خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ




• تعداد: 4 نفر


• زمان تهیه: 30 دقیقه


مواد لازم


• 450 گرم میگوی درشت


• نصف یک آناناس تازه


• 6 قاشق چایخوری مارمالاد پرتقال


• نصف پیمانه آب


• یک قاشق غذاخوری سس سویا


• 250 گرم برنج دانه بلند


• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده


طرز تهیه


1. در هر سیخ چوبی 4 میگوی پوست کنده و شسته شده قرار دهید. 16 تکه آناناس کوچک به اندازه میگوها برش دهید. چهار تکه را در یک سیخ جای دهید. در یک قابلمه کوچک، 4 قاشق غذاخوری مارمالاد، آب و سس سویا را با هم مخلوط کنید. از مایع به دست آمده با قلم مو روی میگوها و آناناس ها بمالید.


2. سیخ ها را مستقیم روی کباب پز قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. آنها را از روی حرارت بردارید و گرم نگه دارید.


3.برنج را آبکش و دم کنید. سپس باقی مانده سس مارمالاد را با برنج پخته شده و گشنیز خرد شده مخلوط کنید.


نکته: سیخ های چوبی را 30 دقیقه در آب خیس کنید تا روی حرارت مستقیم آتش نسوزند.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

موادلازم:
*ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)
*سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
*پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
*نمک : به میزان لازم
*فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
*پاپریکا: یک قاشق جایخوری
*زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
*زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
*آویشن : یک قاشق چایخوری
*سیر: 3 حبه درشت
*پیاز :یک عدد بزرگ
طرزتهیه :
ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 15:03
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد اولیه:

تن ماهی یک قوطی
گشنیز 400 گرم
شنبلیله 100 گرم
فلفل قرمز تند یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
تمبرهندی یک بسته کوچک
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیر یک بوته کوچک

طرز تهیه:

* سبزی‌ها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.
* سیر را له کرده و با سبزی‌ها تفت می‌دهیم.
* نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و بعد آب را می‌افزاییم و می‌گذاریم خوب بپزد.
* تمبر هندی را با دو پیمانه آب خیس می‌کنیم و کمی با دست چنگ زده تا شیره آن خوب خارج شود.
* پس از یک ساعت آن را از صافی رد کرده و به مایه سبزی در حال جوش اضافه می‌کنیم.
* وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را می‌افزاییم، پس از 10 دقیقه این غذای خوشمزه حاضر است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:59
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو

آشپزی - این غذا میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند غذای لذیذی باشه و برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.

مواد مورد نیاز:

فیله ماهی سالمون(یا فیله ماهی دلخواه) 650 تا 800 گرم
سویا سس 3 ق س
کنجد بو داده شده 3 ق س
پیازچه تمام قسمتهای آن 6 عدد
کدو سبز 2 عدد بزرگ
پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق س
زردچوبه 1/2 ق چ
آب ماهی یا آب معمولی 6 ق س
خامه غلیظ 3 ق س
آب لیمو ترش 2 1/2 ق س
نمک و فلفل به میزان مورد نیاز
لیمو ترش و پیازچه برای تزیین



طرز تهیه سالمون کنجدی با سس لیمو :
ابتدا ماهی را شسته و پوست و تیغ(درشت و بزرگ هستند) آن را جدا کنید. سپس آن را به قطعات 4x2 سانتی برش دهید آنها را خوب خشک کنید و در ظرف گودی بریزید سویا سس و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و دقت کنید تمام قسمتها آغشته به سویا سس شوند. بگذارید 30 دقیقه در این سس بماند تا مزه دار شود.بعد این مدت کنجد را درون ظرف بریزید و ماهی ها را خوب آغشته به کنجد کنید..در یک تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود ماهی ها را در آن سرخ کنید برای هر طرف 3 دقیقه کافی است.ماهی ها را از روغن در بی آورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. آنرا گرم نگه دارید تا مراحل بعدی آماده شود.
کدوها را با پوست حبه قندی کمی بزرگتر خرد کنید .پیازچه ها را هم به صورت مورب خرد کنید 1 بند انگشتی . اکنون 2 قاشق سوپخوری روغن را داخل ماهی تابه بریزید.و کدو را به همراه پیازچه ها در زوغن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.سپس پوست لیمو ترش,آب لیمو ترش,رزدجوبه و آب ماهی یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. خامه را به آن اضافه کنید(قبلش خامه را با چنگال بزنید) و خو بزنید تا مخلوط شوند .اکنون ماهی های سرخ کرده را به این مخلوط اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا ماهی به خوبی با سس و سبریجات مخلوط شود و داغ شود. احتیاجی به پخت بیشتر نیست چون در این غذا که به نوعی از غذاهای چینی است سبزیجات کمی باید دندانگیر باشد..آنرا در ظرف کشیده و با لیمو و پیازچه تزیین کنید. این غذا باید کاملا مخلوط شود در عکس برای نمایان شدن ماهی , غذا مخلوط نشده است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:55
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
 

مواد لازم:
کشک:1 پیمانه
کدو سبز :750 گرم (10 عدد متوسط)
پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
سیر داغ، نعنا داغ: به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی :4 عدد
پودر مغز گردو:برای تزیین
نمک,فلفل,زردچوبه:به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید. نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:51
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

موادلازم:
گوشت بدون چربی چرخ کرده=نیم کیلو
آرد نخودچی=۱۰۰ گرم
تخم مرغ=۴ عدد
پیاز سرخ کرده=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
زردچوبه=بمقدار کم
تخم مرغ پخته شده سفت=۴ تا ۵ عدد
آلو=۲۵۰ گرم
گردو خرد شده=۲/۱ لیوان
نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم کمی نمک و فلفل می زنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ می ریزیم کمی زعفران حل شده در آب جوش به مایه اضافه می کنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه می ریزیم و مایه را خوب مخلوط می کنیم.اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه می ریزیم مایه را خوب مالش می دهیم.بعد پیاز سرخ کرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم ۵ تا ۶ لیوان آب روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر می کنیم وسط مایه را گود می نماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه می گذاریم روی کوفته را جمع می کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود(این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست می کنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن می اندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره می زنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می اندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را می بندیم می گذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می دهیم و آب کوفته را روی آن می ریزیم.ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزیین می نماییم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
ماهى گردبیج
مواد لازم
1_ ماهى سفید بزرگ _ 1 عدد
2_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته
3_ رب انار _ 2 قاشق غذاخورى
4_ مغزگردو _ 200 گرم
5_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى

طرز تهیه
مغزگردو را با سبزىمىسائیم یا چرخ مىکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط مىکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد مىکشیم. باله هاى ماهى را با قیچى مىگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى مىکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج مىکنیم. بعد ماهى را تمیز مىشوئیم و مىگذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر مىکنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت مىکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم. سپس سر و دم ماهى را بهم مىآوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار مىدهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم مىپزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز مىتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب مىکنیم, کمى آرد مىپاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم. در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت یکساعت و نیم مىپزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:43
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

مواد لازم:
2 پیمانه برنج
4/1 کلم برگ متوسط (فکر کنم شایدم بیشتر)
2 عدد هویج متوسط
1 عدد پیاز متوسط
250 گرم گوشت
2 قاشق رب گوجه فرنگی
3 قاشق ماست
کمی زعفران
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین

اول کلم رو خلالای باریک اما نه زیاد بلند خورد میکنیم ، پیاز رو هم همینطور و هویج رو رنده ی درشت میکنیم.
پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم که یکم سبک بشه بعد کلم و هویج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی طلایی رنگ بشن بعدش گوشت رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ، در آخر یه استکان آب میریزیم تا کمی بپزه.

برنج رو هم آبکش میکنیم، ماست و زعفران و نمک و فلفل رو مخلوط میکنیم با یکم برنج مخلوط میکنیم و کف قابلمه میریزیم . حالا روش یه لایه مواد کلم یه لایه برنج تا تموم بشه، کمی هم زعفران روش میدیم و میذاریم دم بکشه

با زرشک و کمی از مایه ی کلم تزئین میکنیم.

 

 

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:39
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
گوشت فیله مرغ 300 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
سیر 1 حبه
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


------------- به روز رسانی کرد ---------------


طرز تهیه:
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید


------------- به روز رسانی کرد ---------------

نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود.
سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید.
این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:36
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم :
لوبیا سفید ( خیس شده ) : يك‌و نيم پیمانه
كدو سبز ( رنده شده ) : 2 عدد
هویج ( رنده شده ) : 2 عدد
سیب‌زمینی ( پخته و له شده ) : 4 عدد
ذرت ( پخته شده ) : يك پیمانه
كنجد ( بو داده ) : يك قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
آب‌ لیمو ترش : يك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : يك قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه : یك دوم قاشق چایخوری
نمك : 2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن : به میزان لازم
پودر نان: 3 پیمانه
پنیر سفید ( رنده شده ) : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید: يك و نيم پیمانه
نمك : 2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه

طرز تهیه :
لوبیا سفید را از شب قبل خیس می‌كنیم. بعد با كمی آب آن را می‌پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می‌آوریم. بعد در یك كاسه بزرگ تمام مواد شامل كدو سبز و هویج رنده شده، سیب‌زمینی له‌شده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته‌شده، آب‌لیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب می‌كنیم و از این تركیب حدود 10 الی 12 عدد كوفته درست می‌كنیم.

بعد آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب می‌كنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفته‌ها را در مایه ذكر شده فرو می‌كنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغ‌كرده و با احتیاط كوفته‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌كنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب می‌چینیم. همچنین می‌توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین كرده و به صورت گرم سرو كنیم. این كوفته‌ها را می‌توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:32
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 13
» بازديد ديرور : 19
» بازديد ماه گذشته : 13
» بازديد سال گذشته : 1317
» كل بازديد : 1317

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.83.93.85
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی