خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

چگونـه بـدون رژیـم لاغـر شویـم ؟


سلامت نیوز : یکی از راههای داشتن اندامی متناسب رعایت رژیم غذایی است، اما گنجاندن تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن در وعده های غذایی کار دشواری است. علاوه بر این، ممکن است شما برای انتخاب رژیم غذایی مناسب دچار مشکل شوید. در ادامه مطالب این ایمیل نکاتی به شما پیشنهاد می شود، که با رعایت آنها تقریباً نیازی به رعایت رژیم های سخت ندارید.

میوه و سبزیجات را در وعده های غذایی خود بگنجانید

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ملت ما ؛ ممکن است تعجب کنید، اما یکی از راههای کم کردن وزن، خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات است. سعی کنید امشب به جای یک نوع، سه نوع سبزیجات را همراه شام خود میل کنید تا خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. بدین ترتیب فیبر و آب بیشتر و کالری کمتری جذب کرده اید. سبزیجات را بدون روغن طبخ نمایید و بجای استفاده از سس های چرب، آن را با آبلیمو مزه دار کنید.

غذا را خوب بجوید


یکی از موثرترین راهها برای کاهش وزن، جویدن زیاد غذا است. محتویات بشقاب خود را به قسمت های کوچکی تقسیم کنید. بد نیست ۲۰ دقیقه از وقت تان را برای میل غذا در نظر بگیرید، تا خود را به آرام جویدن غذا عادت دهید. با این روش، از غذا خوردن نیز لذت بیشتری خواهید برد.

خواب بیشتر، وزن کمتر را نتیجه می دهد

هنگامی که خواب جایگزین فعالیت های بیهوده شود، گرسنگی به سراغ شما نمی آید. شما با خوابیدن، تا شش درصد کمتر کالری مصرف می کنید. همچنین، نتایج تحقیقات حاکی از این موضوع هستند که خواب، باعث کم شدن اشتها می گردد.

سوپ را فراموش نکنید

خوردن سوپ یکی از راههای کم کردن وزن است. سوپ ِ حاوی گوشت و یا مرغ، همراه با سبزیجات تازه و یا یخ زده، علاوه بر اینکه می تواند پیش غذای لذیذی باشد، باعث فرو نشاندن اشتها نیز می گردد. البته سوپ های خامه ای به علت داشتن مقادیر زیادی چربی و کالری، از این امر مستثنا هستند.

غلات سبوس دار مصرف کنید

مصرف غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای، گندم و جو، کالری کمتر و تنظیم کلسترول را به همراه خواهند داشت. امروزه غلات سبوس دار در تهیه بیسکوییت، کلوچه، خمیر پیتزا، ماکارونی و نان گندم استفاده می شوند.

لباس های تنگ شده خود را دور نریزید

اگر چاق تر از قبل شده اید، به جای دور ریختن یا بخشیدن همه لباس هایی که برایتان تنگ شده اند، آنها را نگه دارید و هر روز به آن ها نگاه کنید. حداقل یکی از آنها را که بیشتر می پسندید انتخاب کرده و برای روزی که دوباره اندازه تان شود تلاش کنید. به این صورت، ناخودآگاه خود را برای اینکه روزی دوباره می توانید آن لباس ها را بپوشید، به لاغر شدن باور داده اید.

خودتان پیتزا بپزید


اگر به پیتزا علاقه ی زیادی دارید، آن را از وعده های غذایی خود حذف نکنید. می توانید در خانه پیتزای سالم و کم کالری بپزید. در پیتزای خانگی خود بجای استفاده از سوسیس و کالباس، از سبزیجات استفاده کنید. بدین ترتیب ۱۰۰ کالری از وعده ی غذایی خود کم کرده اید. پنیر پیتزای کم چرب را جایگزین نموده و لایه نازکی از آن را بر روی پیتزای خود بریزید. همچنین نان پیتزای نازک و مقدار کمی روغن زیتون گزینه مناسبی برای پختن این نوع پیتزا است.

مصرف شکر را کاهش دهید

با عدم مصرف نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، شما ۱۰ قاشق چایخوری شکر را از وعده غذایی خود حذف کرده اید. به جای آن، از سودا و یا نوشیدنی های کم کالری و حتی آب استفاده کنید و آن ها را با لیمو، نعنا و یا توت فرنگی مزه دار نمایید.

از لیوان های باریک و بلند استفاده کنید


طبق تحقیقات انجام شده، اندازه و شکل ظروف می توانند انسان را فریب دهند و به بیشتر یا کمتر خوردن غذا ترغیب کنند. پس اگر نمی توانید از مصرف نوشیدنی های پُرکالری صرفه نظر کنید، بهتر است لیوان های باریک و کمی بلند را جایگزین لیوان های کوتاه و پهن کنید. بدین ترتیب در مصرف نوشیدنی های شیرین و پر کالری صرفه جویی کرده اید!

چای سبز بنوشید

نوشیدن چای سبز استراتژی خوبی برای کاهش وزن است. برخی مطالعات نشان می دهند که چای سبز روند سوزاندن کالری را در بدن سرعت می بخشد. پس، از مصرف این نوشیدنی با طراوت و بدون کالری غافل نشوید.

از مصرف الکل بپرهیزید


در جشن ها و مهمانی ها به جای نوشیدنی های الکلی، آب گازدار بنوشید. هر گرم الکل، در مقایسه با کربوهیدرات ها و پروتئین ها، کالری بیشتری دارد. علاوه بر این، عدم مصرف نوشیدنی های الکلی، تمایل شما را به خوردن اغذیه ای مانند چیپس، آجیل و بقیه تنقلات، کمتر می کند.

به سراغ یوگا بروید

بر اساس مطالعه انجام شده در مجله رژیم غذایی آمریکا (American Dietetic Association)، زنانی که ورزش یوگا را انجام می دهند، نسبت به زنان دیگر اندام مناسب تری دارند. آرامش و پیامهایی که با انجام دادن یوگا به مغز منتقل می گردد، باعث پرهیز از پرخوری در افراد می شود.

ظروف کوچک را انتخاب کنید


بشقاب کوچک را جایگزین بشقاب های بزرگ معمول کنید. با این روش بطور خودکار کمتر غذا می خورید. ظروف بزرگ، تمایل افراد به خوردن غذای بیشتر را بیشتر می کند. پس با سرو غذا در ظروف کوچک، بدون احساس گرسنگی، بدن خود را فریب دهید!

غذای خانه را ترجیح دهید

حداقل پنج روز در هفته را در خانه غذا بخورید. پختن غذا آسان تر از آن است که فکر می کنید. مرغ، سبزیجات، لوبیا، کاهو و ماهی را جایگزین غذاهای چرب و ناسالم رستوران ها کنید.

لحظه ای مکث کنید

برخی از افراد بطور طبیعی حین غذا خوردن، قاشق و چنگال خود را رها کرده و برای چند دقیقه مکث می کنند. این راه را امتحان کنید، برای دقایقی دست از غذا خوردن بکشید و به گفتگو بپردازید. با این روش شما احساس می کنید که سیر شده اید و به معده خود اجازه استراحت می دهید.

آدامس بجوید

جویدن آدامس نعنایی بدون شکر بهترین گزینه برای جلوگیری از مصرف میان وعده های پر کالری است. همچنین جویدن آدامس به سیستم گوارشی کمک کرده و هضم غذا را آسانتر می کند. می توانید هنگام غذا پختن، تلویزیون دیدن و حتی در مهمانی ها برای جلوگیری از خوردن تنقلات، خود را با جویدن آدامس سرگرم کنید.

پنج وعده غذایی میل کنید

با میل کردن پنج وعده غذایی کوچک، دیگر خود را با تنقلات و میان وعده های ناسالم سیر نخواهید کرد. ساعت خاصی را برای سرو کردن غذا در نظر بگیرید و هیچ کدام از وعده ها (بخصوص صبحانه) را از دست ندهید.

قانون ۸۰-۲۰

آمریکایی ها به قانون خوردن تا سیر شدن معتقدند، اما ساکنین اوکیناوا هنگامی که ۸۰ درصد سیر شوند، دست از غذا می کشند. آنها حتی نام خاصی را برای این عادت خود در نظر گرفته اند. ما می توانیم این عادت غذایی سالم را با نگه داشتن ۲۰ درصد غذا در بشقاب، حفظ کنیم.

۴ قانون غذا خوردن در رستوران را رعایت کنید!


غذاهای رستوران ها عمدتاً چاق کننده هستند. برای پیشگیری از چاقی ناشی از مصرف غذاهای رستوران، موارد زیر توصیه می شوند:

- با دوستان خود به رستوران رفته و غذای خود را با آنها تقسیم کنید.

- غذایی را که به آن میل دارید سفارش دهید.

- بشقاب کوچک سفارش دهید.

- یک چهارم بشقاب خود را خالی کرده و بجای آن سالاد بریزید.

سس های کم چرب را امتحان کنید

سس های کم چرب را جایگزین سس های خامه ای کنید. مثلاً برای سرو پاستا بجای استفاده از سس آلفردو که شامل کره، پنیر پارمیزان، فلفل سیاه و خامه زیاد است، از سس ماریانا که مخلوطی از سبزیجات، گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون است، استفاده کنید.

مصرف غذاهای فیبر دار را در اولویت قرار دهید

خوردن غذاهای گیاهی مانع از چاق شدن می شوند. دلایل متفاوتی در رابطه فیبر و مصرف سبزیجات وجود دارد؛ اما یکی از مهمترین آنها، وجود فیبرها در حبوبات و گیاهان است. باقلا، سوپ عدس، لوبیای پخته شده و سایر غذاهای طبخ شده با حبوبات، سرشار از فیبر هستند و موجب تسهیل حرکات روده کوچک می شوند.

۱۰۰ کالری بیشتر بسوزانید


با سوزاندن روزانه ۱۰۰ کالری، بدون رژیم غذایی، سالانه ۵ کیلوگرم لاغر شوید. برای سوزاندن ۱۰۰ کالری می توانید یکی از این فعالیتها را انتخاب کنید:

- روزانه ۲۰ دقیقه پیاده روی کنید.

- ۲۰ دقیقه باغبانی کنید و علف های هرز را هرس کنید.

- خانه خود را در ۳۰ دقیقه تمیز کنید.

- ۱۰ دقیقه تند راه بروید.

جشن بگیرید

هنگامی که خود را از خوردن برخی غذاها و نوشیدنی های پر کالری و حتی رفتن به رستوران محدود می کنید، فکر نکنید که دیگر هیچگونه سرگرمی نخواهید داشت. با دوستان خود تماس بگیرید، ناخن های خود را پدیکور کنید، لباس جدید بخرید و حتی برای ورود خود به زندگی جدید جشن بگیرید.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:54
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم:
یک کیلوگرم
میگوی بدون سر

نصف استکان
روغن مایع

4 قاشق غذاخوری
آب پیاز

2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده

یک قاشق چای خوری
فلفل

به مقدار لازم
نمک

مقداری
کره


طرز تهیه:

میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.

ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری


امتیاز : نتيجه : مجموع 1 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت


گل کلم سوخاریگل کلم 1/2 عدد . آرد نخودچی 1 لیوان . پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری . گشنیز مقداریجوش شیرین یا بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . پودر سیر 1 قاشق چایخوری . فلفل مقداری

طرز تهیه : گل کلم را بشویید و به تکه های درشت خرد کنید ، داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس گل کلم ها را داخل آب جوش بریزید و 15 دقیقه کناری قرار دهید ( پس از اضافه کردن گل کلم ، قابلمه را از روی حرارت بردارید ).آرد نخودچی ، پودر زنجبیل ، پودر سیر ، جوش شیرین یا بکینگ پودر ، مقداری نمک و فلفل قرمز را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس به این مواد مقداری آب گرم اضافه کنید تا خمیری رقیق بدست بیاید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس گل کلم ها را به نوبت داخل خمیر رقیق بزنید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.پس از سرخ شدن گل کلم ها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس روی آن مقداری گشنیز خرد شده بپاشید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:41
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

اگر قرار باشد با کدو سبز و کلم یک غذای خوشمزه بپزید مطمئنا می روید سراغ دستور تهیه خوراک های مختلفی که احتمالا آب دار هم هستند ولی پیشنهاد ما این است که از پخت لازانیا با کلم و کدو غافل نشوید . تازه می توانید به سس آن گوشت هم اضافه نکنید.


مواد لازم برای 5 نفر


  • 2 پیمانه کدوسبزخردشده
  • 2 پیمانه کلمبرگ خردشده
  • 2 پیمانه پنیرپیتزای رنده شده
  • 2 /1 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 12 تا 15 ورق لازانیا
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 عدد پیاز ریز خردشده
  • 1 ق چ پودر سیر
  • روغن زیتون به میزان لازم



طرز تهیه:

1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف مناسب مانند پیرکس را با مقداری روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2. قابلمهای را همراه مقدار مناسبی آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس تکههای لازانیا را داخل آن بریزید. کمی روغن داخل قابلمه بریزید تا تکههای لازانیا به هم نچسبند.هر زمان لازانیاها نرم و آماده شدند،آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی حوله تمیزی پهن کنید. در این فاصله یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در آن بریزید. پیاز را داخل تابه سرخکنید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را کنار بگذارید.

3. حالا باید در یککاسه مناسب پنیر پارمسان،2/1 و 1 پیمانه پنیر موزارلا، نمک، فلفل، پودر سیر، تخممرغ،کلم خردشده و تکههای کدوسبز را بریزید و خوب باهم مخلوطکنید. آن را هم کنار بگذارید.

4. اکنون 3 -2 ورق از لازانیا راداخل ظرف قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط کدو و پنیر را روی ورق ها بریزید و آن را خوب پهن کنید. حالا مقداری از پیاز را روی مواد قرار دهید. هر تعداد که میشود به این صورت لایههای لازانیا را آماده کنید. در انتها روی مواد مابقی پنیر موزارلای رنده شده را ریخته وسپس ظرف را داخل فر به مدت 45- 40 دقیقه قرار دهید تا لازانیا آماده شود.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:33
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم حلوا بیسکوییت :



مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد گندم
1 پیمانه پر
100 گرم / 360 کالری
پودر بیسکوییت ساده
یک و نیم تا 2 لیوان
100 گرم / 330 کالری
روغن مایع
یک دوم پیمانه
100 گرم / 900 کالری
کره حیوانی
50 گرم
100 گرم / 750 کالری
کافی میت
یک سوم پیمانه
100 گرم / 540 کالری
آب
نصف پیمانه
100 گرم / 0 کالری
شکر
نصف پیمانه
100 گرم / 400 کالری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
100 گرم / 310 کالری




طرز تهیه حلوا بیسکوییت :


*. آرد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود یا به رنگ دلخواهتان برسد.کافی میت را اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط را الک کنید.مخلوط را روی حرارت گذاشته، روغن مایع و کره نرم شده.


*. را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید تا روغن جذب مواد شود، سپس از روی حرارت بردارید.پودر بیسکوییت را نیز بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.برای تهیه شربت آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود سپس زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


*. شربت گرم را کم کم روی مواد ریخته و هم بزنید تا حلوا به غلظت مورد نظر برسد و از ظرف جدا شود.حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزیین کنید یا گرد کرده، در پودر بیسکوییت غلتانده و در کپسول های کاغذی بچینید، یا شکوفه بزنید.



نکات :


*. بعد از درست شدن حلوا اگر حلوا شل بود کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید و در صورتی که سفت بود مقداری شربت بیفزایید.مراقب باشید بعد از افزودن کافی میت و مخلوط شدن از حرارت بردارید زیرا کافی میت سریع می سوزد.حلوا را به دلخواه می توانید تزیین نمایید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:27
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

سوپ کلم :

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه

مواد اولیه برای 6 نفر:

  • روغن : 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
  • سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
  • هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
  • آب مرغ : 6 پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
  • کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
  • نمک : 1.4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
  • عدس قرمز : 1.2 پیمانه


طرز تهیه :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.
نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

خوراک لوبیا :

این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 الی 6 ساعت
مواد اولیه برای 4 نفر :

  • لوبیا چیتی : 425 گرم
  • لوبیا سفید پخته شده : 425 گرم
  • لوبیا قرمز پخته شده : 425 گرم
  • آب مرغ با مقداری نمک : 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
  • شکلات آب شده : 3 قاشق سوپ خوری
  • پودر چیلی : 1 قاشق سوپ خوری
  • خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه


طرز تهیه :

در یک ظرف 4 لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای 6 الی 8 ساعت قرار می دهیم و برای 1 ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:20
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

به نام خدا

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه


مواد اولیه :برای 4 نفر

نودل2بسته
مرغ (سینه)2قطعه
بادام زمینی (بو داده شده و نمکی)نصف لیوان
سیر2حبه
پودر سیر2قاشق مرباخوری
سس سویا3قاشق غذاخوری
پیازچهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم





طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و آن را به خوبی بشوییید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود.سیر را رنده کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته و تکه های مرغ را در آن به خوبی سرخ کنید.
بادام زمینی و سیر را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیر نیمه سرخ شود.سس سویا را به مواد اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و نمک و فلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.


مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.ادویه مخصوص نودل(موجود در بسته بندی نودل)را به مواد گوشتی اضافه کنید.
داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید.پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.



نکات:

1)در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.
2)اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.
3)در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.
4)توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.
نوش جان



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:12
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

• تعداد: 20 عدد

مواد لازم

• 280 گرم ورقه های نازک ماهی سالمون دودی

• دو قالب کره

• یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش

• 31.5 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه

• نصف پیمانه موسیر تا پیازچه تازه خرد شده

• یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

• 1.5 قاشق غذاخوری سس خردل

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک عدد نان باگت بزرگ


طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. نان باگت را با ورقه های نازک 6 میلیمتری برش دهید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2. کره، پوست لیمو، موسیر (یا پیازچه)، خردل، شوید، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. البته پیش از مصرف باید آن را چند دقیقه ای در دمای اتاق قرار دهید.

3. برای سرو این اسنک، یک لایه ضخیم از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و روی آن، یک ورقه سالمون دودی بگذارید. آنها را به زیبایی در ظرف بچینید و سرو کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 4 امتياز توسط 2 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت

آموزش شیرینی پزی شکلاتی



کیک شکلاتی مغزدار

مواد لازم


آرد نول 130 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 135 گرم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 10 گرم
نمک قاشق چایخوری
مغز بادام (کوبیده شده) 35 گرم
مغز گردو (کوبیده شده) 130 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال 155 میلی لیتر
مغز گردو (خردشده) 30 گرم
خامه (فرم گرفته) مقداری برای تزیین
شهد کیک طبق دستور داده شده
رویه شکلاتی طبق دستور داده شده

طرز تهیه

آماده سازی:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
آرد نول و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
کفِ قالب کمربندی به قطر 24 سانتی متری را با روغن مایع، کمی چرب و آردپاشی کنید؛
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید؛
شهد کیک و رویه شکلاتی را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

روش تهیه:
1. شکر، دارچین، پودر کاکائو، مخلوط آرد، نمک، مغز بادام و مغز گردو را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
2. زرده های تخم مرغ را به همراه رنده پوست پرتقال و آب پرتقال در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید؛
3. سفیده های تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس آن را به تدریج به مخلوط بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.


مراحل پایانی:

مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت 40 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، کیک را از فر بیرون آورید، به وسیله سیخ چوبی، روی کیک، سوراخ هایی ایجاد کنید و شهد خنک شده را روی کیک بریزید سپس روی آن را با رویه شکلاتی، گردوی خردشده و خامه فرم گرفته تزیین کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از قالب بیرون آورید، آن را برش دهید و سرو کنید.


روش تهیه شهد کیک:

در قابلمه ای، 135 گرم شکر (نرم و دانه ریز)، 3 عدد میخک، 160 میلی لیتر آب، یک قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش، یک قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه و یک عدد چوب دارچین را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد و شکر کاملاً حل شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، از صافی رد کنید.


روش تهیه رویه شکلاتی:

در قابلمه ای کوچک، 100 گرم کره و 100 گرم شکلات تلخ (خردشده) را بریزید و روی حرارت ملایم مرتباً هم بزنید تا شکلات و کره کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند و مایه یکدستی به دست آید سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا خنک شود.



آشنایی با روش تهیه چیز کیک شکلاتی بدون پخت


برای تهیه این چیز کیک میتوانید به جای بیسکویت کرمدار از بیسکویت ساده نیز استفاده کنید.

آمادهسازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 4 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
شير: دو سوم ليوان
شکلات تختهای: 100گرم
پنیر خامهای: 200 گرم
پودر ژلاتین:يك قاشق غذاخوری
خامه: 200 گرم
کره: 100گرم
پودر قند: يك قاشق غذاخوری
بیسکویت (شکلاتی کرمدار): 250 گرم

طرز تهیه:

در ابتدا بیسکویتهای کاکائویی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ و دیواره را کاملا چرب کنید و بعد مخلوط بیسکویتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند. مواد را به مدت يك ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات و شیر را داخل کاسهای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود ( روش بن ماری).
ژلاتین را نیز داخل کاسهای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید (هم نزنید) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.(میتوانید داخل مایکروویو هم آن را حل کنید).
پنیر خامهای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را جداگانه داخل کاسهای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکویتهایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 3 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.پس از اینکه چیز کیک بسته شد آن از قالب خارج کنید .به این صورت که اول با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید و بعد آن را از قالب خارج کنید. چیز کیک را با شکلات آب شده و فندق تزیین کنید.امیدواریم با تهیه این چیزکیک خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.












کرم کیک شکلاتی

مواد لازم

شکر (نرم و دانهریز) 300 گرم
کره 250 گرم
تخممرغ (زرده و سفیده جدا) 4 عدد
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
آرد نول قنادی (الکشده) 375 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
روغن جامد مقداری برای چربکردن
گاناش طبق دستور دادهشده
توتفرنگی تعدادی برای تزیین
تمشک تعدادی برای تزیین
رِدبری تعدادی برای تزیین


طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. در ظرفی، شکر و کره را با دورِ متوسط همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً تغییررنگ دهد؛
2. زرده های تخم مرغ ها و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و مجدداً هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد نول، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را متناوباً به همراه 60 میلی لیتر آب به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
4. در ظرفی جداگانه، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن روی آن باقی بماند؛
5. سفیده تخم مرغ همزده شده را به آرامی به خمیر افزوده و با لیسک به صورت دَوَرانی هم بزنید تا مخلوط شود؛
6. داخل سه قالبِ گرد به قطر 15 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. کف و اطرافِ قالب ها را با روغن جامد چرب کنید؛
7. مایه کیک را بین سه قالب تقسیم کنید. قالب ها را به مدت تقریبی 35 دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا بپزند؛
8. پس از پخت، کیک ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند، سپس آن ها را روی توری سیمی برگردانید، کاغذ روغنی را از آن ها جدا کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. در این فاصله، گاناش را آماده کنید؛
9. پس از خنک شدنِ کیک ها، گاناش را در قیف با سرماسوره شکوفه ریخته، یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با گاناش شکوفه بزنید. کیک دوم و سوم را نیز به همین روش روی کیک اول قرار داده و تزیین کنید. روی گاناشِ لایه آخر را با توت فرنگی، تمشک و ردبری تزیین و سرو کنید.

روش تهیه گاناش:
200 گرم خامه صبحانه و 20 گرم کره را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس آن را از روی حرارت برداشته، 250 گرم شکلات تلخ خردشده را به آن بیافزایید و هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شده و مایه یکدستی حاصل شود. روی قابلمه را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند، سپس آن را با همزن برقی، هم بزنید تا یکدست شود.



نکته

سَری های همزن برقی را پیش از هم زدن سفیده ها، کاملاً بشویید و خشک کنید؛ زیرا چربی زرده تخم مرغ، مانعِ پف کردن سفیده می شود.

امتیاز : نتيجه : مجموع 1 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:59
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.



مواد لازم:

فیله مرغ: 12 عدد
خردل: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
اسفناج پخته شده: 300 گرم
سیر: یک حبه
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
دانه انار: نصف لیوان
رب انار: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه:
1. ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.
2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه میکنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول میکنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت میکنیم.
3. رولهای آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو میکنیم. میتوانیم این رولها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:51
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 94
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11424
» بازديد سال گذشته : 12926
» كل بازديد : 15531

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی