و پس از گذشت این مدت، پاستا را در سبدی آبکشی کنید.
2- در این فاصله، قابلمه دیگری حاوی آب روی اجاق‌گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس لوبیا سبز را در آب بریزید و بگذارید بپزد. در مراحل پایانی پخت، باقالا را نیز اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا باقالا نیز بپزد. در ظرف دیگری نخودفرنگی را نیز آب‌پز کنید.
3 - کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس کرفس خرد شده را در کره تفت دهید. پس از آن، نخود فرنگی را همراه با خامه اضافه کنید و 3 دقیقه حرارت دهید.
4 - حالا لوبیا سبز، باقالاسبز و پنیر را در مخلوط نخودفرنگی و کرفس بریزید و پس از اضافه کردن کمی نمک و فلفل، به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
در پایان اسپاگتی یا همان پاستای رشته‌ای را در ظرف مورد نظر بریزید و سس سفید را همراه مخلوط سبزیجات روی آن بریزید و با قاشق کمی با هم مخلوط کنید.






امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:15
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

رب پلو

مواد لازم


• یک کیلوگرم برنج
• یک پیمانه رب انار
• یک پیمانه گردو
• نصف پیمانه کشمش
• شکر
• دو عدد پیاز درشت
• روغن

طرز تهیه


1. برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید.

2. پیازها را خلال کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی که سبک شدند، کشمش و گردو را اضافه کنید و تفت دهید.

3. در یک قابلمه کوچک، رب انار و شکر را با یکدیگر بجوشانید و دو قاشق غذاخوری روغن به آنها اضافه کنید.

4. برنج را به حالت معمولی آبکش کنید. هنگام دم کردن، از مخلوط رب و شکر به برنج ها اضافه کنید و هم بزنید و دم کنید. پس از دم کشیدن، کشمش، گردو و پیاز داغ را وسط برنج بریزید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا مراحل پخت برنج تکم�


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:08
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک بسته ماکارونی
▪ دو حلقه آناناس
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ چهار قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪ چهار قاشق غذاخوری شیرنارگیل
▪ یک قاشق مرباخوری زنجبیل
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک عدد انبه رسیده
▪ فلفل سیاه
▪ دو عدد پیازچه خرد شده
▪ دو عدد فلفل تند قرمز
▪ چند عدد برگ نعنا
● طرز تهیه
ماکارونی ها را در آب جوش ریخته تا نرم و پخته شوند سپس با آب سرد آبکشی کنید. آناناس ها را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و سپس روی آنها دو قاشق غذاخوری شکر بپاشید و به مدت پنج دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که طلایی بشوند. سپس از فر خارج کنید و بعد از سرد شدن آنها را به قطعات کوچک ببرید.
در یک ظرف آب لیموترش و شیرنارگیل را با یکدیگر مخلوط کنید. باقیمانده زنجبیل را با سیر و فلفل سیاه مخلوط کنید و سپس به ماکارونی ها و آناناس ها اضافه کنید.
انبه ها را به مواد اضافه کنید و در نهایت با پیازچه ها و فلفل تند قرمز خرد شده �


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:01
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 21
» بازديد ديرور : 1
» بازديد ماه گذشته : 11470
» بازديد سال گذشته : 12972
» كل بازديد : 15577

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 52.91.39.106
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی