خودرو آنلاین خودرو آنلاین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
کیک شکلاتی با مایکروفر
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:28 برای ایجاد یك مزه بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یك مرحله، به جای كرم از بستنی برای وسط كیك استفاده كنید.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:24 آماده سازی : 30 دقیقه
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:20 طرز تهیه: طرز تهیه کیک: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب های کیک را با روغن کانولا چرب کنید و داخل و دور تا دور آن را کاغذ روغنی قرار دهید سپس کاغذ ها را چرب کنید. آرد، 1.5 قاشق چای خوری نمک، بکینگ پودر و صمغ زانسان را داخل یک کاسه مخلوط کنید. شیر، یک پیمانه روغن ذرت و 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید. 450 گرم شکر و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی روی سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند. سرعت را پایین بیاورید و آرد و مخلوط شیر را جدا جدا به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. خمیر را بین دو قالب کیک تقسیم کنید و روی آن ها را صاف کنید و آن ها را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شوند. لایه های کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شوند و از قالب دربیاورید و کاغذ های روغنی را بکنید و دور بریزید و بگذارید کاملا خنک شوند. طرز تهیه مایع لیمویی داخل کیک: 2 قاشق چای خوری پوست لیمو، 1/4 فنجان آبلیمو، 55 گرم + 2 قاشق غذاخوری شکر، زرده تخم مرغ، کمی نمک و صمغ گوآر را داخل یک قابلمه یک لیتری مخلوط کنید و 55 گرم کره را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا اینکه غلیظ شود. با 1/4 قاشق چای خوری اسانس لیمو مخلوط کنید و داخل یک کاسه بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه خنک شود. طرز تهیه رویه لیمویی کیک: 225 گرم کره را با هم زن برقی روی سرعت بالا به مدت یک دقیقه مخلوط کنید. سرعت را پایین بیاورید و به آن 790 گرم شکر را اضافه کنید و سپس 1/4 فنجان آبلیمو و 1/2 قاشق چای خوری اسانس و 2 قاشق چای خوری پوست لیمو را بیفزایید تا به مدت 2 دقیقه مخلوط خامه ای و یک دست شود. طرز چیدن کیک: هر یک از کیک ها را به وسیله چاقوی بلند به صورت افقی نصف کنید. روی هر نصف از کیک ها از مخلوط لیمویی پخش کنید و بعد لایه ها را روی هم قرار دهید به صورت دو عدد کیک لایه ای. یکی از کیک ها را روی ظرف کیک پایه دار قرار دهید و روی آن نصف پیمانه رویه لیمویی را پخش کنید سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید و روی کیک و دور تا دور آن را از رویه لیمویی بمالید و پخش کنید. مواد اولیه :
برای 8 نفر
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:17 مواد لازم
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:13 دسر كرم كارامل نارگيلي؛ مواد لازم براي هشت نفر :
طرز تهيه: • ابتدا يك پيمانه شكر و يك چهارم پيمانه آب سرد را درون قابلمهاي روي حرارت كم به مدت 5 دقيقه هم بزنيد تا شكر آن حل شود.• سپس حرارت را زياد كنيد و بدون اينكه مخلوط را هم بزنيد به مدت 10- 8 دقيقه بگذاريد بجوشد.• كارامل آماده شده را درون يك قالب گرد، به ابعاد 20 سانتيمتر كف و 6 سانتيمتر عمق بريزيد و آن را كنار بگذاريد تا سرد و سفت شود.• فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم كنيد. • خامه، شير نارگيل و وانيل را درون قابلمهاي ريخته و روي حرارت متوسط به مدت 5 دقيقه هم بزنيد و صبر كنيد تا داغ شده و حبابهاي ريزي روي مخلوط ايجاد شود، سپس مخلوط را از روي حرارت برداريد.• در ظرف بزرگي تخممرغها را با باقيمانده شكر خوب مخلوط كرده و سپس بآرامي مخلوط خامه را به آن اضافه كنيد و مخلوط بدست آمده را درون قالب كيك بريزيد و قالب را در يك ظرف مخصوص فر قرار دهيد.• درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بريزيد.• قالب را به مدت 35 تا 40 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط سفت شده و خودش را بگيرد حرارت دهيد.• قالب را از درون فر و سپس از درون آب بيرون آوريد و بگذاريد خنك شود.• روي كرم كارامل را بپوشانيد و بگذاريد يك شب در يخچال بماند.• براي انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زير دسر را با يك چاقوي نازك شل كنيد سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:10
مواد لازم:
آرد سفید=2 و 4/1 لیوان شکر=4/3 لیوان شکر قهوه ای=4/3 لیوان تخم مرغ=2 عدد روغن نباتی=نصف لیوان کره=نصف لیوان وانیل=1 قاشق چایخوری پکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری نمک=4/1 قاشق مرباخوری شکلات مایع=1 لیوان بادام زمینی=1 لیوان طرز تهیه: 1.روغن +کره +شکر +وانیل +تخم مرغ را به مدت 10 دقیقه بهم می زنیم. 2.آرد +پکینگ پودر +نمک را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. 3. شکلات +بادام زمینی را به مخلوط اضافه می کنیم. 4. مایع بدست آمده را در سینی فر چرب نکرده می ریزیم و آنرا در فر با درجه حرارت متوسط به مدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم تا طلایی رنگ شود. سپس بسکویت ها را قطعه قطعه می بریم و می گذاریم خنک شود.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:06 طرز تهیه کایپرینا (نوشیدنی تابستانه و خنک برزیلی)
![]() آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 5 دقیقه - مجموعاً: 20 دقیقه مواد اولیه : برای 2 نفر لیمو ترش 6عدد شکر نصف پیمانه یخ (خرد شده) 2پیمانه برگ نعنا (تازه) 20عدد عسل نصف پیمانه ![]() طرز تهیه: ابتدا لیمو ترش ها را شسته و آنها را نصف کنید و مثل تصویر زیر قسمت سفید مانند وسط آن را با چاقو جدا کنید.سپس آن را نصف کنید(هر لیمو 4قسمت)و دانه های آن را خارج کنید. ![]() ![]() شکر و برشهای لیمو را به صورت مساوی در لیوانها ریخته و با یک وسیله یک گوشتکوب چوبی کوچک که مناسب اندازه لیوانهاست آنها را به هم بسایید. لیوانها را تا نیمه با آب یخمال(آب و یخی که 1ودر شده است) پر کنید و داخل هر لیوان 3تا4برگ نعنا قرار دهید. سپس روی آنها عسل بریزید.در انتها روی مواد داخل لیوان آب بریزید. ![]() نکات: 1)در صورت تمایل از مقدار بیشتر یا کمتری شکر استفاده کنید. 2)برای ایرانی شدن شربت کمی داخل آن گلاب بریزید. 3)برای تهیه یخمال میتوانید مقداری یخ و اب را داخل مخلوط کن میکس کنید. 4)این نوشیدنی برزیلی بسیار معروف بوده و در همه کافه ها و رستورانهای برزیل به وفور یافت میشود. طرز تهیه لیموناد نعنایی
![]() آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 2 نفر برگ نعنا به میزان لازم لیمو ترش (ریز) 15عدد شكر 1ونیم پیمانه آب به میزان لازم یخ به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط كرده و آنها را داخل ظرفی مناسب به جوش آورده و از روی حرارت بردارین . قبل از خنک شدن ، شاخه های نعنا را به آن اضافه كرده و دوباره اجازه دهید بجوشندسپسآن را صاف كرده و داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك و سرد شود.سپس آب لیمو ترش ها را گرفته و داخل لیموناد بریزید. نکات : 1)بهتر است یخ های مربعی انتخاب كنید و داخل هریك یك برگ نعنا قرار دهید تا بعد از یخ زدن زیباتر شوند. 2)میزان شیرینی این لیموناد كاملا بستگی به سلیقه شما دارد و برخی افراد این نوشیدنی را بدون شكر هم مصرف میكنند. طرز تهیه شربت گل محمدی
![]() آماده سازی: 5 دقیقه - مدت انتظار: 12 ساعت - مجموعاً: 12 ساعت و 5 دقیقه مواد اولیه : گل تازه محمدی نیم کیلو شکر (حدود هفت پیمانه) 2 کیلو آب (حدود هشت پیمانه) 2 لیتر جوهر لیمو 1 قاشق مربا خوری اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد. ![]() این گل یکی از خوشگل ترین و پر خاصیت ترین گلهای جهان است که ما در کشور عزیزمان زیاد در دسترس داریم چه به صورت خشک و چه به صورت تازه. ![]() توصیه میکنم این شربت خوش عطر و پرخاصیت رو تهیه کنید و با نوشیدنش در فصل تابستان ازش لذت ببرید.ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم. ![]() اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند . ![]() و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود. ![]() بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود. ![]() درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید. ![]() از این مقدار مواد حدود 2 لیتر شربت درست میشه .این شربت نشاط آوره و به رفع تشنگی کمک می کنه و همچنین برای بیخوابی موثر هست. نکته : برای تهیه شربت نیازی به افزودن رنگ نیست و خود شربت رنگ زیبایی دارد. ولی چنانچه خواستید رنگ قرمز بیشتری به آن دهید می توانید از رنگ مجاز خوراکی یک تا دو قطره به آن اضافه کنید. اگر گلها تازه باشند نیازی به افزودن گلاب نیست ولی اگر مزه ی گل کم بود و نیاز بود می توانید مقدار 1/4 لیوان در انتهای کار گلاب به مواد اضافه کنید. طرز تهیه اسموتی هندوانه و نعنا
![]() مواد اولیه : هندوانه بمیزان دلخواه برگ نعنا چند برگ به دلخواه ![]() هندوانه بهترین میوه ی تابستانی برای رفع عطش و گرما زدگی است زیرا 92 درصد آن از اب تشکیل شده است و حاوی ویتامین های آ و ث هم چنین انتی اکسیدان ها می باشد . هندوانه دارای طبع و مزاج سرد است لذا برای اشخاصی که سرد مزاج هستند باید با احتیاط و هم چنین به همراه عسل یا شکر مصرف شود. به میزان علاقه و یا مصرف خود میتوانید مقداری هندوانه تهیه کرده و در فریزر قرار دهیه تا کاملا خنک و یخی شود و سپس هندوانه ی خنک را در مخلوط کن یا میکسر ریخته و کاملا مخلوط نمایید تا به صورت یک مایع غلیظ در بیاید. می توانید چند برگ درشت نعناع هم به ان بیفزایید تا طعم بهتری پیدا کند و بدین صورت اسموتی هندوانه و نعناع خواهید داشت ، سپس در لیوان های مورد نظر می توانید مقداری تکه های کوچک هندوانه را اضافه کرد و این اسموتی هندوانه را روی ان بیریزید . در صورت تمایل میتوانید از چند قطره لیموی تازه نیز استفاده نمایید . خواص هندوانه هندوانه به دلیل دارا بودن طبیعت سرد ، در رفع عطش و گرما زدگی و تامین آب بدن بسیار مفید می باشد و دارای خاصیت خنک کنندگی است و تب را پایین می آورد. هر چقدر که قرمز تر باشد دارای کاروتن بالاتری است که به عنوان یک ماده برای مبارزه با اکسید شدن کلسترول در دیواره ی رگ ها عمل می کند لذا هندوانه در کاهش سکته قلبی و هم چنین بهبود عملکرد پروستات در مردان موثر است . قند هندوانه به میزان 2 درصد است اما چون منبع غنی از کالری و ویتامین ها است می توان میوه ی هندوانه را به جای یک وعده غذایی یا میان وعده نیز در نظر گرفت . ارزش کالری هندوانه بسیار بالاست و فاقد چربی می باشد ولی انرزی زیادی را در بدن تولید می کند و سرشار از ویتامینهایB و منیزیم است که در تامین سلامتی بدن نقش مهمی دارد. این میوه با دارا بودن انتی اکسیدان به کاهش آسم و ناراحتی های روده و بیماری قلبی و پروستات کمک زیادی می کند . هندوانه مدر است و تاثیر مهمی در کاهش فشار خون دارد . این میوه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است و بدن را شاداب می نماید
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:02 مواد لازم برای یک لیوان :
- پونه : یک دسته کوچک - لیمو ترش : دو تا سه حلقه - زنجبیل خشک : دو تکه - اسانس نعناع : یک قطره - نبات : یک شاخه - شکر : یک قاشق چای خوری - آب جوش : به اندازه ای که داخل لیوان پر شود طرز تهیه : تهیه این نوشیدنی کار بسیار ساده ای است. ابتدا پونه ها را می شوییم و کاملا خشک می کنیم. برش های لیمو را داخل لیوان به دیواره تکیه می دهیم طوری که از بیرون لیوان بلور مشخص باشد و پونه ها را به صورتی داخل آن قرار می دهیم که لیمو ها به دیواره لیوان تکیه داشته باشند و منظره زیبایی پیدا کنند. زنجبیل خشک را داخل پونه ها می ریزیم. یک قطره اسانس نعناع را داخل لیوان چکانده سپس یک قاشق شکر را هم روی پونه ها می پاشیم. می توانیم این لیوان ها را آماده کنیم و هنگام سرو آن را با آب جوش پر می کنیم. یک شاخه نبات را داخل آن قرار می دهیم و سرو می کنیم. بهتر است برای آماده شدن این نوشیدنی حتما با یک وسیله کوچک مثل گوشت کوب چوبی تمام مواد دمنوش را کف لیوان بکوبیم تا طعم خوش آن ها با آب جوش مخلوط شود.
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:58
نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:55
آخرين مطالب ارسالي » موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴) » اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱) » شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸) » دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵) » اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲) » اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹) » کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶) » هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳) » گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰) » رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷) » مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳) » زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰) » معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷) » واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵) » این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱) » این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸) » ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵) » حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳) » سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰) |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
تمامی حقوق مادی و معنوی اين وب سايت محفوظ و متعلق به گروه مدیریت و پشتیبانی آن می باشد. قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز نیلی بلاگ |