خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

سرو براي 4نفر
مدت پخت: 80 دقيقه

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوسفند: 500گرم
پياز: 1عدد
آب: 4پيمانه
لپه: 1پيمانه
سيب: 500گرم
آلبالوي هسته گرفته: 500گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم


طرز تهيه :

گوشت را به تکه هاي يکدست،به صورت چهارگوش خرد کنيد .درتابه اي کمي روغن را
روي حرارت گرم کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
پيازرا خرد کنيد و جداگانه تفت دهيد تا طلايي شود.سپس گوشت را به آن اضافه کنيد و حدود 4پيمانه آب بريزيد و در ظرف را ببنديد تا گوشت بپزد .وقتي گوشت نيم پز شد لپه را که ازشب قبل درآب و نمک خيس کرده ايد و بعد درکمي روغن تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد .
سيب ها را پوست بکنيد و قاچ قاچ کنيد ودر روغن کمي تفت دهيد .وقتي لپه و گوشت کاملاً پخت. 30دقيقه قبل ازجا افتادن کامل خورش سيب ها را اضافه کنيد و بعد از 10دقيقه آلبالوي هسته گرفته را بريزيد .دقت داشته باشيد که لپه حتماً پخته باشد و بعد آلبالو را بريزيد زيرا درغيراين صورت با افزودن آلبالو ديگرلپه نخواهد پخت.
سپس نمک و فلفل خورش را اندازه کنيدو وقتي خورش کاملاً جا افتاد آن را ازروي حرارت برداريد .


امتیاز : نتيجه : مجموع 8 امتياز توسط 2 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:46
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت


مواد لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب 300 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
لیموی برش داده شده 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو
زرده تخم مرغ 1 عدد
خردل 3 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون 75 میلی گرم
خامه غلیظ 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه
یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید 45 دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید 20 دقیقه در فریزر بماند.
برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.
پس از 20 دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 3 امتياز توسط 2 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:42
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

غذاهای سریع و آسان تابستانی
به جاست كه تعدادی غذای سبك كه راحت هم آماده می‌شوند در آستین داشته باشیم تا بتوانیم مثلاً شام را فقط در چند دقیقه حاضر كنیم.

سالاد 15 دقیقه ای میگو و آووكادو

این سالاد میگو كه خیلی سریع و آسان آماده می‌شود ، طعم بسیار جالبی دارد و این امكان را برای شما فراهم می‌كند كه در كنار فواید سبزیجات از خواص میگو نیز سود ببرید.غذایی سبك و كامل یا سالادی با ارزش در كنار غذا .

مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 15 دقیقه

مواد لازم :

میگوی سایز متوسط 180 گرم
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
پیازچه ریز شده 3 عدد
سیر بزرگ له شده 1عدد
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك 1 قاشق سوپخوری
آووكادوی بزرگ و سفت 1 عدد
گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
نعنای تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
دانه كدو تنبل ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
برای مزه دار كردن
روغن زیتون خالص برای مزه دار كردن مقداری
كاهوی كوچك 1 عدد
فلفل دلمه ایی قرمز 1 عدد



میگوی سایز متوسط ( به منظور تازگی بیشتر ، میگوی فریز شده خریداری كنید ) كه دم آنها گرفته شده است.
گوجه فرنگی متوسط كه دانه هایش گرفته و خرد شده باشد.
آووكادوی بزرگ و سفت را به قطعه های 13 سانتی خرد شده باشد.
فلفل دلمه ایی قرمز كه باریك خرد شده باشد.
كاهوی كوچك كه برگ های بیرونی آن گرفته شده باشد.



طرز تهیه :

1. بگذارید یخ میگوها كاملاً باز شود( اگر آنها را پخته و آماده خریده اید) و سپس با دستمال كاغذی حوله ای خشك كنید.

2. همه مواد به جز كاهو را با میگو در كاسه ای بزرگ مخلوط كنید. برای طعمی ‌مطلوب تر مواد را در همین حالت به مدت 15 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید . البته بدون این كار نیز طعم خوبی خواهد داشت. سپس مواد را بر بستری از كاهو سرو كنید.

برای 4 نفر :

پیشنهادی برای سرو كردن : با سوپ رشته خوشمزه سرو شود.

نكته های آشپزی سالم

با خرید میگوی آماده و فریز شده ، ‌می‌توان اطمینان حاصل كرد كه كه این میگوها تا جایی كه ممكن است تازه هستندبه دلیل اینكه میگوهایی كه به صورت یخی وارد مغازه ها می‌شوند ، به محض آب شدنشان ، تازگی خود را از دست می‌دهند .این دستور غذایی به منظور سرعت و سهولت بیشتر ایجاد شده است.بنابراین ما میگویی استفاده كرده ایم كه پخته و آماده باشد .

در صورت داشتن وقت اضافه ، با خرید میگوی خام و پختن آن در خانه ، سالاد ما طعم بهتری خواهد داشت. همچنین این مسئله بسیار مهم است كه آب میگو ها كاملاً گرفته شده باشد در غیر این صورت طعم سالاد شما خراب خواهد شد. علاوه بر این باید دقت شود كه آووكادوی شما رسیده اما هنوز كمی‌سفت باشد وگرنه در صورت شل بودن آووكادو سالاد شما جلوه چندانی نخواهد داشت.

سالاد سیسار سالم

گونه سالم تر سالاد سیار دارای كلسترول كمتری نسبت به دیگر انواع این سالاد پرطرفدار است اما هنوز هم طعم جالبی دارد.برای یك ناهار كامل شما می‌توانید مقداری سینه مرغ پخته به این سالاد اضافه كنید.

مدت زمان مورد نیاز برای تهیه این سالاد : 10 دقیقه

مواد لازم:

2 عدد كاهوی بزرگ كه برگ های بیرونی آن گرفته شده باشد

اختیاری : یك چهارم فنجان گردو

مواد لازم برای سس :

ارده 2قاشق سوپخوری
كنسرو ماهی كولی 1 عدد
سیر متوسط ریز شده 4 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپخوری
نمك و پودر فلفل سیاه برای مزه دار كردن مقداری



كنسرو ماهی كولی ، كه روغن آن كشیده و با آب شسته شده است
طرز تهیه :

كاهوها را شسته ،خرد كرده و خشك كنید . سعی كنید تا جایی كه ممكن است كاهوها را خوب خشك كنید.تا سس سالاد آبكی نشود.مواد سس را مخلوط كرده و برای 1 تا 2 دقیقه هم بزنید .در آخر روغن زیتون را كم كم اضافه كنید . به اندازه تمایل سس و گردو بر روی كاهو ها بریزید. مقداری از این سس باقی می‌ماند كه می‌توان آن را به خوبی تا مدت دو هفته در یخچال نگه داشت.

نكته های آشپزی سالم :

تا جایی كه می‌توانید كاهوها را خوب خشك كنید تا سس آن آبكی نشود. اگر شما یك سالاد سیسار سالم با ماهی كولی بخواهید ، این سس برای شما بهترین است . اگر ماهی كولی دوست ندارید ، اشكالی ندارد ، می‌توانید آن را اضافه نكنید اگرچه طعم سالاد با ماهی كولی بهتر است .


امتیاز : نتيجه : مجموع 1 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:38
توسط سینا | تعداد بازديد : 6 | لينك ثابت

پیتزا مخلوط



مواد لازم جهت خمیر:




شیر ولرم 1 پیمانه


خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری

شکر 1 قاشق چای خوری


روغن مایع 1/2 پیمانه


نمک 1/4 قاشق چای خوری


آرد به میزان لازم




مواد لازم برای روی پیتزا:


گوشت چرخ کرده 200گرم


رب 1 تا2 قاشق سوپ خوری


پیاز 1 عدد


کالباس 200گرم


سوسیس 200گرم


فلفل دلمه ای نگینی شده 1 عدد


قارچ 200گرم


آویشن و ادویه به میزان لازم


گوجه فرنگی فیله شده به میزان لازم


پنیر پیتزا به میزان لازم





دستور :

آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمیر مایه را افزوده و کنار می گذاریم به مدت 7 دقیقه تا 2 برابر گردد.

روغن مایع ،نمک، و شیر را داخل ظرف ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم وقتی مواد با هم مخلوط شدن

آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیری لطیف بدست آید. روی خمیر را پوشانده به می گذاریم به مدت 20 دقیقه در جای

گرم تا ور بیاید.گوشت و پیاز را به همراه رب و ادویه تفت می دهیم.

کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را بعد از استراحت در آن پهن می کنیم و به ترتیب گوشت تفت خورده سوسیس ،

قارچ، کالباس، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و پنیر را روی می ریزیم.

و روی ظرف را پوشانده و مجددا کنار می گذاریم تا خمیر استراحت دوم را کند. بعد از آن پیتزا را به مدت 20 دقیق در طبقه وسط فر

با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

توجه: فر را 5 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.





 

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:35
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

طرزتهیه چیزبرگر




مواد لازم :


  • 700 گرم گوشت چرخ کرده
  • نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
  • نصف قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل
  • صد گرم پنیر ورقه ای چدار



طرز تهیه :

کباب پز را آماده کنید . گوشت چرخ کرده را با پودر پیاز ، پودر سیر و نمک و فلفل با هم مخلوط کنید . گوشت را به شکل یک ورقه پهن کرده و آن را به 4 قسمت تقسیم کنید . پنیر ها را یک در میان لابلای ورقه های گوشت قرار دهید . لایه رویی گوشت باشد نه پنیر . آنها را روی هم فشار دهید و روی کباب پر قرار دهید . دو طرف آن را به مدت 15 دقیقه برشته کنید . آن را در نان ساندویچی همبرگر قرار داده و مخلفات دلخواه را به آن اضافه کنید .

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:31
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

مواد لازم :

فلفل سفید یک قاشق مرباخوری
لیمو ترش نیم عدد
خامه یا سرشیر یا خامه
1 فنجان
خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزرلا به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد


طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:27
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

نکات مهم در تهيه سس با مايکروفر




مواد لازم :

علاقه قدري

طرز تهيه : نکات مهم در تهيه سس ها :
1- حرارتي که سس با آن تهيه مي شود بايد ملايم باشد.
2- سس هايي که براي غلظت بيشتر آن از آرد استفاده مي شود بايد هنگام اضافه کردن آب، گوشت يا شير آن را مرتبا هم زد.
3- براي نرم شدن سس در مواقع پختن در داخل مايکروفر ( در هر مرحله از پختن ) و يا موقع اضافه کردن مواد ديگر بايد آن را خوب هم زد .


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:23
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
مایکروویو دارها بخوانند




وقتی غذا با ماکروویو درست می کنید غذای خوب و جا افتاده ای نمی شود؟ اگر غذایتان خوب نشد مشکل از مایکروویو نیست بلکه مشکل از نکته هایی است که نمی دانید. در مطلب زیر بعضی از نکته ها که لازمه آشپزی خوب با مایکروویو می باشد، آمده است.

1 - با توجه به اینکه قطعات نازک سریع تر از قطعات ضخیم می پزند، توصیه می شود قطعات نا همگون به نحوی در مایکرویو قرار گیرند که بخش ضخیم قطعه به سمت خارج سینی گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدین ترتیب، انرژی امواج مایکروویو، بیشتر روی کناره های محفظه پخت متمرکز می شود. به طور مثال ران های مرغ را به نحوی قرار دهید که قسمت نازک آن به سمت داخل سینی گردان و قسمت ضخیم آن به سمت خارج باشد.

2 - با توجه به اینکه مواد غذایی به طور طبیعی برای گرم کردن یا طبخ آب کافی دارند تنها مقدار کمی آب اضافه کنید. این امر زمان پخت را کاهش داده، ویتامین ها و مواد معدنی مواد غذایی را حفظ می کند.

3 - بیشتر دستورالعمل های طبخ غذا در این قسمت با مواد غذایی یخ زده نیز قابل اجرا است برای یخ زدایی از قابلیت یخ زدایی اتوماتیک مایکروویو خود استفاده کرده، دستور العمل ها را به دقت اجرا کنید. اگر مواد غذایی در یک یخچال برفک دار منجمد شده اند برفک رویه خارجی را با یک برس پاک کنید. برای ترکیب اصلی غذا ( مثل گوشت و ماهی ) در دو مرحله عمل کنید. به طور مثال اگر می خواهید عمل یخ زدایی را در 6 دقیقه انجام دهید، مایکروویو را ابتدا برای 3 دقیقه برنامه ریزی کنید. بعد از زیر و رو کردن قطعه دوباره شروع کنید.

4 - برای یخ زدایی نان، شیرینی و همبرگر بهتر است آنها را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروویو گذاشته و روی آن را بپوشانید. مواد غذایی یخ زدایی شده باید در کمترین مدت طبخ شوند. مایکروویو وسیله ای ایده آل برای نرم کردن نان بیات است. ولی فقط از قطعات کوچک نان استفاده کرده و بلافاصله آن را مصرف کنید. زیرا به محض سرد شدن دوباره سفت می شود.

5 - برای گرم کردن شیرینی و نان بهتر است که آنها را پس از گذاشتن در ظرف قابل استفاده در مایکروویو روی آن بپوشانید. برای اینکه چیپس ترد شود آن را داخل ظرف قابل استفاده در مایکرویو ریخته، دستگاه را روی قدرت 100 درصد برای 45 تا 60 ثانیه تنظیم نموده، بعد از خاتمه 5 دقیقه صبر کنید.
از پرکردن ظروف کوچک تا لبه آن خودداری کنید. برای گرم کردن کنسرو اگر قوطی ها آهنی هستند آنها را باز کرده و محتوی آنها را در یک ظرف قابل استفاده در مایکروویو خالی کنید. اگر قوطی ها شیشه ای هستند فقط پوشش و درب آنها را جدا کنید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:20
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

8 ریزه کاری مهم در آشپزی برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می کنیم.

1 - اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
2 - برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
3 - اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.
4 - برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.
5 - آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.
6 - برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
7 - برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و ... به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.
8 - برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:16
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

چگونه غذاهای‌مان را خوش‌طعم‌تر کنیم؟
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…



۱) پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.




۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.


۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.



۴) آب‌لیمو + ماکارونی: خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید



۵) آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.




۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.


۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.


سوپ سفید
۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.




۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.




۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.



۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید .




۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می‌خواهید برنج سفید بپزید، برای یک‌بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.


۱۳) روغن کنجد + سبزی‌های بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آن‌ها می‌دهد.



۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:12
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 82
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11412
» بازديد سال گذشته : 12914
» كل بازديد : 15519

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی