خودرو آنلاین خودرو آنلاین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
سرو براي 4نفر
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:46
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:42
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:38 پیتزا مخلوط مواد لازم جهت خمیر: شیر ولرم 1 پیمانه خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری شکر 1 قاشق چای خوری روغن مایع 1/2 پیمانه نمک 1/4 قاشق چای خوری آرد به میزان لازم مواد لازم برای روی پیتزا: گوشت چرخ کرده 200گرم رب 1 تا2 قاشق سوپ خوری پیاز 1 عدد کالباس 200گرم سوسیس 200گرم فلفل دلمه ای نگینی شده 1 عدد قارچ 200گرم آویشن و ادویه به میزان لازم گوجه فرنگی فیله شده به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم دستور : آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمیر مایه را افزوده و کنار می گذاریم به مدت 7 دقیقه تا 2 برابر گردد. روغن مایع ،نمک، و شیر را داخل ظرف ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم وقتی مواد با هم مخلوط شدن آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیری لطیف بدست آید. روی خمیر را پوشانده به می گذاریم به مدت 20 دقیقه در جای گرم تا ور بیاید.گوشت و پیاز را به همراه رب و ادویه تفت می دهیم. کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را بعد از استراحت در آن پهن می کنیم و به ترتیب گوشت تفت خورده سوسیس ، قارچ، کالباس، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و پنیر را روی می ریزیم. و روی ظرف را پوشانده و مجددا کنار می گذاریم تا خمیر استراحت دوم را کند. بعد از آن پیتزا را به مدت 20 دقیق در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. توجه: فر را 5 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:35 طرزتهیه چیزبرگر مواد لازم :
طرز تهیه : کباب پز را آماده کنید . گوشت چرخ کرده را با پودر پیاز ، پودر سیر و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید . گوشت را به شکل یک ورقه پهن کرده و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید . پنیر ها را یک در میان لابلای ورقه های گوشت قرار دهید . لایه رویی گوشت باشد نه پنیر . آنها را روی هم فشار دهید و روی کباب پر قرار دهید . دو طرف آن را به مدت 15 دقیقه برشته کنید . آن را در نان ساندویچی همبرگر قرار داده و مخلفات دلخواه را به آن اضافه کنید .
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:31 مواد لازم :
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:27 نکات مهم در تهيه سس با مايکروفر
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:23 ![]() وقتی غذا با ماکروویو درست می کنید غذای خوب و جا افتاده ای نمی شود؟ اگر غذایتان خوب نشد مشکل از مایکروویو نیست بلکه مشکل از نکته هایی است که نمی دانید. در مطلب زیر بعضی از نکته ها که لازمه آشپزی خوب با مایکروویو می باشد، آمده است. 1 - با توجه به اینکه قطعات نازک سریع تر از قطعات ضخیم می پزند، توصیه می شود قطعات نا همگون به نحوی در مایکرویو قرار گیرند که بخش ضخیم قطعه به سمت خارج سینی گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدین ترتیب، انرژی امواج مایکروویو، بیشتر روی کناره های محفظه پخت متمرکز می شود. به طور مثال ران های مرغ را به نحوی قرار دهید که قسمت نازک آن به سمت داخل سینی گردان و قسمت ضخیم آن به سمت خارج باشد. 2 - با توجه به اینکه مواد غذایی به طور طبیعی برای گرم کردن یا طبخ آب کافی دارند تنها مقدار کمی آب اضافه کنید. این امر زمان پخت را کاهش داده، ویتامین ها و مواد معدنی مواد غذایی را حفظ می کند. 3 - بیشتر دستورالعمل های طبخ غذا در این قسمت با مواد غذایی یخ زده نیز قابل اجرا است برای یخ زدایی از قابلیت یخ زدایی اتوماتیک مایکروویو خود استفاده کرده، دستور العمل ها را به دقت اجرا کنید. اگر مواد غذایی در یک یخچال برفک دار منجمد شده اند برفک رویه خارجی را با یک برس پاک کنید. برای ترکیب اصلی غذا ( مثل گوشت و ماهی ) در دو مرحله عمل کنید. به طور مثال اگر می خواهید عمل یخ زدایی را در 6 دقیقه انجام دهید، مایکروویو را ابتدا برای 3 دقیقه برنامه ریزی کنید. بعد از زیر و رو کردن قطعه دوباره شروع کنید. 4 - برای یخ زدایی نان، شیرینی و همبرگر بهتر است آنها را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروویو گذاشته و روی آن را بپوشانید. مواد غذایی یخ زدایی شده باید در کمترین مدت طبخ شوند. مایکروویو وسیله ای ایده آل برای نرم کردن نان بیات است. ولی فقط از قطعات کوچک نان استفاده کرده و بلافاصله آن را مصرف کنید. زیرا به محض سرد شدن دوباره سفت می شود. 5 - برای گرم کردن شیرینی و نان بهتر است که آنها را پس از گذاشتن در ظرف قابل استفاده در مایکروویو روی آن بپوشانید. برای اینکه چیپس ترد شود آن را داخل ظرف قابل استفاده در مایکرویو ریخته، دستگاه را روی قدرت 100 درصد برای 45 تا 60 ثانیه تنظیم نموده، بعد از خاتمه 5 دقیقه صبر کنید. از پرکردن ظروف کوچک تا لبه آن خودداری کنید. برای گرم کردن کنسرو اگر قوطی ها آهنی هستند آنها را باز کرده و محتوی آنها را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو خالی کنید. اگر قوطی ها شیشه ای هستند فقط پوشش و درب آنها را جدا کنید.
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:20 8 ریزه کاری مهم در آشپزی برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:16 چگونه غذاهایمان را خوشطعمتر کنیم؟
نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:12
آخرين مطالب ارسالي » موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴) » اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱) » شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸) » دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵) » اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲) » اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹) » کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶) » هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳) » گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰) » رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷) » مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳) » زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰) » معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷) » واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵) » این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱) » این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸) » ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵) » حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳) » سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰) |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
تمامی حقوق مادی و معنوی اين وب سايت محفوظ و متعلق به گروه مدیریت و پشتیبانی آن می باشد. قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز نیلی بلاگ |