خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ
دستور شیرینی با تزئین رویال آیسینگ



طرز درست کردن شیرینی

طرز تهیه خمیر برسله



مواد لازم

 

کره 100 گرم
پودر شکر یا قند 60 گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ کامل 1 عدد
آرد سفید 200 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری


یه نکته در درست کردن کیک و شیرینی هست که خیلی مهمه:

 

کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این باعث میشه شیرینی پف بیشتری کنه و شیرینی به کف ظرف نچسبد


کره ها را با قاشق نرم میکنیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه
بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم
100 گرم از آرد را در ظرف جداگانه ریخته و وانیل را بهش اضافه می کنیم


موادی رو که از قبل مخلوط کرده ایم را به آرد( آردی که با وانیل مخلوط شده) اضافه میکنیم
حالا 100 گرم آرد باقی مانده امون را آروم آروم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا حدی که به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود
خمیرمون رو 4 سانت باز میکنیم

با لیوان یا اگه قالب دایره ای دارید,خمیرمون رو قالب میزنیم( بعد با چاقو دایره ها رو از وسط نصف میکنیم که شبیه هندونه بشه)
نکته: برای پخت شیرینی اصلا نیاز نیست که ته قالب را چرب کنید

زمان پخت این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می باشد


مواد لازم برای تهیه آیسینگ


سفیده تخم مرغ یه عدد( باخودتون نگید یه دونه کمه و اینا, مطمئن باشید آیسینگ زیاد میاد)
پودر قند 75 گرم( اگه پودر قند نداریم الکی از شکر استفاده نکنیدااا,شکر و پودر قند باهم فرق دارن,اگه خواستید شکر استفاده کنید,شکر و اسیاب کنید)


سفیده تخم مرغ رو اینقدر میزنیم با همزن که سفت بشه(وقتی ظرفمون رو برمیگردونیم سفیده نریزه)
پودر قند رو اضافه میکنیم و باز بهم میزنیم( پودر قند رو کم نکنید هاااا,ایسینگ تون نمیبنده شیرینی اتون خراب میشه)


حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.
پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید
من چون میخواستم و هندونه درست کنم از دو رنگ سبز و قرمز استفاده کردم
آیسینگ ها رو میریزیم تو قیف و شروع به رنگ کردن میکنیم
اول رنگ سبز رو میزنیم( از دور گیری شروع میکنیم) وقتی خشک شد قسمت های دیگه رو قرمز میکنیم

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:57
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت






مواد لازم :






کره 100 گرم
پودر قند 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
هل ساییده نصف ق م
وانیل نصف ق م
آرد 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد






طرز تهیه :



.


کره و پودر قند را 5 دقیقه با ی زنیم








وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور

همین تصویری هست که می بینید .





بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .




بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم
می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .









از خمیر به اندازه یک فندق بردا
شته و در دست گلوله می کنیم .


دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.


نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .






نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .

ا

بعد با چنگال برداشته و داخل گردو همی اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .









می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم
استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .





امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:54
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

Thumbprint cookies همینطور که از اسمش پیداست نوعی شیرینیه که وسطش با انگشت گود میشه و بعد توش با مارمالاد پر میشه.
مواد لازم :
کره : ۱۱۳ گرم
شکر : ربع لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : یک هشتم ق چ
هل : یک چهارم ق چ
نمک : یک هشتم ق چ
آرد : ۱ لیوان
مغز گردوی خورد شده : سه چهارم لیوان
مارمالاد : ربع لیوان طرز تهیه :

کره رو از قبل بیرون بذارید تا نرم شه
کره و شکر و وانیل و هل رو هم میزنیم و زرده تخم مرغ رو هم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کرم یکدستی بوجود بیاد
(دونه های تیره ای که توی کرم میبینید هل هستن)


آرد و نمک رو اضافه کرده و در حدی که مخلوط شه هم میزنیم



خمیر شیرینی رو به شکل گلوله های دو و نیم سانتی در میاریم
سعی کنید همه یک اندازه شن. میتونید از یک قاشق چای خوری برای اندازه گیری استفاده کنید
(اگر دیدید نمیتونید باهاش کار کنید بذاریدش توی یخچال تا سفت شه و قابل فرم دهی بشه)



سفیده تخم مرغ رو هم میزنیم تا کف کنه
گردو رو توی زیپ لاک میریزیم و میکوبیم تا خورد شه (نمیخوایم پودر شه. بهتره تیکه های گردوی ریز داشته باشیم)
گلوله های شیرینی رو ابتدا توی سفیده انداخته و بعد توی گردو میغلطونیم



فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم و شیرینیها رو با فاصله زیاد روی کاغذ روغنی قرار میدیم (نیازی نیست چربش کنید)



وسط شیرینی ها رو با پشت قاشق چوبی و یا انگشت گود میکنیم (من از رولت خیاطی استفاده کردم)



سینی رو توی فر قرار میدیم به مدت ۸ دقیقه
بعد از فر خارج میکنیم و اگر نیاز بود دوباره وسطشون رو گود میکنیم



خب… حالا اگر تصمیم دارید که شیرینی ها رو بیشتر از یک هفته نگه دارید بهتره در همین مرحله شیرینی هاتون رو توی ظرف در بسته توی یخچال بذارید و بعد هنگام سرو توش مارمالاد بذارید و باز ۸ دقیقه توی فر بذارید. چون مارمالاد باعث میشه شیرینی ها مرطوب شن. پس بدون مارمالاد بذارید توی یخچال یا فریزش کنید
(حتما از پخته شدن شیرینی ها اطمینان حاصل کنید چون اگر خوب نپخته باشن بعد که توش مارمالاد گذاشتید و رفت توی فر… مارمالاد با کره بیسکویت ترکیب شده و شیرینی وا میره)





حالا توی شیرینی ها رو با مارمالاد پر میکنیم
(توی این عکسها به نظر میرسه که ته شیرینی ها سوخته ولی اینطور نیست و دلیلش سایه بدیه که نور لامپ ایجاد کرده. پس نگران نباشید زمان پخت زیاد نیست)




من مربا رو بدون آبش ریختم توی بلندر و شد مارمالاد. توی فر هم که میره آبش گرفته میشه و مناسب شیرینی هاست. اما شما میتونید مارمالاد تهیه کنید



بهتره از طعمهای ترش استفاده کنید که بیسکویت زیادی شیرین نشه. ولی من برای تنوع رنگ از مارمالاد هویج هم استفاده کردم. البته فکر کردم مارمالاد بلوبری هم توی یخچال دارم که بعد دیدم نیست!
سینی رو مجددا توی فر قرار میدیم به مدت ۸ دقیقه



شیرینی کره ای با عطر هل یه جورایی طعم سنتی به خودش میگیره. اون کاور گردوییش چون توی فر تُست شده یه مزه پوک و روغنی داره که خیلی خیلی خوشمزه اش میکنه و ترشی مربای آلبالو هم تناسب خوبی به شیرینی میده. البته من این شیرینی رو بدون مربا بیشتر میپسندم
پس میتونید همین شیرینی رو بدون گود کردن وسطش درست کنید و خوشمزه هم میشه
برای کاور شیرینی از انواع مغزها میتونید استفاده کنید مثل بادام یا بادام زمینی یا پسته یا فندق یا کنجد یا نارگیل
و برای عطرش هم از اسانس بادام یا دارچین یا زنجبیل یا میخک یا رنده پوست لیو یا پرتقال … و یا حتی فقط وانیلی
برای فیلینگش غیر از مارمالاد میتونید از انواع تافی و یا شکلات هم استفاده کنید
شیرینی ها رو در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید
با این میزان و سایز من ۱۸ عدد شیرینی بدست آوردم که با شرمساری فراوان روم نمیشه بگم الان چند تاش باقی مونده!
گزینه مناسبیه هم ساده است هم مجلسیه امتحانش کنید


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:47
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

به نام خدا

ساندویچ تخم مرغ سفت

نان سفید : ۲ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۲ عدد
تخم مرغ پخته : ۳ عدد
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
روی حلقههای نان مخصوص ساندویچ را که ممکن است با قالب یا دهانه استکان گرد و مرتب بریده باشیم کمی کره میمالیم و روی نان را یک حلقه گوجه فرنگی با کمی نمک و فلفل و یک حلقه تخم مرغ سفت و روی تخم مرغ یک برگ جعفری قرار میدهیم.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:39
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم :
قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته از هر کدام دو پيمانه
موسير 1 پيمانه
سير 1 پيمانه
نمك به ميزان لازم
فلفل سبز چهار عدد
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پودر انبه چهار قاشق غذاخوري
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم
فلفل سياه و زردچوبه از هر كدام يك قاشق چايخوري

طرز تهيه ترشی قارچ و زيتون :
خوردن ترشي با تمامي غذاها يه حال ديگه‌اي دارد چون ترشي اشتها را تحريک مي‌کند و سبب پرخوري مي‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشيد. براي تهيه اين ترشي خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه روي مواد را بپوشاند بعد از يك هفته ترشي ما آماده مي‌باشد.

نكته :
اين ترشي را در جاي خنك مانند يخچال نگهدارید

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:36
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

به نام خدا

ساندويچ بادنجان و پنير



ساندويچ بادنجان و پنير


مواد لازم براي چهار نفر

بادنجان 10 عدد

پنير سفيد 250 گرم

پنير پيتزا 250 گرم

جعفري 100 گرم

نان تست دو بسته

نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه

بادنجانها را شسته، خشك كرده و آنها را روي اجاق گاز كباب ميكنيم يا در سيني فر چيده و در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا زماني كه كباب شوند، سپس پوست آنها را جدا كرده و در غذاساز له مينماييم. جعفري را خرد و پنيرها را هم رنده ميكنيم.

بادنجان، پنيرها، جعفري، نمك و فلفل را مخلوط ميكنيم. دستگاه ساندويچساز را روشن كرده تا گرم شود. روي يك نان تست يك قاشق غذاخوري از مواد ريخته و نان ديگر را روي آن قرار داده و كمي فشار ميدهيم تا به هم بچسبند. باقي نانها را نيز به همين ترتيب آماده ميكنيم. نانهاي آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:32
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

موادلازم:
گوشت چرخ کرده گوساله 1 کیلو
تخم مرغ 2 عدد
پودرسوخاری 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
نمک و فلفل مقداری
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه با طعم سیر 680 میلی لیتر
نان کوچک ساندویچی 8 عدد.
طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید و آن را به شکل 40 گوشت قل قلی کوچک 4 سانتی در آورید.
گوشتهای قل قلی را برای 15 دقیقه در تابه بخار پز کنید و سس گوجه را روی تمام سطح آن بریزید و در طول این مدت گهگاه گوشتها را هم بزنید. سپس مواد آماده شده را در ساندویچ بریزید. هر ساندویچ حاوی 504 کالری، 33/3 گرم پروتئین، 6/19 گرم چربی و 2/46 گرم کربوهیدرات است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:28
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت


مواد لازم جهت تهیه ترشی انار با لبو :

لبو ۵ عدد
سیب ۳ عدد
انار ۲ عدد
سرکه به میزان لازم
شکر به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی انار با لبو :
لبو خام را پوست کنده و رنده کنید. سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.
لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.

سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید. سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.

این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.

انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی انار حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.

این ترشی برای میز مهمانی عصرانه و نهار بسیار زیبا، چشمگیر و خوشرنگ می باشد و به خاطر مزه ملسی که دارد مورد پسند میهمانانتان قرار خواهد گرفت. مواد مورد نیاز این ترشی در اوایل پاییز در دسترس است و به علت مواد اولیه کم و دردسترس همچنین طرز تهیه سریع و آُسان مورد توجه قرار می گیرد.

نکات تهیه ترشی انار با لبو:
اناری که برای این ترشی استفاده میکنید ، نباید مغز دانه های آن سفت باشد . در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
می توانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی انار را با نمک درست کنید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:24
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
کیک آپساید دون موزی



یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش
میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم!

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )
آرد 1 پیمانه
نشاسته ذرت 2/1 لیوان
کره 40 گرم
موز رسیده 3 عدد
بیکینگ پودر 2/1 ق چ
وانیل 2/1 ق چ
موزها رو از طول برش میزنیم
قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و قالب رو میچرخونیم تا دیواره ها هم کاراملی بشه! موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!
فر رو روی 180 درجه میذاریم
آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم
زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!
زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم
آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم
وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم
میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه
وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!


به نظر من با چای هم خوبه اما با بستنی خیلی خوب جواب میده!





امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:19
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
کیک تر شکلاتی خانگی بسیار خوشمزه

موادلازم:

آرد=۲۰۰
شکر =۱۰۰
کره=۱۰۰
تخمرغ=۴عدد
بیکین پودر ۵/۱قاشق غذا خوری
پودر کاکائو=۲قاشق غذا خوری
آب ولرم =۲قاشق سوپ خوری
شکلات برای روی کیک:
شکلات تخته ای =۱۰۰گرم
تخمرغ=یک عدد
کره =۱۰۰گرم
شکر =۱۰۰گرم
مواد لازم جهت شهد روی کیکک:
شکر= ۱۰۰گرم
آب =۵۰گرم
وانیل کمی

طرز تهیه کیک:


زرده وسفیده را از هم جدا کرده سفیده را زده تا مثل برف شده ،زرده را با شکر به مدت ۱۰دقیقه زده کره را اضافه کرده وزده آب ولرم را اضافه کرده و هم بزنید آرد کاکائو بیکین پودر را از الک رد کرده بعد با کاردک آرام مخلوط کردهبعد سفیده را اضاف کرده و آرام مخلوط کرده و قالب را که از قبل چرب کردید مواد کیک را درونش ریخته ودر فر که از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده گذاشته بعد از ۳۰دقیقه کیک پخته شده را از درون فلر در آورده
طرز تهیه شهد :
آب وشکر را روی حرارت گذاشته تا قوام آید از روی حرارت برداشته وانیل را اضاف می کنیم بعد شهد را داغ روی کیک بریزید
طرز تهیه شکلات روی کیک :
تخمرغ را با شکر روی بخار آب گذاشته و بهم بزنید تا شکر حل شود بعد شکلات را اضاف کرده از روی حرارت برداشته کره را اضاف کرده ومخلوت کنید…
وقتی شهد کامل به خورد کیک رفت ازقالب جدا کنید بعد شکلات آماده شده را روی کیک بریزید


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:15
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 96
» بازديد ديرور : 11
» بازديد ماه گذشته : 1220
» بازديد سال گذشته : 1239
» كل بازديد : 1239

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.226.64.30
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی