خودرو آنلاین خودرو آنلاین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
آشنایی با روش تهیه کتلت میگو. ![]() مواد لازم
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:14 با مواد لازم برای تهیه ماهی با گوجه فرنگی و روش پخت آن آشنا شوید. ![]() مواد لازم
طرز تهیه
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 23:10
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:49 در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:45 مواد اولیه :
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:41
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:36 همانطور که در مقاله ها بیان شد، سیستم بدن شما با تعیین نقطه متعادل وزنی، در برابر تغییرات وزن مقاومت می نماید. حال برای شما که از افزایش وزن طولانی مدت رنج می برید و بارها رژیم های لاغری را امتحان نموده اید، راه حل چیست؟
برخی مطالعات جدید پیشنهاد می کنند که ۱۰ درصد کاهش وزن و حفظ آن برای مدت حدود ۴ تا ۶ ماه به بدن کمک می کند تا با وزن جدید تطابق یابد و روی عدد وزنی کمتری تنظیم شود. وقتی یک دفعه مقدار زیادی از وزنتان را در مدت کوتاهی کاهش می دهید، اختلالاتی در سیستم داخلی بدن شما ایجاد می شود و از آنجا که بدن سعی می کند وزن را در محدوده راحت تری حفظ کند، ترشح هورمون هایی مانند گرلین، موجب تشدید احساس گرسنگی و ضعف در شما می گردد. لذا بسیاری از متخصصین پیشنهاد می کنند که به جای این کار، با ایجاد تغییرات آهسته در غذاخوردن و فعالیت بدنی ، ابتدا ۱۰ درصد از وزنتان را کاهش دهید و قبل از اینکه بخواهید وزن بیشتری را کاهش دهید، این وزن جدید را برای چند ماه حفظ کنید. با این کار نه تنها پیغام های کافی برای کاهش نقطه تعادلی وزن در بدنتان ایجاد خواهند شد، بلکه شما نیز به خودتان این فرصت را خواهید داد که به انتخاب های غذایی جدید و کاهش حجم غذای مصرفی و افزایش فعالیت بدنی منظم عادت کنید. وقتی افراد چاق ۱۰ درصد از وزنشان را کاهش می دهند ممکن است وزن جدید، وزن دلخواهشان نباشد، اما آنها این حقیقت را درک می نمایند که اندکی کاهش وزن می تواند برای بهبود سلامت آنان مفید باشد. در نتیجه احساس بهتری را درک خواهند کرد، خواب بهتر و انرژی بیشتری خواهند داشت و دردهای مفصلی آنان کاهش خواهد یافت. همچنین برخی افراد با این مقدار کاهش وزن می توانند داروهای مصرفی شان را کاهش دهند. سئوال: وزن من می بایست چقدر باشد؟ اغلب افراد میزان کاهش وزنی را که می توانند از عهده آن بر آیند، بیش از حد تخمین می زنند و هنگامی که به وزن مطلوبشان نمی رسند، دلسرد می گردند. توصیه می کنیم برای یافتن وزن دلخواه و یا وزن سالم خود، به گذشته تان بر گردید و به عنوان یک فرد بزرگسال، تاریخچه وزنی خود را مرور کنید. سپس یک وزن مشخصی را که می توانید به طور طبیعی و نسبتا آسان آن را حفظ کنید، مشخص نمایید و اگر دیدید که وزن فعلی شما از وزن دوران جوانی و یا قبل از ازدواجتان خیلی بیشتر است، تلاش برای رسیدن مجدد به وزن قبلی را فراموش کنید، زیرا وقتی که وزنتان افزایش می یابد، اندازه و تعداد سلول های چربی بدن شما نیز زیاد می شوند که احتمالا از بازگشت شما به وزن قبلی، ممانعت خواهند کرد. به جای اینکه مُدام روی عقربه ی وزنه تمرکز کنید، رفتارهای غذایی و عادات زندگی تان را بهبود دهید، مثلا هر روز صبحانه بخورید، پیاده روی روزانه داشته باشید، سبزیجات و میوه جات بیشتری بخورید و … . وقتی اهداف رفتاری تان را تنظیم کنید، اجرای آنها آسان تر می شود و احساس بهتری خواهید داشت. رفتارهای غذایی صحیح را برای ۳ تا ۶ ماه رعایت کنید، سپس خواهید دید که آنها به تدریج بخشی از الگوی زندگی شما خواهند شد. اگر وزن فعلی شما خیلی بیشتر از وزن مطلوب شماست و با وجود اجرای رژیم های لاغری متعدد، نتوانسته اید وزنتان را کاهش دهید به شما پیشنهاد می کنیم که در حال حاضر حدود ۲۲ کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم از وزن فعلی تان را با مصرف غذاهای مغذی و سالم دریافت کنید (غذاهای کم چرب، غنی از پروتئین و پرفیبر) و فعالیت بدنی منظم داشته باشید. پس از یک ماه مجددا وزنتان را بسنجید. با این کار مشکل اضافه وزن شما تا حدی برطرف می شود و معمولا حدود ۱۰ درصد کاهش وزن خواهید داشت. وقتی به وزن مناسب خود رسیدید، می توانید دریافت کالری تان را به میزان ۲۷ کیلوکالری به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنتان، افزایش دهید. پنج نکته مهم برای موفقیت در کاهش وزن ۱- وعده های غذایی منظمی داشته باشید، یعنی سر ساعت معین غذا بخورید و سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده مصرف کنید. افرادی که وعده های غذایی منظمی دارند، کالری کمتری نسبت به افرادی که وعده های غذایی نامنظم دارند، دریافت می کنند. ۲- برای غذا خوردن از بشقاب استفاده کنید، بنشینید و در کمال آرامش از غذا خوردن لذت ببرید. حجم غذای مصرفی افرادی که به این شکل غذا می خورند، نسبت به افرادی که با عجله و مستقیما از ظرف اصلی غذا، غذایشان را می خورند، به میزان ۴۳ درصد کمتر است. ۳- حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط در طی روز داشته باشید. البته باید آن را به تدریج به ۶۰ دقیقه در روز برسانید. ۴- میزان غذایی که مصرف می کنید و نوع غذایی که می خورید، دو مقوله ی جدا از هم هستند. به میزان متعادل غذا بخورید (یعنی حتی در مصرف یک ماده غذایی مفید، زیاده روی نکنید) و بیشتر غذاهای غنی از فیبر (مانند سبزی ها، میوه ها، غلات کامل ) و دارای پروتئین کافی و کم چرب را مصرف کنید. این شیوه غذا خوردن باعث ایجاد احساس سیری در شما می شود. ۵- نگاه مثبتی داشته باشید و به نکات خوب فکر کنید. به جای اینکه مدام به ترازو و وزن کردن خودتان، فکر کنید، بیشتر به فوایدی که یک الگوی زندگی سالم می تواند برای شما به ارمغان آورد، بیندیشید.
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:31 سلامت نیوز :ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
به گزارش سلامت نیوز این مطلب اطلاعاتی درمورد غذاهای کم کالری جایگزین برای غذاهای پرکالری ارائه می دهد. روش های آشپزی کم کالری : بخارپز:بخارپزکردن شیوه ای است که غذا بوسیله بخارآب جوش پخته می شود .درشیوه بخارپزمستقیم :غذا دریک سبد دردار روی بخارآب مستقیم قرارمی گیرد.درشیوه بخارپزغیرمستقیم :موادغذایی دریک ظرف دردار، دربخارآب یا برروی آب جوش قرارمی گیرد .شیوه پخت با فشار: نوعی ازبخارپزکردن است که آب تحت فشارزیاد به جوش می آید .بخارپزکردن یک شیوه بسیارعالی بدون چربی درآشپزی است .برای طعم دارکردن آب ومعطرکردن آن می توان ازگیاهان معطروادویه جات استفاده کرد . روش بخارپزکردن معمولا برای پخت ماهی ، ایدلی(برنج بخارپزونخود)دکلا (کیک بخارپزبا آرد بنگال نخودوآرد برنج)شیرینی، فرینی وسبزیجاتی مانند کلم ، نخود فرنگی ،لوبیا وهویج به کارمی رود. جوشیدن :جوشیدن شیوه ای است که غذا درآب جوش پخت می شود .دراین روش مواد غذایی درماهیتابه درداربا سایز متناسب با غذا با حداقل مقدارآب ، تاحدی که به روی غذا برسد،پخته میشود. برشته کردن (کباب کردن) : کباب کردن پختن غذا درفریا تنوربا دمای بالاست .کباب کردن طعم غذا را خوشمزه تر می کند. این روش برای پخت گوشت ترد شده ،جوجه وسبزیجات وسیب زمینی ، گوجه ،بادمجان ،حبوبات ،سمولینا ،خرده گندم ،ورمیشل وغیره استفاده می شود. سرخ کردن : سرخ کردن ، پختن وسرخ کردن غذا درمقدارکمی روغن درماهیتابه کم عمق است درهرنوع پختی موادباید به یک اندازه خردشوند معمولا سبزیجاتی مانند کلم ،هویج ، لوبیا،فلفل قرمزیاسبز،جوانه ی لوبیا ، پیاز، گوجه ،رشته فرنگی وتیکه های کوچک گوشت با این روش پخت می شوند . اگرسبزیجات قبل ازسرخ شدن بخارپز شوند نیازبه روغن کمتری برای سرخ کردن آنها است وسریعتر سرخ می شوند. آهسته پختن :آهسته پختن ، پختن غذا درماهیتابه ی سرپوشیده با مقدارکمی مایع (آب ، آب همان مواد غذایی یا ...) که به آهستگی (بدون اینکه بجوشد ) بپزد.دراین روش غذا با حداقل میزان روغن پخته وترد می شود .این روش بیشتربرای پختن گوشت ،مرغ و میوه وسبزیجات استفاده می شود. بریان کردن (کباب کردن) : بریان کردن پخت غذا برروی حرارت مستقیم آتش وزغال یا حرارت غیرمستقیم دستگاه حرارتی برسیخ یا توری مشبک است .این نوع پخت طعم دودی به غذا می دهد .این روش برای کباب کردن گوشت ترد شده ،استیک وماهی ،جگر، قلوه ، مرغ ، سبزیجات ، گوجه شکم پر، فلفل سبز، گل کلم ، کدو قلیانی و غیره به کارمی رود. آب پز : آب پز کردن غذا ، پختن غذا درحداقل مقدارآب است که باعث می شود که غذا به آهستگی (بدون اینکه بجوشد) بپزد. برای طعم دارکردن آب می توان ازگیاهان معطر وادویه جات استفاده کرد این روش بیشتر برای پخت ماهی وتخم مرغ به کارمی رود. باحرارت ملایم پختن :این روش ترکیبی ازدوروش بریان کردن وآهسته پختن است .با حرارت ملایم پختن یعنی سرخ کردن گوشت وسبزیجات درحداقل میزان روغن وبه تدریج درمقداری مایع پختن است . دراین روش سبزیجات سفت وقطعه های سفت گوشت ، راحت تر می پزند . ترد کردن :تردکردن ، قرار دادن موادغذایی (معمولا گوشت ) درترکیبی ازسرکه ،روغن ، ادویه جات ، کشک وآب لیمو است . معمولا گوشت ، قبل از پختن جهت طعم دارشدن وترد شدن ، درترکیب مواد بالا (که ماریناد نام دارد) خیسانده می شود . درصورت دلخواه روغن نیز می توان اضافه کرد .برای غذاهای آسیایی سویا ، زنجفیل ،سیرو برای غذاهای ایتالیایی می توان گوجه اضافه کرد.
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:09
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:05 بادمجان شکم پر
ابتدا گردو را آسیاب کرده و به آن رب انار،ربگوجه، دارچین، زردچوبه، ریحان خشک رااضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم،... ![]() مواد لازم: ▪ بادمجان: ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم ▪ روغن مایع: یک دوم فنجان ▪ رب انار: یک قاشق مرباخوری ▪ رب گوجه: یک قاشق مرباخوری ▪ دارچین: یک قاشق چایخوری ▪ زردچوبه: به مقدار لازم ▪ سبزی معطر (ریحان خشک): یک قاشقچایخوری ● طرز تهیه: ابتدا گردو را آسیاب کرده و به آن رب انار،ربگوجه، دارچین، زردچوبه، ریحان خشک رااضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم، تا مواد داخلبادمجان آماده شود. سپسبادمجانها را پوستکنده و وسط آنها را به صورت عمودی برشمیدهیم، بهطوری که از وسط نصف نشود. درمرحله بعد مواد آماده شده را در داخلبادمجانها قرار میدهیم، در این هنگام روغن رادر ماهیتابه قرار داده وبادمجانها را داخل آنقرار میدهیم و با حرارت کم درب ماهی تابه رامیگذاریم تابادمجانها هم پخته و هم
نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 22:01
آخرين مطالب ارسالي » موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴) » اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱) » شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸) » دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵) » اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲) » اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹) » کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶) » هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳) » گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰) » رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷) » مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳) » زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰) » معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷) » واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵) » این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱) » این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸) » ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵) » حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳) » سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰) |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
تمامی حقوق مادی و معنوی اين وب سايت محفوظ و متعلق به گروه مدیریت و پشتیبانی آن می باشد. قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز نیلی بلاگ |