خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ



• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: دو ساعت

• خوراک: لبنانی

مواد لازم

• 18 عدد کدوسبز کوچک

• 35 عدد برگ مو

• 1 ¼ پیمانه برنج (از یک ساعت قبل خیس کنید)

• 500 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد گوجه‌فرنگی

• 4 قاشق غذاخوری کره آب شده

• ¼ پیمانه آب

• 1 ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ

• کمی جوزهندی رنده شده

• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

• یک کیلوگرم گوشت گوسفند مکعبی خرد شده

• 4 عصاره مرغ

• 8 حبه سیر رنده شده

• 10 پیمانه آب

• نصف پیمانه آب لیموترش


کدو شکم پر با گوشت بره


طرز تهیه

1. شکم کدوسبزها را خالی کنید. ساقه برگ موها را بگیرید. هر دو آنها را به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

2. در یک کاسه، برنج، گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، کره، آب، نمک و ادویه هفت رنگ را با یکدیگر مخلوط کنید. این مایه به به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

3. داخل کدوها را با این مواد پر کنید. یک سانتی متر از بالای آنها را خالی بگذارید.

4. برای پر کردن برگ های مو، برگ ها را برعکس روی سطح صاف بگذارید. یک قاشق چایخوری از مواد را داخل برگ ها بگذارید. آنها را به سمت داخل تا و سپس برگ ها را رول کنید.

5. روغن را در قابلمه گرم کنید. گوشت های تکه ای گوسفند را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. سیرها را روی گوشت ها بچینید. عصاره مرغ را بریزید. یک لایه برگ خالی روی آنها بچینید سپس دلمه های برگ را روی آنها بچینید.

6. کدوسبزهای شکم پر را روی آنها در قابلمه بچینید. یک بشقاب روی آنها قرار دهید تا در جای خود محکم شوند.

7. آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و دوساعت با حرارت ملایم بپزید. در آخر آب لیموترش را اض


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:30
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

املت فرانسوی

مواد لازم:
تخم مرغ = ۶ عدد
گوجه یا قارچ ورقه شده = دو عدد
کره یا روغن = ۳۰ گرم
نمک و فلفل = به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوجه ها یا قارچ ها رو ورقه کرده و در روغن به مقدار کمی سرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ها را در داخل کاسه شکسته و کمی هم میزنیم بعد فلفل و نمک را اضافه نموده و آن را درون ماهی تابه می ریزیم در حدود دو دقیقه در ماهی تابه را می گذاریم تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود سپس گوجه ها یا قارچ ها را روی نصف تخم مرغ می چینیم بصورت نیم دایره در می آید و نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر بر میگردانیم سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید و به مدت یک دقیقه در ماهی تابه میگذاریم سپس آنرا برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای و یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم. توجه باید داشته باشیم که حرارت باید بسیار ملایم باشد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:26
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
اگر امروز یک عالمه خرما دادن دستتون که بروید و برای امشب و فردا اینها رو بچینید و شما هم دارین به یک ایده متفاوت برای این خوشگلسازی فکر میکنید، ادامه مطلب رو بخونید. فقط قبلش حساب کنید چقدر وقت دارید و بعدش یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید. یادتون باشه یک آدم خلاق همیشه در هر شرایطی سعی میکنه باکیفیت ترین کاری که از دستش برمیاد رو بکنه.


ایده هایی برای تزیین خرما+عکس


ایده ۱ – هسته خرما رو در بیاوردید و با مغر بادام یا گردو یا پسته یا کرم پر کنید.


ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس


ایده ۲ – کیک خرما درست کنید.


ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس


ایده ۳ – خرماها را له کرده به شکل خمیر دربیاورید و قلقلی کنید و در پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید یا در شکلات حرارت داده قراردهید.


ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس


ایده ۴ – خرماها را له کرده به شکل خمیر دربیاورید و و لای بیشکوییت بگذارید.



ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس

ایده هایی برای تزیین خرما+عکس


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:22
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت





این غذا به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است.


تهیه کباب ترکی با مرغ

مواد لازم (برای ۳ نفر)
گوشت فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۲ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
زعفران آب شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید بسیار باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن بسیار نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید

نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای اشخاص چاق خواهد بود.
سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و بسیار سرخ نکنید.
این غذا به سبب داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:18
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت


طرز تهیه پای بوقلمونخوشمزه ترین پای بوقلمونآماده سازی و پخت پای بوقلمون : 80 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پای بوقلمون :
خمیر شیرینی 2 عدد ( 2 لایه به اندازه ظرف مورد نظر )
کره 4 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک و خرد شده 1 عدد
ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
هویج برش خرده 2 عدد
جعفری 3 قاشق غذا خوری
آویشن 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
عصاره مرغ 2 حبه
آب 2 فنجان
سیب زمینی پوست کنده 3 عدد
بوقلمون مکعب شده 1 و 1/2 فنجان
آرد 3 قاشق غذا خوری
شیر 1/2 فنجان

 


طرز تهیه پای بوقلمون :
ابتدا فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر پای را کمی با غاتک تخت کرده و فشار دهید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوری کره را آب کنید و پیاز، کرفس، هویج، جعفری، پونه، و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس تا زمانی که سبزیجات نرم شوند هم بزنید تا پخته شود سپس حبه های عصاره مرغ و آب را به آن اضافه کنید. بگذارید مخلوط خوب پخته شود. سیب زمینی را اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد خوب پخته شوند.

در یک تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوری کره باقی مانده را آب کنید. آرد را در تابه ریخته و هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید. بوقلمون را به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزیجات اضافه کرده و خوب هم بزنید، پختن را تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ادامه دهید. اجازه دهید مخلوط خنک شود سپس روی پای قرار دهید. روی پوسته بالایی رول را از مخلوط نهایی پر کنید. به منظور خروج بخار لازم است 4 شکاف در پوسته بالا و لبه های رول ایجاد کنید.

در فر که قبلا گرم کرده اید بگذارید برای 15 دقیقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید. بعد از پختن شعله بالایی فر را روشن کرده تا روی پای طلایی شود .

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
مواد اولیه :انبه 4 فنجان (رسیده، خرد شده)
طرز تهيه:
فر را با دمای 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.
انبه را در یک غذا ساز یا مخلوط کن بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود.
پوره ی انبه را به طور مساوی بین دو سینی آماده شده تقسیم کنید و با یک کاردک پوره را تا حد ممکن صاف و یکدست پهن کنید تا به ضخامت 3 میلی متر برسد.
پوره را 3 تا 4 ساعت در فر بپزید. زمانی که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود لواشک آماده خواهد بود. وقتی هنوز سمت پایینی لواشک ها کمی خیس است آن را برگردانید و باز هم در فر بپزید تا کاملاً خشک شده باشند.
لواشک ها را از فر بیرون بیاورید. یک کاغذ روغنی روی آنها بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ روغنی زیر آن از سینی فر جدا کنید.
هر ورقه ی لواشک را به شکل نوارهای باریک برش دهید و لوله کنید.
نکته:
زمان پخت در فر بسته به میزان ضخامت لواشک و دمای فر متفاوت خواهد بود.
لواشک ها تا 1 هفته در ظرف محفوظ از هوا سالم می مانند.
نوش جان

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:10
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

زمستان فقط فصل پوشیدن لباسهای گرم نیست، بلکه فصل کدو تنبل خوشمزه، کدو مسمایی خوش طعم و دیگر مواد غذایی پاییزی مورد علاقه‌ی شماست. در زیر ۴ دستور غذا آورده‌ایم تا زحماتی که در طول تابستان در باشگاه کشیده‌اید، هدر نرود:

پوره‌ی بلغور جوی دو سر و کدو تنبل

۴ دستور غذایی سالم برای زمستان .
هنگامیکه وارد زمستان می‌شویم، در همه جا می‌توانیم کدو تنبل ببینیم. این گیاه نارنجی رنگ، دارای مواد مغذی مانند ویتامین A، C، E و همچنین مقدار زیادی فیبر است.
پوره‌ی کدو و بلغور جو یک راه عالی برای اضافه کردن تعدادی ماده‌ی مغذی به صبحانه‌ی شما است. اول از همه با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی بلغور جو، آن را آماده کنید.
وقتی پخت بلغور جو رو به پایان است، یک قاشق غذاخوری پوره‌ی کدو تنبل به آن اضافه کرده و بخوبی با هم مخلوط کنید.
سپس به آن دارچین یا ادویه‌ی کدو، یک قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل، و کمی عسل یا شربت افرا اضافه کنید، و بخوبی با هم مخلوط نمایید. روی آن را با تکه‌های گردو و کمی دارچین تزئین کنید، و آن را بصورت گرم سرو نمایید.
کدوی بلوطی شکم پر

۴ دستور غذایی سالم برای زمستان .
وقتی هوا رو به سردی می‌رود، کدوی مسمایی فراوان می‌شود. کدوی مسمایی انواع و طعم‌های مختلفی دارد، و یک سبزی چند منظوره است. کدوی اسپاگتی (کدویی که بعد از پخته شدن رشته رشته می‌شود) در سال‌های اخیر بیشتر مورد استفاده قرار گرفته، اما این دستور غذا به کدوی بلوطی نیاز دارد. کدوی بلوطی نیز بسیار متنوع است و طعم لذیذی دارد.
برای تهیه‌ی این غذا، یک کدوی بلوطی را نصف کنید و داخل آن را خالی کنید. این دو نیمه را در روی یک کاغذ مخصوص آشپزی قرار دهید و روی آنها کمی روغن زیتون بریزید.
فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید و کدو را بمدت ۴۵ دقیقه در آن قرار دهید.
وقتی کدو در حال پختن است، دانه‌های گندم کامل را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی آماده کنید. وقتی دانه‌های گندم پخته شدند، به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و آن‌ها را با کشمش و نخود مخلوط کنید. این مخلوط را با قاشق در داخل هر نیمه کدو بریزید و سپس سرو کنید.
گرانولا

۴ دستور غذایی سالم برای زمستان .
گرانولای آماده، اغلب پر از مقدار زیادی مواد افزودنی و شکر است. اما تهیه‌ی گرانولای خانگی یک جایگزین عالی است.
اگرچه گرانولا بخاطر انواع آجیل سرشار از کالری است، اما مقدار زیادی فیبر، چربی‌های سالم و پروتئین دارد. در صورت تمایل کمی از آن را به ماست یا اسموتی اضافه کنید یا می‌توانید بعنوان غلات از آن لذت ببرید.
در یک کاسه، جو، گردوی آمریکایی بدون نمک، بادام و گردوی خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس به آن کمی شربت افرا، دارچین و نمک اضافه کنید.
این مخلوط را روی یک کاغذ آشپزی پخش کنید و بمدت ۳۰ دقیقه در یک فر با ۳۰۰ درجه‌ی فارنهایت بپزید. گاهی اوقات آنها را تکان دهید تا زیر و رو شوند. وقتی گرانولا خنک شد، آن را در یک ظرف در بسته‌ی بدون هوا نگهداری کنید تا تازه بماند.
سوپ تورتلینی با اسفناج و گوجه فرنگی

۴ دستور غذایی سالم برای زمستان .
سوپ غذای راحتی است، اما بسیاری از ما دوست نداریم که برای تهیه‌ی آن، ساعت‌ها وقت بگذاریم. تهیه‌ی این سوپ، بسیار آسان است و طعم و مزه‌ی کاملی دارد. و برای پخت آن به موادی مانند تورتلینی پنیر، سوپ سبزیجات کم سدیم و یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده نیاز داریم.
در یک قابلمه‌ی بزرگ، کمی روغن زیتون، یک پیاز خرد شده، و چند حبه سیر ریز شده اضافه کنید. اجازه دهید که سیر و پیاز حدود ۵ دقیقه سرخ شوند.
سپس سوپ سبزیجات و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. بگذارید این مخلوط جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، تورتلینی را اضافه کنید و طبق دستور بسته بندی بپزید.
بعد از اینکه تورتلینی پخته شد، کمی اسفناج اضافه کنید و فورا آن را سرو کنید. اگر می‌خواهید سوپ را دیرتر سرو کنید، موقع گرم کردن مجدد اسفناج را اضافه کنید تا از پخته شدن بیش از حد جلوگیری شود. برای کسانی که گوشت دوست ندارند، اضافه کردن سوسیس ایتالیایی، طعم این سوپ را بخوبی کامل می‌کند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:05
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت






مجموعه: آموزش انواع غذاها

طرز تهیه شنیسل روسی


آماده سازی : 60 دقیقه


پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :

سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد
پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد
کره گیاهی 25 گرم
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.


طرز تهیه شنیسل روسی


سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.


طرز تهیه شنیسل روسی


و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.


طرز تهیه شنیسل روسی


آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.


طرز تهیه شنیسل روسی


سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 18:01
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم :




روغن جامد: يك پيمانه
آرد: يك پيمانه
پودر كاكائو: يك قاشق غذاخوري
روغن مايع: يك تا 2 قاشق غذاخوري براي حل كردن كاكائو
پودر قند: يك پيمانه
اسانس موز: 2 قطره
مغز به دلخواه: يك دوم پيمانه، پودر شده
ارده: 2 قاشق غذاخوري
نان مخصوص ميكادو: 4 عدد
پودر پسته و نارگيل: به ميزان لازم
طرز تهيه :






روغن جامد را داخل مايكروويو بگذاريد و 2 دقيقه با قدرت 100 درصد (حداكثر) زمان دهيد تا مايع شود. سپس آرد را به آن اضافه كرده، به مدت 6 تا 8 دقيقه ديگر با قدرت 100 درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد و در اين فاصله 2 بار آن را هم بزنيد تا تفت داده شود. سپس آن را از دستگاه بيرون آوريد، كاكائو را در روغن مايع حل كنيد و به آن اضافه كنيد. سپس ساير مواد را به آن افزوده و كاملاً هم بزنيد تا يكنواخت و خمير مانند شود.
يك ورق نان ميكادو را روي ميز بگذاريد و يك سوم از مواد را با كاردك روي آن پهن كرده، نان بعدي را روي آن بگذاريد. اين كار را تا آخرين لايه نان كه چهارمين نان است تكرار كرده و با دست به آرامي فشار دهيد. شيريني را نيم ساعت در يخچال قرار داده و به صورت مربع يا مستطيل برش داده و در ظرف دلخواه بچينيد.
نکات:


مي توانيد روي آخرين نان را با پودر پسته يا نارگيل تزئين كنيد.
مغز پودر شده مي تواند شامل پودر پسته، بادام و فندق باشد.
آرد در دقايق آخر شروع به تفت خوردن مي كند. در دقايق اوليه نيازي به هم زدن نمي باشد.
قبل از ريختن پودر پسته يا نارگيل، به وسيله ي قلم مو روي نان ميكادو شربت بماليد تا مواد كاملاً به نان بچسبد.
در هر مرحله پس از قرار دادن نان ميكادو به خوبي آن را پرس كنيد.
مي توانيد براي بهتر چسبيدن لايه ها روي شيريني را با كيسه فريزر پوشانده و چند كتاب سنگين (به مدت دو تا سه ساعت) روي شيريني قرار دهيد تا در اثر سنگيني آن لايه ها كاملاً به هم بچسبد.
براي تزئين روي ميكادو از شربت ذوب شده هم مي توانيد استفاده كنيد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:57
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

ترشی میوه خشک:

مواد لازم:

برگه زرد آلو -برگه هلو -برقان -آلو -قیسی-انجیر خشک از هرکدام ۲ عدد
به خشک چند تکه
خلال پوست پرتقال کمی
نمک و ادویه مقداری
آبغوره یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه: تمام مواد را در یک ظرف بریزید و با دو کاسه آب بگذارید بپزد.پخته که شد همه را له کنید و آب آنرا دور بریزید.نمک و ادویه روی آن بپاشید و به هم بزنید و در شیشه را بگذارید و آنقدر آبغوره یا آب نارنج بریزید که روی اینئمواد را کاملا بگیرد.
ترشی فلفل سبز

یک چارک فلفل سبز ریز را دو روز در آب نمک خیس کنید.بعد از دو روز از آب نمک بیرون بیاورید و در شیشه بگذارید و روی آن سرکه بریزید کمی جعفری هم خرد کنید و بشویید و روی آن بگذارید و در شیشه را ببندید.
ترشی بادنجان

این ترشی را به دو طریق میتوانید تهیه کنید
طریقه اول
چند بادنجان را پوست بکنید و در یک دیگ آب جوش بیاورید و زردچوبه در آن بریزید و بگذارید بپزد.دقت کنید که بادنجان ها له نشوند .پخته که شد دیگ را از روی آتش بردارید .بادنجان ها را در یک صافی با پارچه تمیز بگذارید تا آبش برود و در ظرف ترشی بچینید و آنقدر سرکه بریزید که روی آن را بگیرد و بعد مقداری نمک و ادویه روی آن بپاشید.

طریقه دوم
بادنجان ها را با پوست بپزید ،پخته که شد پوست آنرا بگیرید و چرخ کنید بعد در ظرف ترشی بگذارید مقداری سبزی ترشی (جعفری-شوید-ترخون-نعناع -مرزه) را خرد کنید و بشویید و به آن بیفزایید اگر میل داشته باشید چند پر سیر و مقداری فلفل سبز به آن اضافه کنید نمک و ادویه بریزید و خوب به هم بزنید و آنقدر سرکه بریزید که روی آنرا بگیرد .(اگر از طعم سرکه خوشتان نمی آید میتوانید آبغوره بزنید)
سیرترشی

مواد لازم:
سیر یک کیلوگرم
سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:
ریشه بوته سیر را با نوک تیز چاقو خارج می‌‌کنیم یک لایه از پوست سیر را برداشته و در شیشه می‌‌چینیم تا شیشه کاملا پر شود بعد روی آن را با سرکه می‌‌پوشانیم. سپس در شیشه را محکم می‌‌بندیم و در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم.
نکته:
*هر چه زمان نگهداری سیرترشی بیشتر باشد خوش‌طعم‌تر شده خاصیت دارویی آن بیشتر می‌‌شود.

ترشی زغال اخته

۴ قاشق غذاخوری شکر

سه و یک سوم پیمانه سرکه یا آبغوره

نمک ،تخم گیشنیز و تخم خردل به میزان لازم

زغال اخته های سفت و سالم را بشویید و در یک شیشه تمیز بریزید .بسته به نوع ذائقه تان میتوانید درون شیشه تخم گیشنیز یا خردل هم اضافه کنید .

زغال اخته ۱ کیلوگرم


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 17:53
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 72
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1196
» بازديد سال گذشته : 1215
» كل بازديد : 1215

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی