خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ


مواد لازم:

آب آلبالو=4 لیوان(در حدود یک لیتر)
شکر=دو کیلو
وانیل=یک قاشق چایخوری

طرزتهيه:
(بطور کلی هرگونه شربتی بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم)شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود بعد آن را روی آتش تند و یکنواخت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود(یکربع تا 20 دقیقه برای جوشیدن شربت کافی است).وانیل را در آن می ریزیم چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و شربت را از صافی رد می کنیم(آب آلبالو باید کاملا ته نشین شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود) .

امتیاز : نتيجه : مجموع 14 امتياز توسط 4 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

مواد لازم:

پودر کاکائو=1 قاشق چایخوری
شیر=4/3 پیمانه
قهوه ترک=1 قاشق چایخوری
نسکافه=1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:1. شیر را در قهوه جوش بریزید.
2. کاکائو،قهوه ترک و نسکافه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید(در دستگاه قهوه ساز باید از شیر بخار آن برای عمل آوردم مخلوط استفاده کنید).
3. قهوه جوش را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا کف کند و بالا بیاید. باید مراقب باشید مخلوط به علت داشتن قهوه ترک،جوش نیاید.
4. بعد از دم کشیدن،در فنجان مورد نظر بریزید و خامه زده شده را به آن اضافه کنید.
برای تزئین از پودر کاکائو یا سس شکلات استفاده کنید تا شیرینی یا تلخی ان به دلخواه خود باشد.

امتیاز : نتيجه : مجموع 15 امتياز توسط 4 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:02
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان:

• 2 لیوان آب پرتقال خنک

• 1 لیوان آب انگور سفید بدون شکر خنک

• 1 لیوان آب آلبالو یا آب انار

• 1 لیتر سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد

• یخ • 2 پیمانه میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده

• برگ تازه نعنا



روش تهیه:
1. در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.

2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 4 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:59
توسط سینا | تعداد بازديد : 5 | لينك ثابت

رز






مربای بهار نارنج









● موادلازم
▪ بهار نارنج : ۳۰۰۰ گرم
▪ شکر : ۲۵۰۰ گرم
▪ آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
▪ هل : ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه
این مربا یکی از لطیف ترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری به کار برود تا نتیجه مطلوب به دست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر می گریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب می ریزیم و جوش می آوریم بهار از آب آهک خارج می کنیم و می شوئیم دوباره در آب می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار می دهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض می کنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب می جوشانیم و صاف می کنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه می کنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر می داریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل می کنیم به هم می زنیم و می گذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج می ریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 23 امتياز توسط 8 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:55
توسط سینا | تعداد بازديد : 12 | لينك ثابت

مواد لازم
شکلات تلخ و شیرین: 5 اونس* (150 گرم)
کره بدون نمک: یک*دوم پیمانه (113 گرم)
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم)
شکر: یک پیمانه (200 گرم)
وانیل: یک قاشق چای*خوری
تخم*مرغ: 3 عدد
آرد: سه*چهارم پیمانه (95 گرم)
نمک: یک *چهارم قاشق چای*خوری

طرز تهیه:

1- فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی*گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به*نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

2- شکلات**ها، کره و وانیل را درون کاسه*ای استیل ریخته و روی بخار آب می*گذاریم و هم می*زنیم تا زمانی*که مواد آب شده و یکدست شوند.

3- تخم*مرغ*ها و شکر را با هم مخلوط کرده و با مخلوط**کن هم می*زنیم تا سفید و یکدست شوند.

4- مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط می*کنیم و کم*کم به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم.

5- محلول شکلاتی را به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب می*ریزیم و برای 25 تا 30 دقیقه درون فر می*گذاریم.

6- پس از درآوردن از فر به*مدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار می*دهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو می*کنیم.

فوت قنادی

به*دلیل مایع بودن شکلات درون براونی نباید بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زیرا موجب از بین*رفتن ظاهر براونی می*شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 14 امتياز توسط 4 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:52
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
مواد اولیه

سيب گلاب .......................... 2 عدد
آرد ...................................... 2/1پيمانه
شكر ................................... 4/1 پيمانه
پنير چدار ترجيحا سفيد رنگ ... 2/1 پيمانه
خامه غليظ ........................... 4/1 پيمانه
تخم مرغ ............................. 2 عدد بزرگ
بيكينگ پودر ................................. 2/1 قاشق چايخوري
پودر قند براي روي بيسكوييت مقداري
كاغذ روغني









هر كدام از سيب ها را به 16 قسمت مساوي تقسيم كرده، *يك كاغذ روغني درون سيني فر گذاشته سيب ها را در آن بچينيد و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه با حرارت 375 درجه فارنهايت بگذاريد. (*طوري كه رنگ سيب ها كمي طلايي شود) بعد كناري گذاشته تا خنك شود




آرد و شكر و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و الك كنيد




در حين خنك شدن سيب ها، كره را در ظرف ريخته با ميكسر آن را بزنيد ( كره را ذوب نكنيد) سپس سيب هاي تنوري شده را با خامه،* پنير و يك عدد تخم مرغ را به آن اضافه و هم بزنيد و كم كم مخلوط آرد و شكر و بيكينگ پودر را به آن بيافزاييد. هم بزنيد تا موارد يكدست شود.
نكته: همه مواد را با هم مخلوط نكنيد. چنانچه ميخواهيد مواد را با ميكسر برقي بزنيد با سرعت كم بزنيد.








خمير را با دست ورز دهيد و به گوله هاي مساوي تقسيم كنيد. ( قطر گلوله ها بيشتر از 2 سانتي متر نباشد) سپس تخم مرغ باقيمانده را با مقداري نمك هم زده با يك قلمو روي گلوله ها را رنگ كنيد كمي پودر قند به آن بپاشيد.




كف سيني را چرب كرده يا كاغذ روغني گذاشته كمي آرد بزنيد و خميرها را به فاصله 4 سانت از يكديگر درون سيني بچينيد.




سيني را در فر به مدت 30 دقيقه تحت 350 درجه فارنهايت در قسمت وسط فر بگذاريد. بعد از اينكه طلايي شد از فر بيرون آورده بگذاريد خنك شود و سرو كنيد.






نوش جون!!!!!!!!!!!

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 12 امتياز توسط 6 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:48
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود.


مواد لازم برای تهیه کیک

  • آرد 225 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
  • شکر 100 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
  • ماست 250 گرم
  • روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
  • خلال پوست یک عدد لیموترش ...

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت

  • آب 150 میلی لیتر
  • شکر 100 گرم
  • گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش یک عدد



برای تزئین


  • مغز پسته خلال شده
  • گلبرگ گل محمدی



روش تهیه


دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته اید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت میباشد. در یک قابلمه ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.
آب لیمو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید تا به مدت چند دقیقه همراه با آب و شکر بجوشد. زمانی که شربت تهیه شده کاملاً سرد شد، گلاب را داخل آن بریزید تا معطر شود.
زمانی که کیک هنوز گرم است، روی آن با یک چاقوی مناسب، چندین سوراخ ایجاد کنید و سپس شربت را روی تمام سطح آن بریزید. خلال پسته را روی سطح کیک بپاشید و بعد آن را به مدت 1 ساعت در جایی قرار دهید تا سرد شود.
میتوانید کیک را همراه با گلبرگهای زیبای گل محمدی تزئین نمایید و یا میتوانید آن را همراه با خامه ی زده شده، ماست، انبه یا آلبالو سرو نمایید. این کیک را میتوانید برای چند روز داخل یخچال نگهداری نمایید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:44
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

مواد لازم برای ۸ نفر:

انار بزرگ ۲ عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
شکر یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ ۲ پیمانه



طرز تهیه بستنی انار :
با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید. 


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:40
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت


مهیا گردن  خامه ای برای عید غدیر
آرد کیک ………………… ۷۵ گرم
آرد ذرت …………………. ۷۵ گرم
کرم تارتار ……………….. سه چهارم قاشق مرباخوری
جوش شیرین …………… کمتر از نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ ………………… ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند …………………… سه چهارم لیوان

خامه و پودر قند …………. به مقدار کافی
طرز تهیه شیرینی خامه ای :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.
در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.
با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.
شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.

مهیا گردن  خامه ای برای عید غدیر



امتیاز : نتيجه : مجموع 2 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:31
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
بهار که می آید بوی بهارنارنج همه را سرمست می کند، البته این سرمستی می تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق این گل خوشبو در نوشیدنی ها و حتی دسرهای فصلتان هم استفاده کنید.

کیک بهارنارنج و پرتقال


مواد لازم

 

  • 150 گرم آرد
  • 150 گرم شکر
  • 2 ق چ بیکینگ پودر
  • 1 پیمانه آب پرتقال
  • 2 ق چ پوست پرتقال رنده شده
  • 1 ق چ پوست لیمو رنده شده
  • 4 /1 پیمانه عرق بهارنارنج
  • 2 /1 ق چ وانیل
  • 6 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم کره

 


طرز تهیه:

1. تخم مرغ ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسه ای بریزید.به کاسه زرده ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

2. حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زرده ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

3. سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده ها خوب پف دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

4. حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه 175 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

5. قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره ها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:06
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 33
» بازديد ديرور : 1
» بازديد ماه گذشته : 11482
» بازديد سال گذشته : 12984
» كل بازديد : 15589

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 52.91.39.106
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی