خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ
مواد لازم‎:
‎ماهی قزل آلا، ۱ عدد
گوجه فرنگی حلقه شده، ۲ عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده، ۱ عدد
نمک، به مقدار لازم
پودر زنجبیل، به مقدار لازم
سیر و شوید تازه، به مقدار لازم


طرز تهیه‎:

‎بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیزکردن داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند‏‎.
‎بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید‏‎.
‎روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید.
سپس دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میلههای وسط با درجه حرارت ۲۵۰ـ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده میشود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی میرود. غذای بسیار خوشمزهای است‎.‎




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:24
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

طرز تهیه جواهر پلو





طرز تهیه جواهر پلو ....



مواد لازم جواهر پلو :


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
برنج
5پیمانه
100 گرم / 360 کالری
مرغ فیله
نیم کیلو
100 گرم / 200 کالری
کره
150گرم
100 گرم / 737 کالری
پوست پرتقال خلال و شیرین شده
2پیمانه
100 گرم / 37 کالری
خلال پسته
1پیمانه
100 گرم / 680 کالری
خلال بادام
1پیمانه
100 گرم / 612 کالری
زرشک
نصف پیمانه
100 گرم / 50 کالری
زعفران آب کرده
2قاشق چایخوری
100 گرم / 310 کالری
نمک
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
پیاز
1عدد
100 گرم / 5 کالری
روغن
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری
شکر
1قاشق چایخوری
100 گرم / 400 کالری
جوهر
لیمو به میزان لازم
نامشخص




طرز تهیه جواهر پلو :
*. ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.
*. در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم.
*. در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک روی برنج را تزیین می کنیم.

نکـــات
:

*. 10 دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکه ای فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری کره قرار داده. *. دور آن را بسته و روی برنج قرار می دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می کنیم. *. بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود. *. به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده کنید.

خواص زرشک :

*. انواع عفونت هائی که زرشک می تواند در درمان آن ها موثر واقع شود عبارت است از عفونت گلو، مجاری ادراری مجاری معده ای روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است باید توجه کرد که پاره ای از عفونت ها در صورت مصرف نکردن آنتی بیوتیک ممکن است خطرناک باشد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:20
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت


طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب
اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصل را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم در واقع سمبوسه اصل جنوب به هیچ وجه سیب زمینی ندارد و در پخت آن از خمیر استفاده نمی شود.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز درشت 1 عدد جعفری خرد شده 1 بسته فلفل دلمه ای 1 عدد فلفل قلمی 3 عدد رب گوجه 3 ق غ پر نان لواش 2 بسته روغن برای سرخ کردن نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه خوزستان:
اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها ، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب
طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

طرز تهیه سس سمبوسه :
اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

مواد لازم برای سس انبه:

پودر انبه 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز نصف فنجان رب گوجه 4 ق غ پر فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم آب یک فنجان

طرز تهیه سس انبه:
همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.


(راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:16
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
اين آش با توجه به داشتن گوجه‌فرنگي مي‌تواند در ماه مبارك رمضان نياز بدن به آب را تا حدي تامين كند.




مواد لازم:
لوبيا قرمز و چيتي دو پيمانه
برنج دو پيمانه
پوره گوجه‌فرنگي چهار پيمانه
آب قلم يك و نيم ليتر
سبزي آش يك كيلوگرم
نمك، فلفل، نعنا و پيازداغ به ميزان لازم
آبغوره يك پيمانه
زردچوبه يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
اين آش با توجه به داشتن گوجه‌فرنگي مي‌تواند در ماه مبارك رمضان نياز بدن به آب را تا حدي تامين كند در ضمن به دليل وجود آبغوره در آن طبع خنك دارد بنابراين اين آش را در سفره افطار خود بگذاريد و ما را هم از دعاهاي خود فراموش نكنيد.
لوبياها و برنج را از شب قبل خيس مي‌كنيم. لوبيا را با آب قلم روي حرارت مي‌گذاريم و با كمي نمك و فلفل مي‌پزيم. برنج، پياز داغ و نعناداغ را اضافه و صبر مي‌كنيم تا برنج لعاب بدهد از اين لحظه به بعد بايد هر ازگاهي آش را هم بزنيم. سبزي را افزوده و مي‌گذاريم تا آش كاملا جا بيفتد. سپس پوره گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و 30 دقيقه زمان مي‌دهيم قبل از اين‌كه آش را سرو كنيم آبغوره را به آن اضافه مي‌كنيم.




















امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:12
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت

به نام خدا

آش کدو حلوایی

این آش خیلی خوشمزه و مخصوص فصل زمستان و سرماخوردگیه

مواد لازم برای 2 نفر
کدو حلوایی خرد شده ................... 2لیوان
شیر .......................................... 3 لیوان
آب ............................................ نصف لیوان
شکر.......................................... مقدار دلخواه
گلاب ........................................ 2 قاشق غذاخوری

ابتدا کدو حلوایی را به صورت نگینی خرد کرده با آب و شکر میگذاریم تا بپزد سپس با پشت قاشق خوب کدو ها را له میکنیم و حالا شیر را اضافه کرده خوب هم میزنیم و با شعله کم میگذاریم تا جا بیفتد و در انتها هم گلاب را اضافه میکنیم. به همین سادگی و خوشمزگی

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:07
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

به نام خدا

آش خیار

خیار چنبر : یه عدد متوسط
بلغور : یک پیمانه
برنج : یک پیمانه
لپه: نصف پیمانه
زردچوبه و نمک و فلفل : به میزان لازم
کشک : به میزان لازم
نعنا خشک : سه قاشق غذاخوری
پیاز : چهار عدد متوسط

طرز تهیه :
بلغور و برنج و لپه را با زردچوبه و فلفل و نمک میپزیم . پیاز را نگینی خرد و سرخ میکنیم و نعنا را هم تفت میدهیم و هنگامی که برنج و بلغور لعاب انداخت و لپه ها پخته شده بود نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ را به آش اضافه میکنیم و بعد یک مقدار کشک اضافه میکنیم . بعد خیارها را خرد کرده به صورت حلقه ای و داخل آش میریزیم . خیار نباید له شود .
بعد از اینکه آش جا افتاد داخل ظرف کشیده و با پیاز داغ و نعنا و کشک تزئین میکنیم

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 16:03
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم :
آرد گندم الک شده 1 پیمانه
کدو حلوایی پخته پوست گرفته
و له شده 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گلاب 1 تا 2 ق غذاخوری
شیر 1/4 پیمانه
دارچین و مغز هل کوبیده
از هر کدام قاشق چایخوری
نمک 1/8 ق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه
پگین پودر 1 ق چایخوری سر پر

تخم مرغ + شکر+کدو+ گلاب + شیر + ادویه ها + پگین پودر و آرد + نمک را با هم مخلوط کرده خمیر را به مدت یک ساعت استراحت داده بعد با ملاقه از مواد باندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته درب تابه را گذاشته تا با حرارت ملایم تا کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود. مثل کوکو روی دیگر اون رو هم سرخ کنید . در بعضی دستورها مایه کاکا را سفت تر بر می دارند و مثل کتلت توی دست شکل می دهند که من دوست ندارم به نظرم این جوری که گفتم خوشمزه تره. 2- می توانید کمی مغز گردو خرد شده توش بریزید که عالی میشه 3- می توانید از گل خشک محمدی استفاده کنید و گلاب نریزید به جای آن مقدار شیر رو اضافه تر کنید .4- در بعضی دستورها شیر نداره تجربه خودمه که با شیر لطیف تر میشه . 5- گاهی وقتا که شیر ندارم از ماست هم استفاده کردم خیلی خوب شده مثل همین کاکا که عکسش رو گذاشتم بجای شیر ماست ریختم .6 - زعفران هم طعم دلچسبی به اون میده خلاصه هر دفعه با یک طعم. اگر خواستید با ارد برنج تهیه کنید همین مواد با همین مقادیر بجای آرد گندم 1 پیمانه آرد برنج یا 1/2 آرد برنج 1/2 آرد گندم فقط مدت استراحت مایه کاکا بخاطر ور اومدن ارد برنج باید بیشتر بشه. من مایه کاکا رو شب درست می کنم میذارم توی یخچال صبح برای صبحانه سرخ می کنم

نکات :

* اگر بعد از اضافه کردن آرد در انتها و هم زدن مایه دیدید که مایه شل هست می تونید باز هم کدو بهش اضافه کنید. غلظت مایه کاکا تقریبا شبیه مایه کوکو هست . نه شل و نه خیلی سفت .
* کاکا را در هنگام سرخ کردن بحال خودش رها نکنید برید سراغ کار دیگه سرتون گرم بشه .چون بعد قیافه ادم توی آینه دیدنی میشه .
* هر چه مدت استراحت مایه کاکا بیشتر باشه کیفیت آن بیشتر میشه.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:59
توسط سینا | تعداد بازديد : 6 | لينك ثابت

مواد لازم :
گوشت گوسفند : 500 گرم
نخود : 50 گرم
لوبیا قرمز : 50 گرم
آب غوره : قدری
چغندر : 1 عدد
آلو قیسی : قدری
برگه زرد آلو : قدری
آلو بخارا : قدری
گوجه برقانی : قدری


 

طرز تهیه :
ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با 200 گرم قیسی، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزهاش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:55
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
مواد لازم برای 4 نفر


  • گوشت گوسفند: نیم كیلو چرخ كرده
  • آرد نخودچی: 300 گرم
  • پیازچه: یك فنجان، ساطوری شده
  • تره: یك فنجان، ساطوری شده
  • تخممرغ: 2 عدد
  • آلوخورشی: 150 گرم
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن كنجد: به میزان لازم


روش تهیه
برای شروع لازم است، گوشت چرخ كرده را با آرد نخودچی تركیب كنید و آن را خوب ورز دهید. اگر هنگام ورز دادن احساس خشكی در مواد احساس كردید مقدار كمی آب به آن اضافه كنید، سپس پیازچه و تره ساطوری شده را به این مخلوط اضافه كرده و به میزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و خوب ورز دهید.

سپس تخممرغها را در مواد بشكنید و به خوبی آنها را با هم مخلوط كنید تا مایع گوشت به خوبی شكل بگیرد و چسبندگی لازم را داشته باشد. در مرحله بعد به اندازه یك گلوله كوچك گوشت بردارید و یك آلو را درون آن قرار دهید و آن را گرد مانند یك توپ كوچك آماده كنید. تمام گوشت را به این صورت آماده كرده و پس از آماده كردن همه آنها گلوله های گوشت را درون سینی فر كه با روغن كنجد چرب شده قرار دهید و بهمدت 02 تا 03 دقیقه درون حرارت 081 درجه سانتیگراد قرار دهید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:52
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

کوفته تبریزی

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 90 دقیقه

مواد لازم

• نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده
• یک پیمانه لپه پخته نیم‌کوب شده
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
• نصف پیمانه برنج نیم‌پز شده
• 2 عدد تخم مرغ درشت
• نصف پیمانه پیاز رنده شده
• نصف پیمانه تره و مرزه خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری روغن
• زردچوبه، نمک و فلفل سیاه

مواد داخل کوفته:

2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
• نصف پیمانه مغزگردو خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری زرشک
• 1 یا دو عدد تخم مرغ آب‌پز
• 2 قاشق غذاخوری خلال بادام
• آلو قیصی در صورت تمایل

طرز تهیه

1. در کاسه بزرگی گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تره، مرزه، تخم مرغ ها، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید. آنها را حدود 5 تا 6 دقیقه با گوشت‌کوب بکوبید تا مایع حالت چسبندگی پیدا کند.

2. مایع گوشتی را کمی باز کنید و مواد داخل کوفته را درون آن قرار دهید. دست را با کمی آب خیس کنید تا مایع به دست نچسبد. سپس آن را در دست گرد و توپی کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، رب را داخل روغن تفت دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کنید و پس از جوشیدن، شعله را کم کنید و به آرامی کوفته را داخل آن قرار دهید. 10 دقیقه نخست نباید در قابلمه را بگذارید زیرا کوفته وا می رود. پس از آن شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت بپزید.

نکته: گاهی کوفته را به قدری بزرگ درست می کنند که یک جوجه کامل داخل آن جا می شود. در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بگذاریم و گوشت را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط گوشت، جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم. سر پارچه را گره بزنید و کوفته را با همان پارچه داخل آب و رب بگذارید تا پخته شود.
کوکوی لوبیا سبز تبریزی

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 70 دقیقه

مواد لازم

• 400 گرم لوبیا سبز خرد شده
• 2 عدد هویچ متوسط خرد شده
• 1 عدد سیب زمینی متوسط
• 2 تا سه عدد تخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری
• نصف پیمانه گردوی خشک شده
• 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ
• 1 قاشق غذاخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
• زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. لوبیا سبز را پاک کنید، بشویید و کاملا خشک کنید. سپس به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید.

2. هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید.

3. لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس، هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. در آخر، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید و بگذارید سرد شوند.

4. در یک کاسه بزرگ، 2 عدد تخم‌مرغ را بکشنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.

5. سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند. بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید.

6. مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

7. در یک تابه نچسب، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلی‌متر بپوشاند. حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود، مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی آن را کاملا صاف و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت و روی آن طلایی شود. سپس کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود.
آش ماست تبریز

• تعداد: 4 تا 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 4 ساعت

مواد لازم

• ۲ عدد پیاز متوسط
• ۱ پیمانه عدس
• ۱ پیمانه برنج
• روغن
• ۱ کیلوگرم سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج و کمی گشنیز)
• 4 پیمانه آب گوشت
• ۱۰ – ۱۵ عدد کوفته ریزه*
• ۱ عدد سیب زمینی متوسط
• ماست
• نمک، فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه

1. برنج را از یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. عدس را نیز بشویید و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش خیس کنید.

2. در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن بریزید و خلال شده را همراه کمی زردچوبه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. عدس را آبکش و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. دو پیمانه آب گوشت را به قابلمه اضافه و حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و یک ساعت بپزید تا عدس نیم پز شود.

3. در این فاصله، سیب زمینی را نگینی خرد و سرخ کنید.

4. کوفته ریزه‌ها را هم آماده و سرخ کنید و کنار بگذارید.

5. پس از نیم پز شدن عدس، برنج را اضافه کنید تا وا برود. عدد پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و در یک کاسه، کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به آن بیفزایید و همراه سبزی و باقیمانده آب گوشت به آش اضافه کنید.

6. یک ساعت بعد، سیب زمینی های سرخ شده را داخل آش بریزید و چند دقیقه بعد کوفته ریزه ها را داخل آش بیندازید. حدود 15 تا 20 دقیقه اجازه دهید بپزد.

7. حدود یک تا دو لیوان از ماست را قبل از سرو داخل آش بریزد و کاملا مخلوط و سپس سرو کنید.

طرز تهیه کوفته ریزه*

• تعداد: ۱۰ – ۱۵ عدد

مواد لازم

• ۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
• ۱ عدد پیاز کوچک
• ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
• نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

طرز تهیه

1. پیاز را ریز رنده و همراه با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه کاملا مخلوط را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و کاملا یکدست شود. به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل کوفته های کوچک درست کنید و بعد کوفته ها را در مقداری روغن از قبل داغ شده سرخ کنید.

خورش هویج تبریز

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم

• 1 عدد پیاز
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 500 گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ
• 200 گرم
• نمک و فلفل سیاه
• آلوی خورشتی
• 500 گرم هویج
• دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه
• 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

1. پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
2. مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.
3. در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:48
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 78
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11408
» بازديد سال گذشته : 12910
» كل بازديد : 15515

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی