خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ


کباب های فیله پر ادویه و خوش عطر، برای آن هایی که غذاهای هندی را دوست دارند.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


برای درست کردن این کبابها کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز دارید تا مهمان‎هایتان را از گرسنگی در بیاورید. این کباب را با نان هندی نوش جان کنید.

مواد لازم:

گوشت راسته 680 گرم
پیاز 100 گرم
روغن زیتون ½ پیمانه
قارچ 20 عدد
سیر 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 4 قاشق چای‎خوری
میخک 4 قاشق چای‎خوری
فلفل قرمز ¼قاشق چای‎خوری
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه:


  1. سیر را رنده کرده، پیازهای قرمز کوچک را پوست بگیرید و از طول به دو نیم تقسیم کنید. پاپریکا، میخک و تخم گشنیز را آسیاب کنید.
  2. کباب پز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. گشنیز و میخک آسیاب شده را در کاسه‎ای به اندازه متوسط بریزید. سیر را رنده کنید و پاپریکا، فلفل قرمز و ¼ پیمانه روغن زیتون را به آنها اضافه کنید. با نمک و فلفل به سس‎تان طعم بدهید و آنها را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
  3. چربی‎های گوشت را بگیرید و به تکههای 3 سانتیمتری خرد کنید.
  4. تکه‎های گوشت را به ظرف سس اضافه کنید و هم بزنید تا به مواد آغشته شوند.
  5. در کاسه‎ای با اندازه متوسط، قارچ دلمهای، پیاز و باقی ¼ پیمانه روغن زیتون را ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید.
  6. استیک‎ها را بین 4 سیخ تقسیم کنید و آنها را طوری به سیخ‎ها بکشید که بین هر تکه گوشت ½ سانتیمتر فاصله باقی بماند. سبزیجات را بین 4 سیخ دیگر تقسیم کنید و آنها را به سیخ بکشید.
  7. گوشت‎ها را کباب کنید تا خوب قهوه‎ای شود و بپزند و سبزیجات را تا حدی کباب کنید که نرم شوند و کمی بسوزند.
  8. برای هر دو طرف گوشت، 5 تا 7 دقیقه کافی است. آنها را همان‎طور که به سیخ‎ها هستند، سرو کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
مجله زندگی ایده آل: پوست پرتقال سرشار از ویتامین C و داروی سرما خوردگی است. اگر سرما خوردهاید، پوست یک پرتقال بهبود را سرعت میبخشد. پوست پرتقال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش است. دانشمندان معتقدند خوردن یک قاشق چایخوری پوست پرتقال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش میدهد و جالب آنکه پوست آن در بسياري موارد حتي مغذيتر از پرتقال است.



مواد لازم:


  • 5 حبه سير رنده شده تازه
  • يك قاشق سوپخوري روغن زيتون
  • پوست رنده شده كامل پرتقال
  • پوست رنده شده كامل ليمو
  • 6عدد دنده بره
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • يك برش پرتقال براي تزئين




طرز تهيه:

1- يك تابه چدني مفرسي شكل آماده كرده و آن را روي حرارت قرار داده تا داغ شود.

2- همه مواد موجود را با هم تركيب ميكنيم (روغن زيتون، سير، پوست پرتقال و ليمو و نمك و فلفل).

3- دندهها را به وسيله قلممو آغشته به مواد ميكنيم.

4- آنها را داخل تابه حرارت ميدهيم.

5- با برش پرتقال تزئين و سرو ميكنيم.



پوست پرتقال حاوی مواد زير است:


  • آب 70 ميليگرم
  • پروتئین 1/5 ميليگرم
  • مواد چربي2 ميليگرم
  • مواد نشاستهاي 25 ميليگرم
  • کلسيم 160 ميليگرم
  • فسفر 20 ميليگرم
  • آهن 8 ميليگرم
  • سديم 3 ميليگرم
  • پتاسيم 210 ميليگرم
  • ويتامين A 420 واحد
  • ويتامينB1/12 ميليگرم
  • ويتامينB2/یک ميليگرم
  • ويتامينB3/یک ميليگرم
  • ويتامين C /135 ميلي گرم

- پوست لیموترش برای لاغر كردن بسیار مناسب است و مصرف آن به صورت ناشتا باعث از بین رفتن احساس گرسنگی میشود.

- پوست لیموترش سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. هر 100 گرم لیموترش 27 كالری انرژی و 5/2 درصد اسانس در پوستش دارد.

خواص سیر:

1. ضد عفوني كننده است.

2. خوردن سير مصونيت بدن را در مقابل بيماريها افزايش مي دهد.

3. كرم كش است.

4. محرك و تقويت كننده بدن است.

5. اثر خوبي در معالجه سل دارد.

6. خون را رقيق ميكند.

7. اثر خوبي در تنگي نفس دارد.

8. خوردن مداوم سير لقوه و رعشه را از بين ميبرد.

9. چون گرم و خشك است بنابراين رطوبت معده را از بين ميبرد و دردهاي مفاصل را خوب ميكند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:59
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

 

خورشت بامیه


مواد لازم:


بامیه 400گرم


روغن به میزان لازم


گوشت خورشتی 250گرم


ابلیمو به میزان لازم


لپه 150گرم


رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری


نمک و فلفل به میزان لازم


زردچوبه کمی


طرز تهیه:


گوشت را شسته و به تکه های ریز قسمت می کنیم پیاز را شسته و پوست گرفته و ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد گوشت را هم داخل پیاز می ریزیم و بعد لپه و رب گوجه فرنگی و زردچوبه را هم ریخته و تفت داده و بعد از این مرحله اب می ریزیم تا گوشت و لپه با حرارت ملایم پخته شود بامیه ها را شسته و در ظرفی جدا به همراه اب و کمی نمک پخته تا نرم شود 20 تا 25 دقیقه مانده تا خورشت را از روی شعله برداریم نمک و فلفل و ابلیمو داخل خورشت می ریزیم تا خورشت جا بیفتد
<font

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:52
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت



مواد اولیه :

برای 3 نفر

آبلیمو به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
نان تست به میزان لازم
خامه 4قاشق غذاخوری (غلیظ)
كره 4قاشق غذاخوری
شیر 2لیوان (غلیظ و پر چرب)
مرغ 1قطعه (سینه)
قارچ نیم كیلو
سیر 1حبه
پیاز 1عدد
برگ بو 2عدد




طرز تهیه :


ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.،

سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

1سوم قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ،

قارچ های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ،

روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

نان های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:45
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
خرید برنج:
در انتخاب و خرید برنج چند نکته زیر را می‌توان در نظر داشت:


برنج مانند هر دانه دیگری در ابتدا مقداری آب دارد، که در روند خشکاندن و خواباندن آب آن تبخیر می‌شود. دانه برنجِ خشک فشرده و سخت است و هنگام پختن حجم آن افزایش پیدا می‌کند. این افزایش را ری کردن برنج می‌نامند. از یک پیمانه برنج ری‌دار خوب حدود سه پیمانه چلو در می‌آید. برنج نم‌دار ری نمی‌کند، یعنی مقداری از بهای آن از بابت آبی که در آن هست پرداخته می‌شود.
انجمن تفریحی قاطی
از قدیم عقیده بیشتر کدبانوها بر این بوده است که صرفه در خریدن برنج خشک و ری‌دار است، گرچه بهای آن گران‌تر باشدـ این که تا چه اندازه گران‌تر باشد البته مسأله دیگری است. (بعضی اشخاص ری کردن برنج را به عوامل مرموزی غیر از خشک بودن آن نسبت می‌دهند، ولی آنچه از لحاظ آشپزی اهمیت دارد این است که برنج ممکن است ری داشته باشد یا نداشته باشد، و قاعدتاً صرفه در خرید برنج ری‌دار است.)
برنج اعلای انباری و خشک باریک و سخت و نیمه بلوری است و زیردندان به آسانی خرد نمی‌شود. برای تشخیص عطر و طعم برنج یک مشت کوچک از آن را میان کف دو دست خوب بمالید و روی آن با دهن بدمید (یا به اصطلاح »ها« کنید) و سپس بو بکشید: عطر برنج باید خود را نشان دهد. همچنین، می‌توان چند دانه از برنج را در دهان ریخت و جوید و مزه آن را چشید.

همه برنج‌ها دانه‌های شکسته یا به اصطلاح نیم‌دانه دارند. نیم‌دانه برنج اعلا را می‌توان در آش و سوپ و دمی و مانند این‌ها به کار برد (باید توجه داشته باشیم که مزه و عطر برنج در مزه آش و سوپ مؤثر است). برخی از فروشندگان نیم‌دانه برنج را با الک جدا می‌کنند و جداگانه می‌فروشند. قیمت نیم‌دانه هم طبعاً به جنس آن بستگی دارد.
اما هیچ برنجی از نیم‌دانه خالی نیست. برای تشخیص این که برنج تا چه اندازه نیم دانه دارد کمی از آن را در کف دست بریزید و سپس دقت کنید که از میان دانه‌‌ها چند درصد نیم‌دانه است. با این آزمایش یک‌دستی برنج را هم می‌توان معلوم کرد. یک دستی (یعنی مخلوط نبودن) برنج بسیار اهمیت دارد، زیرا که مدت پخت هر برنجی فرق می‌کند، و به این دلیل برنج مخلوط را نمی‌توان خوب از آب درآورد.
اگر مقدار زیادی برنج می‌خرید می‌توانید به رسم قدیم از چند نوع برنجی که به شما عرضه می‌کنند به اندازه یک خوراک بپزید و ریخت و عطر و طعم آن را سرسفره ملاحظه کنید، سپس برای خرید آن تصمیم بگیرید.
انجمن تفریحی قاطی
نگه‌داری برنج:
برنج باید در جای خشک انبار شود. حرارت عادی تابستان به برنج صدمه‌ای نمی‌زند، ولی رطوبت آن را خراب می‌کند. بنابراین محل انبار کردن برنج باید دور از هر گونه آب و رطوبت باشد.
انواع آفت‌ها ممکن است داخل برنج شوند، از آن تغذیه کنند و لای دانه‌های آن تخم بگذارند. برای جلوگیری از حمله این آفت‌ها می‌توان مقداری نمک کوبیده روی برنج ریخت و آن را زیر و رو کرد تا لایه‌ای از نمک روی دانه‌های برنج را بپوشاند. همچنین، روی ظرف برنج را باید پارچه کشید

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:38
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
طـــرز تهیه بادمجـــآن شکـــم پر

مواد لازم :برای 5-6 نفر
بادمجان :هفت عدد
گوشت چرخکرده :250 گرم
قارچ :150 گرم
پیاز :یک عدد
سیر :یک حبه
ادویه کاری :دو قاشق چایخوری
فلفل قرمز :دو قاشق چایخوری
رب گوجه :سه قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی متوسط :چهار عدد
نمک وکره وآبلیمو :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و سپس روی بادمجان یک برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا وانتهای برش حدود یک سانتیمتر بسته باشه .محل برش در تصویر نشون دادم .


انجمن تفریحی قاطی



بادمجان ها را حدود دو ساعت در آب ونمک قرار می دهیم تا تلخی آن بره .(البته اگه عجله داشتید ومطمئن هستید بادمجان شیرینه می تونید این مرحله را حذف کنید وفقط روی آن نمک بپاشید )



انجمن تفریحی قاطی



سپس بادمجان ها را پس از خشک کردن در روغن با حرارت خیلی کم کاملا تفت می دهیم تا طلایی بشه ..اگه کمی نمک در روغن بریزیم بادمجان کمتر روغن جذب می کنه ...



انجمن تفریحی قاطی



بهتره گوشت چرخکرده را در آب تفت بدهیم تا غذا خیلی روغن نداشته باشه .به این صورت که کمی آب جوش در ماهیتابه می ریزیم و گوشت چرخکرده را روی حرارت ملایم حدود یک ربع در ماهیتابه تفت می دهیم.



انجمن تفریحی قاطی



وقتی اب آن کشیده شد پیاز خلال شده وسیر رنده شده را هم اضافه می کنیم وبا حررات ملایم روی حرارت به هم می زنیم تا کمی سبک بشه و سپس ادویه کاری وفلفل ونمک را هم به آن می افزاییم .در آخر قارچ تفت داده شده (بهتره قارچ های ورقه ورقه شده را با کمی کره ویک قاشق ابلیمو روی شعله بالا سرخ کنیم )وهمینطور دو قاشق رب گوجه را با آن مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا به روغن بیفته .



انجمن تفریحی قاطی



حالا از مواد فوق با کمک قاشق بدون آن که شکم بادمجان را خالی کنیم در داخل شکاف به این صورت قرار می دهیم .حدودا دو تا سه قاشق از این مواد ،در میان هر بادمجان قرار می گیره .



انجمن تفریحی قاطی



گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم وبا یک قاشق رب گوجه باقیمانده و یک قاشق روغن و یک استکان آب جوش و کمی نمک وفلفل در ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت بالا می گذاریم تا به جوش بیاد و بعد بادمجان را در کنار هم به طوریکه بین آنها فاصله نباشه می چینیم و حرارت را خیلی کم می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزه .و سس آن به روغن بیفته .





امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:30
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.


_ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.


_ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.


مواد :
یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.


افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:22
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید...



مواد لازم :
برنج گلستان : یک پیمانه
آب : دو پیمانه
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن : یک قاشق سوپخوری
ماست : دو قاشق سوپخوری
سیبزمینی آبپز شده : سه عدد
تخممرغ : یک عدد


مواد داخل لقمه :
پیاز خلال شده: یک عدد
فلفل دلمهای رنگی : نصفه
فیله مرغ : سه عدد
هویج خلال شده : یک عدد بزرگ
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه :
* یک پیمانه برنج گلستان را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.


* قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.


* درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.


* برنج گلستان پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیبزمینیهایی را که آبپز کردهاید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.


* یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.


* ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.


* دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد.


* لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.


* میتوان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.


* فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:15
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

انجمن تفریحی و سرگرمی وب فان
سالاد یکی از پیش‌غذاهایی است که در بسیاری از خانواده‌ها طرفداران زیادی دارد.اگرچه برخی آن را همراه با غذا و بعضی نیز پس از غذا میل می‌کنند. با این حال، خوردن آن به عنوان پیش غذا از آن رو بهتر است که هم باعث پر شدن معده پیش از خوردن غذای اصلی می‌شود و هم در نتیجه این احساس سیری کالری زیادی روانه بدن نمی‌شود.از این رو، نقش زیادی در حفظ تناسب اندام دارد. یکی از سالادهایی که علاوه بر این‌ها، رنگ و لعاب و تنوعی بهتری دارد و مواد مغذی مناسبی هم به بدن می‌رساند، سالاد هفت رنگ است.
مواد لازم :

سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
کالباس خرد شده ۱۰۰ گرم
پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
کاهو یک بوته
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
تخم‌مرغ آب پز شده ۲ عدد
لبو یک عدد
سرکه و روغن زیتون یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای یک عدد



طرز تهیه :
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:07
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم

قارچ 1 کیلو
نمک 5 قاشق غذاخوری
سرکه نصف پیمانه
آب 5/1 لیتر
سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز به میزان لازم
طرز تهیه :
سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود.

نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از شور استفاده کنید.
نکته:
رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و درب آن، از ورود میکروب ها به داخل شور باید جلوگیری کرده و موجب سالم ماندن شورها می شود. همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن یا له شدگی، به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:58
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 6
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11336
» بازديد سال گذشته : 12838
» كل بازديد : 15443

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی