خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ
ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید



ایده هایی جالب برای تزئین ته دیگ های ایرانی.

 

ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید


ته دیگ هایی به شکل گل درست کنید





امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 10:08
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

طرز تهیه سوفله مرغ را یاد بگیرید، بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم

  مواد لازم
مقدار
1 مرغ نیم کیلو
2 پیاز ١ ‏عدد
3 ‏ماکارونی شکل دار ٢٠٠ ‏گرم
4 جعفری خرد شده ٢ ‏قاشق
5 ‏سس سفید ١ ‏فنجان
6 کره ۵٠ ‏گرم
7 ‏پنیر پیتزا ١۵٠ ‏گرم
8 نمک و فلفل به مقدار لازم
9 رب گوجه فرنگی ١ ‏قاشق

طرز تهیه


‏ابتدا مرغ تکه تکه شده را با پیاز بپزید. ماکارونی را نیز در آب جوش و نمک ‏پخته و آبکش نمایید. مرغ پخته شده را با ماکارونی مخلوط کرده و به آن رب ‏گوجه و کره و جعفری و سس را اضافه نمایید. سپس در ظرف پیرکس ریخته و پنیر را روی آن رنده کنید و در فر به مدت ٢٠ ‏دقیقه قرار دهید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 10:03
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
طرز تهیه پیتزا مافینی


این مدل پیتزا به دلیل شکل خاصی که دارد برای میهمانی های تان بسیار جذاب می باشد.


مواد لازم جهت خمیر : ( این مقدار مواد تقریبا 18 عدد پیتزا مافینی می ده ) .
آرد : 3 پیمانه
شیر ولرم : 1 پیمانه
روغن مایع : 1/3 ( یک سوم ) پیمانه
خمیر مایه فوری : 1 ق م
بهبود دهنده : نصف ق م
آویشن : نصف ق م
پودر سیر : نصف ق م ( می تونید این مورد رو حذف کنید یا درصورتیکه طعم سیر رو بیشتر می پسندید تا یک ق م هم می شه افزایش بدین )
نمک : 1 ق م


مواد لازم برای روی خمیر پیتزا :
کالباس : 200 گرم
فلفل دلمه ای : یک و نصفی
قارچ : 100 گرم
ذرت : 100 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم
قالب مافین


طرز تهیه :
ابتدا خمیر مایه ، پودر سیر ، آویشن و نمک رو در ظرفی بریزید .



بعد شیر ولرم رو اضافه کنید .



بعد روغن ...



و در نهایت بهبود دهنده و آرد ...


نکته :
مقدار آرد ممکن است کمتر یا بیشتر شود ، پس آرد تا زمانی اضافه شود که خمیر بدست نچسبد البته توجه داشته باشید که اضافه کردن بیشتر آرد باعث سفت شدن خمیر پیتزا خواهد شد .



سپس بمدت 10 دقیقه خمیر رو ورز داده و روش سلفون کشیده و در یه جای گرم بمدت یکساعت قرار بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه .






از خمیر پیتزا به اندازه یک گردو برداشته و داخل قالب مافین باز کنید . لزومی به چرب کردن قالب یا قرار دادن کپسول در قالب نیست .
نکته :
سعی کنید خمیر رو نازک باز کنید تا بعد از پخت ، نون پیتزا نازک بشه .



بعد با قلمو کمی سس گوجه روی خمیر می مالیم .






و بعد بترتیب کمی پنیر پیتزا ، قارچ ، کالباس ، فلفل دلمه ای ، ذرت ...












و در آخر روی آن پنیر پیتزا می ریزیم .
نکته :
دقت کنید که پنیر پیتزا به اطراف مافین پخش نشه چون در تماس با قالب سوخته و رنگش تیره می شه و در ضمن باعث چسبیدن مافین به قالب می شه .



قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، بمدت 25-35 دقیقه قرار بدین ( هر وقت پنیر طلایی شد یعنی پیتزا آماده هست ).


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 9:56
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

آش سبزی شیرازی:

• تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:


• 500 گرم گوشت سردست گوسفندی با استخوان
• 400 گرم سبزی (تره، ترخون و شوید)
• 100 گرم نخود
• 100 گرم عدس
• 100 گرم لوبیا قرمز
• 100 گرم برنج
• 1 عدد پیاز درشت
• 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
• 2 قاشق غذاخوری ترخون خشک
• نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه



طرز تهیه:

1. حبوبات را از شب قبل با مقداری آب سرد خیس کنید. برای پخت، آب آنها را خالی کنید و با مقداری نمک و آب داخل قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط قرار دهید.

2. گوشت را نیز در قابلمه ای جداگانه به همراه پیاز، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب بپزید.

3. برنج و سبزی باید جداگانه پخته شوند. پس از پخت کامل حبوبات، آنها را به برنج اضافه کنید.

4. استخوان‏ های گوشت را از آن ‏را جدا کنید و آنها را بکوبید و به همراه آب گوشت به آش اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید و داغ به آش در حال جوش اضافه کنید. سبزی ترخون خیس خورد و شسته شده را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 2:30
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

یکی از خوبی های تابستان این است که می توانید با میوه های تابستانی لواشک درست کنید و برای پائیز و زمستان کنار بگذارید.

اگر به طبیعت رفتید و توانستید تمشک جمع کنید، کمی از آن را برای لواشک کنار بگذارید. در اینجا طرز تهیه لواشکی با طعم تمشک و لیمو و نعناع را آموزش می دهیم که امیدواریم خوشتان بیاید.



مواد لازم:

• 3 فنجان تمشک سیاه
• ربع فنجان برگ نعناع
• ربع فنجان عسل
• 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
• تراشه های پوست لیمو
• کاغذ پوستی

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 170 درجه فارنهایت گرم شود. تمشک ها، برگ های نعناع، عسل، تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و آنها را 30 ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند. اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید، این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.



2. روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید. پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید. این سینی را داخل فر بگذارید و حدود 6 ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.

3. سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید. سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.



4. در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید. بهتر است برای نگهداری به مدتی طولانی تر، آنها را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید. برای سرو کردن، کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 2:26
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

توی غذاهایتان زیره بریزید

زیره سیاه به دلیل رایحه یا اسانسی که دارد دارای خواص ضددرد، نفخ و اسپاسم است و به غیر از اینها، اشتها آور و محرک معده هم هست و موجب ترشح بیشتر آنزیم ها و هضم بهتر غذا می شود....

به علاوه، اسانس زیره یك ضدمیکروب، ادرارآور، ضدالتهاب، ضدسرطان، ضدحساسیت و خلط آور است. یکی از خواصی که به زیره نسبت داده می شود، افزایش سوخت وساز بدن و دخالت در کنترل وزن است ولی علت علمی این مساله که چرا زیره را به عنوان لاغر کننده می شناسند، هنوز مشخص نیست.

البته زیره ممکن است در برخی افراد باعث افزایش سوخت وساز شده و در برخی دیگر این خاصیت را نداشته باشد. از دیگر خواص زیره می توان به شیرافزا بودن آن اشاره کرد. برخی، زیره را لابه لای برنج دم می کنند. کلا تمام گیاهان اسانس دار چون ترکیب شان در حرارت پایین تبخیر می شود در اثر حرارت مقداری از اسانس خود را از دست می دهند.
هر کدام از این گیاهان را اگر گرم کنید یا بپزید یا در محیط گرم نگه دارید مقداری از اسانس خود را از دست می دهند. این بوی از دست رفته در واقع همان ترکیب هایی است که دارد تبخیر می شود و میزان آن در گیاه کاهش می یابد.

اصولا موادی مثل زیره، رازیانه و گشنیز که اسانس دارند، هم در برابر حرارت و هم در نگهداری طولانی مدت، مقداری از مواد خود را از دست می دهند اما خواص آنها کلا از بین نمی رود.

ممکن است بین 5 تا 12 درصد از کل اسانس آنها تبخیر شود و میزان آن ماده مؤثر کاهش یابد ولی خواص عمده اش باقی می ماند. در برنج، وقتی زیره بوی نافذ خود را دارد، یعنی هنوز خواص زیره باقی مانده است اما اگر حرارت به قدری باشد که بوی گیاه بسیار کم شود یعنی قسمت اعظم خواص خود را از دست داده است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 2:21
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

هات داگ


مواد لازم:
*فرانکفوتر(نوعی سوسیس دودی) ۴ عدد
*نان فانتزی یا نان مخصوص هات داگ ۴ عدد
*کره یا خردل ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
سوسیس ها را با یکی از روشهای زیر بپزید:
۱- پنج دقیقه در آب جوشاندن
۲- کباب کردن هر طرف از سوسیس ها به مدت ۵ دقیقه
۳- سوسیس ها را از طول برش داده و در ماهی تابه با ۱ یا ۲ قاشق چایخوری کره سرخ کنید.

در فاصله پختن سوسیس ها نان ها را شکافته و هر نان را با کره یا خردل بپوشانیدو بعد سوسیس های آماده شده را درون نان ها بگذارید.

انواع هات داگ:
هات داگ آلمانی
تمام موادی که گفته شد به اضافه حدود ۳ قاشق غذا خوری ترشی کلم

هات داگ پنیر
تمام موادی که گفته شد به اضافه ۱ یا ۲ برش پنیر

هات داگ مکزیکی
تمام مواد گفته شده به اضافه ۲ قاشق غذا خوری سس سالس(سس تند مکزیکی)


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 2:17
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

ترشی کیوی


مواد لازم:
* کیوی: ۲ کیلو
* سرکه و نمک: به اندازه لازم



طرز تهیه:
کیوی ها را با دقت بشویید البته با پوست و آن را به مدت ۱۲ ساعت داخل آب نمک غلیظ بخوابانید سپس کیوی ها را از آب نمک خارج کرده و داخل ظرف ترشی بریزید سپس روی آن مقداری نمک و به اندازه لازم سرکه بریزید.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 1:26
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

طرز تهیه ترشی بامیه


مواد لازم:
بامیه: یک کیلو
موسیر تازه : ۳ عدد
سیر: ۳ تا ۴ حبه
جعفری و ترخون تازه :۵۰ گرم
نعنا خشک: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: به میزان لازم

طرز تهیه:
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند).بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد.درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد.۲۰ روز بعد ترشی قابل مصرف است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 1:21
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

بوقلمون سرخ شده

مواد لازم:
یك قطعه سینه بوقلمون
نیم كیلو پیاز ریز سفید پخته شده
نیم كیلو كلم بروكسل پخته شده
نیم كیلو سیب زمینی ریز پخته
250گرم سوسیس
5تا6 ورق كالباس
200گرم ن كره
به مقدار كافی نمك وفلفل

بوقلمون را بدقت تمیز میكنیم وصد گرم از كره رادرقابلمه ای می ریزیم وروی آتش میگذاریم داغ كه شد دوطرف بوقلمون رادرروغن سرخ می كنیم تا كاملاطلائی شود یك دسته كوچك جعفری ویك دوعدد هویج خرد كرده ویك عدد پیاز خرد شده كنار بوقلمون میگذارم وكمی نمك وفلفل به بوقلمون می زنیم ویك لیوان آب بآن اضافه می كنیم وحرارت را ملا یم می نمائیم تا بوقلمون كاملا بپزد درصورتیكه آب بوقلمون تمام شده باشد ولی هنوز نپخته باشد كمی آب اضافه می كنیم . باید توجه داشت وقتی بوقلمون پخته شده باشد دوتا سه قاشق بیشتر آب نداشته باشد بعد بوقلمون را میگذاریم كاملاسرد شود وبا كارد تیزی آنرا ورقه ورقه نازك میبریم بعد دیس مطابق شكل با سبزی های پخته شده وسوسیس می چینیم آنگاه سس بوقلمون راصاف وگرم می كنیم وروی بوقلمون میدهیم ممكن است دوطرف دیس را با پوره سیب زمینی درقیف تزیین كنیم وورقه های كالباس را بالا ی پوره ها یك گوشه دیس قرار می دهیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ساعت 0:46
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 65
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11395
» بازديد سال گذشته : 12897
» كل بازديد : 15502

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی