خودرو آنلاین خودرو آنلاین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:06 موادلازم:
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:03 مواد اولیه:
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:59 ![]() آشپزی - این غذا میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند غذای لذیذی باشه و برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:55 مواد لازم:
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:51 موادلازم:
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:47 ماهى گردبیج
مواد لازم 1_ ماهى سفید بزرگ _ 1 عدد 2_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته 3_ رب انار _ 2 قاشق غذاخورى 4_ مغزگردو _ 200 گرم 5_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى طرز تهیه مغزگردو را با سبزىمىسائیم یا چرخ مىکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط مىکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد مىکشیم. باله هاى ماهى را با قیچى مىگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى مىکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج مىکنیم. بعد ماهى را تمیز مىشوئیم و مىگذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر مىکنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت مىکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم. سپس سر و دم ماهى را بهم مىآوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار مىدهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم مىپزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز مىتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب مىکنیم, کمى آرد مىپاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم. در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت یکساعت و نیم مىپزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:43 مواد لازم: 2 پیمانه برنج 4/1 کلم برگ متوسط (فکر کنم شایدم بیشتر) 2 عدد هویج متوسط 1 عدد پیاز متوسط 250 گرم گوشت 2 قاشق رب گوجه فرنگی 3 قاشق ماست کمی زعفران نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین اول کلم رو خلالای باریک اما نه زیاد بلند خورد میکنیم ، پیاز رو هم همینطور و هویج رو رنده ی درشت میکنیم. پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم که یکم سبک بشه بعد کلم و هویج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشن بعدش گوشت رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، در آخر یه استکان آب میریزیم تا کمی بپزه. برنج رو هم آبکش میکنیم، ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم با یکم برنج مخلوط میکنیم و کف قابلمه میریزیم . حالا روش یه لایه مواد کلم یه لایه برنج تا تموم بشه، کمی هم زعفران روش میدیم و میذاریم دم بکشه با زرشک و کمی از مایه ی کلم تزئین میکنیم.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:39
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:36 مواد لازم :
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:32
آخرين مطالب ارسالي » موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴) » اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱) » شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸) » دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵) » اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲) » اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹) » کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶) » هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳) » گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰) » رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷) » مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳) » زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰) » معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷) » واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵) » این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱) » این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸) » ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵) » حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳) » سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰) |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
تمامی حقوق مادی و معنوی اين وب سايت محفوظ و متعلق به گروه مدیریت و پشتیبانی آن می باشد. قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز نیلی بلاگ |