خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ


طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و آسان



کوکو ها و کتلت ها از غذاهایی هستن که خیلی طرفدار دارن. انواع خیلی زیاد و متنوعی هم دارن. در این مطلب طرز تهیه کوکو ی مرغ رو قرار دادیم. این غذا هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن.


مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ

سینه مرغ یک عدد

پیاز متوسط دو عدد
تخم مرغ چهار عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زرشک در صورت تمایل
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه کوکوی مرغ

برای تهیه کوکوی مرغ ابتدا مرغ رو به همراه یه پیاز و مقداری نمک و زردچوبه میذاریم تا بپزه. همونطور که در مواد لازم گفتم، بهتره برای این کوکو از سینه مرغ استفاده کنیم ولی اگر دلتون خواست میتونین از قسمتهای دیگه هم استفاده کنین و مشکل خاصی پیش نمیاره. مرغ رو که کاملا پخت میگذاریم تا سرد بشه. بعد اون رو ریش میکنیم. به نظر من هرچی ریزتر بشه خوشمزه تر میشه. چونکه تخم مرغها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنن و هم بف بیشتری میکنه و هم باعث میشه خوشمزه تر بشه.



پیاز رو هم به شکل خلالی یا نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم. وقتی که سرخ شد زیرش رو خاموش میکنیم تا خنک بشه. بعد هم روغنش رو جدا میکنیم و پیازها رو به مرغ پخته شده ی ریش ریش اضافه میکنیم. نمک و زردچوبه هم که داشت. حالا وقت اضافه کردن تخم مرغ هاست. در انتها مواد مخلوط شده باید شل باشه. منظورم اینه که نسبت مرغ و تخم مرغ باید کمی مایعی مانند باشه. بعد از اینکه تخم مرغ ها رو اضافه کردیم و کاملا با مواد مخلوط شد، مقدار کمی روغن در تابه میریزیم و میذاریم داغ شه. مواد رو در تابه میریزیم و با شعله متوسط میذاریم تا تخم مرغ ها بپزه. در تابه رو هم باید بذاریم. حدود ده دقیقه بعد اگر زیر کوکو سرخ شده بود، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم سرخ شه.

نکته پف کردن کوکو ها
نکته پف کردن کوکوها و مخصوصا کوکوی مرغ اینه که تخم مرغ هاش خوب هم زده بشه. پس بهتره اونها رو قبل از اضافه کردن به مواد، در ظرف جداگانه کاملا بزنیم تا بافتش یه دست بشه و بعد به بقیه مواد اضافه کنیم. در این صورت به خوبی پف میکنه. نکته دیگه هم اینه که باید حواسمون باشه که زمان اضافه کردن تخم مرغ ها، مواد داغ نباشه. چون در اون صورت تخم مرغ ها میبنده. انتخاب تابه هم برای پفش مهم هست. برای این مقدار مواد، تابه متوسط مناسبه و اگر تابه بزرگ باشه، نازک میشه.


خوشمزه شدن کوکوی مرغ
پارسال در یکی از مجله های آشپزی دیدم که به این مواد زرشک اضافه کرده بود. دفعه بهد که خواستم این کوکو رو درست کنم، اینکارو کردم. جدا خیلی عالی شد. شما هم اگه از طرفدارای زرشک هستین، حتما به مواد این کوکو اضافه کنین. برای عطر و رنگش هم میتونین از مقداری زعفران استفاده کنین که عالی تر بشه. اگه علاقمند به سبزیجات هم هستی�


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:54
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
طرز تهیه کباب مرغ یونانی

سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500گرم
سیر 1 تا 2 حبه
پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سیخ چوبی به میزان لازم


مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو،اویشن ، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود. برای تزیین کباب مرغ یونان


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 21:50
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

برای کاهش وزن، صبحانه تخم مرغ بخورید !


چندین دهه پزشکان و متخصصان تغذیه نگران آن بودند که مصرف تخم مرغ موجب بالا رفتن فشار خون و کلسترول خون می شود. اما این بار کار شناسان علوم تغذیه ای در دانشگاه سوری دریافته اند که خوردن تخم مرغ به عنوان صبحانه می تواند در کاهش مقدار کالری های مصرفی در وعده های غذایی نهار و شام موثر و مفید باشد. تخم مرغ بیش از هر غذای دیگری در وعده صبحانه می تواند شما را به مدت طولانی تری سیر نگه دارد و همچنین برای افرادی که اصرار دارند به عنوان تنقلات بعدازظهر از کیک و شکلات و بیسکوئیت استفاده کنند، بسیار مفید تر است.

به گزارش روزنامه هرالد تریبون، پروفسور گریفین که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته متذکر شد: این مطالعه بار دیگر تایید می کند که خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه برای افرادی که به این ماده غذایی آلرژی ندارند می تواند آن ها را مدت طولانی تری سیر نگه دارد و در نتیجه با کاهش تمایل به هله هوله خوری در کاهش وزن و جلوگیری از اضافه وزن موثر خواهد بود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:40
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

دنده کباب کرمانشاهی

مواد لازم


• یک کیلوگرم دنده*ی گوسفند
• 2 عدد پیاز ریز خرده شده
• یک حبه سیر رنده شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 قاشق چایخوری سماق
• نصف قاشق غذا*خوری رب گوجه*فرنگی
• 3 قاشق غذا*خوری روغن زیتون
• لیمو ترش (برای دور کباب)
• گوجه*فرنگی کبابی (برای دور کباب)
• یک عدد پیاز (برای دور کباب)
• جعفری ساطوری (برای دور کباب)

طرز تهیه

1. دنده گوسفندی را در ابعاد 15×10 سانتی*متر خرد کنید. چربی*های اضافه آن را بگیرید.

2. در کاسه بزرگی، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه*فرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمت*های گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه*دار شود .

4. کباب را به سیخ بکشید و روی کباب*پز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:34
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت




سلامت نیوز : به نظر شما بهترین راه برای کوچک کردن شکم کدام است؟ دراز و نشست، هولاهوپ (حلقه)، شکم کرانچ، کمربند لاغری، رژیم سیب و پروتئین، شاید هم جراحی؟! از آنجا که در رژیم گرفتن، چربی های شکم دیرتر از سایر نواحی آب می شوند، مردم علاقه زیادی به آن ندارند و معمولا همه به دنبال راه های میان بر می گردند. قدیم ترها وقتی کسی شکمش جلوتر از خودش می رفت همه به او توصیه می کردند «دراز و نشست برو که چاره دردت فقط درازونشست است!» مدتی بعد بازار کمربندهای لاغری حسابی داغ شد و هرجا که می رفتیم، می دیدیم کسی یک کمربند ویبراتور به خود بسته و همین طور می لرزد تا شاید شکمش کوچک شود.
شکمم را چجوری کوچک کنم!؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ البته در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می شود و با معرفی روش های جدیدتر، شیوه های قدیمی تر به کل فراموش می شوند. به این ترتیب کمربندها هم فراموش شد و شیوه های عجیب و غریب تر از LPG و RF گرفته تا تامی تاک و لیپولیز به بازار آمد تا به مردم کمک کند شکم هایشان را کوچک کنند. برای آشنایی با همه این راه ها، از ورزش ها تا رژیم ها و جراحی ها سراغ دکتر محمد هاشمی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و امین ا... قنبری، مدرس تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی رفتیم و در این مورد سؤالاتی پرسیدیم که در ادامه خواهید خواند.

چاقی شکمی یعنی چه؟


در کل چاقی به 2 دسته چاقی عمومی و چاقی موضعی تقسیم می شود. چاقی عمومی بر اساس نمایه توده بدنی (BMI) تعیین می شود و چاقی شکمی هم بر اساس حد نصاب معینی که برای دور شکم تعریف می شود که اگر فردی از آن حد نصاب دور شکمش بیشتر باشد، دچار چاقی شکمی است.

در کتاب های مرجع، 2 عدد به عنوان حد نصاب تشخیص چاقی شکمی معین شده: 88 سانتی متر برای خانم ها و 105 سانتی متر برای آقایان. البته در سال 88 پژوهش هایی مبتنی بر جمعیت ایران انجام شد که در نتیجه آن عدد 95 سانتی متر برای هر دو جنس زنان و مردان ایرانی به عنوان مرز چاقی شکمی تعیین شد. اما به طور کلی درمان قطعی چاقی، چه چاقی عمومی و چه چاقی موضعی، کاهش وزن است و کاهش وزن تنها از راه رعایت رژیم غذایی و ورزش کردن به نتیجه می رسد.

اینکه ما بخواهیم به هر طریقی، فقط اقدام به برطرف کردن چاقی شکمی کنیم، صرفا یک عمل زیبایی است و خطری که فرد چاق را به دلیل اضافه وزنش تهدید می کند، همچنان باقی خواهد ماند و باعث تامین سلامت فرد نمی شود؛ بلکه فقط ظاهر فرد بهبود می یابد.

فقط شکم تان را دوست ندارید؟!


زیبایی یکی از جنبه های انگیزه ساز است که افراد را برای کوچک کردن شکم ترغیب می کند. درمان چاقی موضعی به خصوص درمان چاقی شکمی یکی از راه های مکمل درمان چاقی محسوب می شود نه روش های اصلی؛ درواقع هر فردی که برای از بین بردن چربی های شکمی اقدام می کند، از رژیم گرفتن و لاغری عمومی معاف نمی شود.

این اصول اساسی را همه افراد باید به خاطر داشته باشند. اما روش هایی که افراد برای از بین بردن چاقی شکمی (وسایر چاقی های موضعی) به کار می برند، به 2 دسته روش های تهاجمی و روش های غیر تهاجمی تقسیم می شود. روش های تهاجمی عمدتا روش های جراحی از جمله آبدومینوپلاستی، لیپولیزر، لیپوساکشن و... است که افراد با پذیرش ریسک جراحی تحت نظر جراح اقدامی تهاجمی روی منطقه شکم انجام می دهد و سایز کم می کند که در ادامه توضیح مختصری در مورد هرکدام از آنها می خوانید.

روش اول: لیزر لیپولیز
لیپوساکشن مخفی!

در روش لیزر لیپولیز ابتدا اندام موردنظر به صورت موضعی بی حس و سپس سوراخ های یك تا 2میلی متری روی پوست ایجاد می شود و یک فیبر نوری باریک وارد قسمت زیرین پوست می شود. لیزر از طریق این فیبر به بافت موردنظر تابیده می شود. در اثر تابش اشعه لیزر، چربی ها به صورت نیمه مایع درآمده که پس از آن می تواند در بدن جذب یا با فشار از بدن خارج شود.این روش در چاقی های خفیف و موضعی کاربرد دارد و در این زمینه می تواند جایگزین عمل لیپوساکشن شود؛ در چاقی های شدیدتر برای ازبین بردن لایه های سطحی چربی از لیزر استفاده می شود ولی ازبین بردن لایه های عمیق چربی نیاز به انجام عمل ساکشن دارد. استفاه از لیزر لیپولیز تنها دررفع چاقی های موضعی دراندام هایی مانند غبغب، بازوها، پهلوها، ران ها و شکم توصیه می شود.

روش دوم: لیپوساكشن

حذف چربی ها

در روش لیپوساکشن چربی های بدن برداشته می شود تا ظاهر فرد متناسب تر به نظر برسد. معمولا این روش برای برداشتن چربی های ران، شکم، باسن و حتی صورت مورد استفاده قرار می گیرد و فقط چربی های زائد و تجمع یافته در این نواحی را برمی دارد. لیپوساکشن برای از بین بردن چربی های موضعی در قسمت هایی است که با ورزش یا رژیم غذایی از بین نمی رود، یعنی برای کاهش وزن استفاده نمی شود.

فردی که برای این کار انتخاب می شود، باید انتظارات واقعی (نه دور از ذهن) از این روش داشته و شرایط زیر را نیز داشته باشد: وزن او کمی (یا تا حد متوسط) بالاتر از وزن نرمال مورد نظر باشد (با توجه به قد شخص)، پوستی محکم و الاستیک داشته باشد، سلامت عمومی خوبی داشته باشد، چربی های تجمع یافته به رژیم غذایی و ورزش پاسخ نداده و با این دوروش قابل برطرف شدن نباشد. البته از شیوه های جدیدتر لیپوساکشن می توان به بادی کانتورینگ و بادی اسکالپینگ و نیز لیپوساکشن RF اشاره کرد. بادی کانتورینگ و بادی اسکالپینگ صرفا برای افرادی موثر است که چربی بسیار محدودی دارند و فقط برای فرم دهی بدن موثر است؛ مثلا اگر دوست دارید شکم تان را شش تکه کنید، می توانید سراغ این روش بروید.

روش لیپوساکشن RF هم همان لیپوساکشن با امواج رادیویی است که با استفاده از انرژی امواج دوقطبی توده های چربی را قبل از خارج کردن بشکند. این نوع از جراحی پلاستیک به طور خاص برای رهایی از شر چربی های شکمی بسیار مناسب است، زیرا می تواند هم چربی های سطحی را برداشته و هم چربی هایی که در لایه های عمیق تر بافت ها جای گرفته، از بین ببرد. با این حال همچنان نباید توقع داشت که این روش هم بتواند چاقی های زیاد شکمی را از بین ببرد.

روش سوم: آبدومینو پلاستی
شکم تان شل است؟

عمل جراحی آبدومینوپلاستی به 2 روش کلاسیک (TummyTuck) و پیشرفته (لیپو آبدومینوپلاستی) انجام می شود. مثلا خانم هایی که به دلیل زایمان، شلی پوست و عضلات جدار شکم یا به دلیل کاهش شدید وزن ناشی از رژیم های سخت غذایی لاغر شده اند یا با عمل های جراحی کاهنده وزن مانند کوچک کردن یا بای پس معده یا روده ها دچار لاغری و شلی شده اند و گاهی افراد چاقی که شلی چربی شکم و پوست اضافی دارند، کاندیدای این عمل های جراحی زیبایی هستند. نکته مهم این است که فرد به وزن ایده آل خود رسیده باشد و سپس تحت عمل جراحی قرار بگیرد. چون اگر بعد از عمل جراحی، کاهش وزن قابل توجهی داشته باشد مجددا شلی پوست و افتادگی شکم ایجاد خواهد شد. پس بهتر است وزن فرد طی ماه های اخیر ثابت بوده و تصمیم به لاغری دوباره نداشته باشد.

بسیار مهم است که بدانیم عمل جراحی آبدومینوپلاستی و لیپو آبدومینوپلاستی هیچ کدام برای کاهش وزن انجام نمی شوند و این عمل ها تنها برای کاهش سایز و تناسب اندام هستند و حداکثر وزنی که بیمار از دست می دهد بین 3 تا 4 کیلوگرم خواهد بود.

روش چهارم: رژیم غذایی خاص

رژیم سیب یا پروتئین؟

درکل هیچ رژیم خاصی برای کوچک کردن شکم یا هر جای دیگر بدن به طور اختصاصی وجود ندارد! بعضی ها می گویند سیب شکم را کوچک می کند و به همین دلیل رژیم سیب می گیرند و چند روزی را فقط با خوردن سیب می گذرانند! اما رژیم های اینچنینی اصلا وجود ندارد! یعنی هیچ رژیمی وجود ندارد که با رعایت آن بتوان یک نقطه از بدن را کوچک کرد چون اصلا چیزی به اسم رژیم هوشمند وجود ندارد که بتواند فقط منطقه خاصی از چربی های بدن را هدف قرار دهد! اینکه می شنویم با خوردن فلان خوراکی فقط شکم کوچک می شود یا با رعایت فلان رژیم لاغر می شوی اما صورتت اصلا لاغر نمی شود، هیچ کدام حقیقت ندارد و فقط ادعا هستند.

روش پنجم: كویتیشن/ RF/ مزوتراپی/ كرایولیپولیز/ ShockWave /LPG

اگر جراحی نمی خواهید...

روش های لاغری موضعی غیرتهاجمی هم وجود دارند که از آن جمله می توان به کویتیشن، RF، LPG، مزوتراپی، کرایولیپولیز و Shock wave اشاره کرد که برخی از این روش ها موثر و برخی دیگر ناموفق است، زیرا انتخاب بیمار برای هر کدام از این روش ها یک ملاک تعیین کننده در موفقیت آن است؛ در واقع هر کدام از این روش ها برای عده ای از بیماران می تواند موثر باشد و اساسا این روش های غیر تهاجمی لاغری موضعی برای افرادی مفید واقع می شود که فقط اضافه وزن دارند و کسانی که دچار چاقی هستند و نمایه توده بدنی شان بالاتر از 30 است، غالبا این روش ها برایشان توصیه نمی شود. در ادامه مطلب توضیح مختصری در مورد هرکدام از شیوه های گفته شده خواهید خواند.

روش ششم: دراز و نشست

شكم مان را بچلانیم؟!

واقعیت این است كه انجام تعداد زیادی دراز و نشست، چربی شكم را از بین نمی برد و این ورزش امروز منسوخ شده است و جایش را به انواع شکم کرانچ داده است اما بهتر است بدانید این تفكر كه فقط با انجام ورزش خاصی می توانید چربی هایی كه در نقطه خاصی قرار دارند از بین ببرید، یك افسانه است و بارها غلط بودن آن اثبات شده است. در واقع ورزش های شكمی تنها عضلات دیواره شكم را استوار و محكم می كند و با شكل گیری و استوار شدن عضلات شكم، ظاهر شكم بهتر می شود.

روش هفتم: هولاهوپ

حلقه هولاهوپ بچرخانیم؟

هولاهوپ حلقه ای رنگی است که کودکان با آن حرکاتی مثل طناب زدن، چرخاندن دورکمر، دست یا پا و شیرین کاری های دیگر(!) انجام می دهند که البته بزرگسالان به خصوص خانم ها نیز از آن استفاده می کنند به خصوص که این وسیله در کلاس های ایروبیک هم مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از هولا هوپ نیاز به زمان و مکان خاصی ندارد، حتی در خانه و در بین کارهای روزمره می توان آن را انجام داد.

هولاهوپ های جدید از قطعات جداگانه ای ساخته شده اند که مانند پازل در هم می روند و هرکس به تناسب دورکمرش می تواند قطر این حلقه را زیاد و کم کند. همچنین سطح داخلی برخی از هولاهوپ ها عاج دار شده است. این عاج ها کمک می کند حین چرخاندن آن به دور بدن ضربه های متوالی به چربی ها وارد شود و باعث بهتر سوختن این چربی ها می شود. البته این کار هم بدون رعایت رژیم غذایی مناسب مثل آب در هاون کوبیدن است و در طولانی مدت فقط ممکن است عضلات بدن کمی ورزیده تر شوند اما چربی سوزی خاصی صورت نمی گیرد!

روش هشتم: كمربند و گن لاغری


کمربند ببندیم؟!


وسایلی مثل شکم بندهای لاغری به تنهایی هیچ تاثیری در تناسب اندام شما ندارند. اگر فکر می کنید استفاده از این دستگاه ها به تنهایی برای کوچک کردن سایز اندام های مختلف بدن کافی است، سخت در اشتباهید. این قبیل وسایل تنها کمک ناچیزی برای رسیدن به هدف مورد نظر شما هستند. به منظور کوچک شدن شکم، لایه های چربی موجود در اطراف شکم باید از بین برود و از آنجا که این دستگاه های ابتکاری قادر به انجام این کار نیستند، استفاده از آنها به تنهایی کافی نیست.

روش های غیرجراحی چه خوبی ها و بدی هایی دارد؟

این روش ها نسبت به روش های جراحی مزیت هایی دارد که از آن جمله می توان گفت بدون درد هستند، تقریبا عوارض چندانی ندارند و عوارض شان قابل چشم پوشی است و نیز فرد بعد از هر جلسه درمان می تواند به کار و زندگی عادی اش برگردد. اما ایرادش این است که فرد باید تعداد جلسات زیادی را پشت سر بگذارد و میزان تاثیرش نسبت به جراحی بسیار کمتر است و به همین دلیل افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از این روش ها جواب خوبی می گیرند و این افراد برخلاف افراد چاق، کاندیدای خوبی برای جراحی نیستند. البته در کل بهتر است افرادی که دچار چاقی زیادی هستند، پیش از هر کاری با پزشک خود مشورت کنند.

پس چه کنیم؟


داشتن اطلاعات اولیه در مورد طرز کار عضلات اطراف شکم و اینکه چگونه بدن شما چربی را می سوزاند، قدم اول برای موفقیت در صاف کردن شکم و باریک کردن سایز دور کمرتان است. به طور کلی عضله یا ماهیچه را می توان بافتی دانست که هنگام حرکت منقبض می شود. همانطور که عضله هیچگاه به چربی تبدیل نمی شود، چربی نیز هیچگاه به عضله تبدیل نخواهد شد اما اضافه وزن و چربی زیادی باعث کم شدن حجم عضله های شما و گاهی از بین رفتن تدریجی آنــها می شود. در بیشتر افرادی که پا به سن می گذارند این اتفاق ناخودآگاه می افتد، بنابراین اگر هدف شما داشتن اندامی متناسب و شکمی صاف است، اولین قدم از بین بردن لایه های چربی موجود روی عضله های شکم تان است. در واقع به طور طبیعی شکم همه افراد صاف است اما در مواردی که با چربی اضافی پوشیده شده، به نظر بزرگ می رسد، بنابراین برای كاهش چربی شكم به چیزی بیشتر از دراز و نشست نیاز است و به یك برنامه تناسب اندام منظم روزانــه كه شامل یك رژیم غذایی معقول و مناسب، ورزش های قلبی-عـروقی و نرمــــش های استقامتی باشد.

یک برنامه خوب

موثرترین روش برای کوچک کردن شکم ترکیبی است از حرکات ورزشی متمرکز روی شکم و کمر و نیز تلاش برای ثابت نگه داشتن قندخون. ثابت بودن میزان قند خون شما از چاق تر شدن و افزایش چربی های اضافی در بدنتان جلوگیری می کند و کمک می کند بدن شما آسان تر بتواند چربی های اضافی را بسوزاند.

باید یکسری حرکات ورزشی تصاعدی را شروع کنید. عضله های شکم عمدتا برای خم کردن و چرخاندن بالاتنه به جلو، عقب یا طرفین مورد استفاده قرار می گیرند. هدف اصلی حرکاتی شبیه دراز و نشست که در بیشتر دستگاه های مخصوص کوچک کردن شکم انجام می شود، استفاده و فعال کردن از این عضلات است. برای قوی کردن عضلات شکم حرکات زیر را به صورت ترکیبی انجام دهید: خم شدن به سمت جلو، عقب و پهلو و نیز چرخاندن کمر به حالت دورانی (همان استفاده از حلقه هولاهوپ). عضله های شکم هم مانند همه عضلات بدن لازم است حداقل سه بار در هفته فعالیت داشته باشند. اگر می خواهید از پیشرفت کارتان مطمئن شوید هر بار ورزش ها را با جدیت بیشتری انجام دهید.

سوخت وساز بدنتان را با تمرینات کوتاه و سنگین شکم افزایش دهید. اگر ورزش های شکم درست انجام شوند به راحتی می توانند سوخت وساز بدن شما را به مقدار زیادی افزایش دهند. این کار باعث می شود چربی اضافی در بدن شما مصرف شده و ذخیره نشود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:29
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

مواد لازم:
یک کیلوگرم
میگوی بدون سر

نصف استکان
روغن مایع

4 قاشق غذاخوری
آب پیاز

2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده

یک قاشق چای خوری
فلفل

به مقدار لازم
نمک

مقداری
کره


طرز تهیه:

میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.

ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:24
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

هر کشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در این میان، صبحانه،در میان سایر وعده های غذایی، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است. در این مطلب، قصد داریم شما را با غذای صبحگاهی مردمان پنجاه کشور جهان آشنا کنیم.

این مطلب را از دست ندهید.
۱- صبحانه کامل انگلیسی


عکس از فرن تقی زاده


شامل لوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت خوک ورقه شده) ، تخم مرغ، قارچ، گوجه، پودینگ سیب زمینی و در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست می باشد. این صبحانه با چای، قهوه و یا آب پرتقال صرف می گردد.
۲- صبحانه ایرانی

عکس از محمود ابراهیمی، به سفارش سالم زی


صبحانه سبک و مغذی ایرانی شامل چای، نان، پنیر، گردو، کره، مربا، عسل می باشد. حلیم و املت نیز از غذاهای رایج در سفره های ایرانی است. حلیم خوراکی لذیذ و مخلوطی از بلغور گندم، نخود، گوشت تکه شده، دارچین و شکر است که بصورت گرم و یا سرد صرف می گردد.
۳- صبحانه کوبایی


نقش اصلی این صبحانه را نان تست منحصر بفرد کوبایی برعهده دارد. این نان، تُست شده و روی آن کره زده می شود و به قسمت هایی برش می خورد. هنگام صرف، این نان را در قهوه زده و میل می کنند. قهوه شیرین و شیر مخلوط به همراه اندکی نمک، نوشیدنی این صبحانه را تشکیل می دهد.
۴- صبحانه لهستانی


صبحانه سنتی لهستانی که معروف به Jajecznica است، شامل نیمرو، همراه برش هایی از Kielbasa و پنکیک سیب زمینی می باشد.
۵- صبحانه سریع اسپانیایی


Pan a la Catalana یا Pan con Tomate صبحانه ای ساده و خوشمزه است. نان را در سیر تازه و گوجه فرنگی غلطانده سپس مقداری روغن زیتون و نمک روی آن می پاشند و با ژامبون و یا سوسیس تناول می کنند.
۶- صبحانه مراکشی


اجزای تشکیل دهنده این صبحانه، نان های گوناگونی است که با ترشی، مربا، پنیر و کره صرف می شوند. این نان ها در اندازه های بزرگ تهیه می شوند. همچنین پنکیک سمولینا که به Baghir مشهور است، بسیار لذیذ می باشد.
۷- صبحانه سالم هاوایی


علاوه بر میوه های خوشرنگ و آبدار، شیرینی های حلقه ای که بسیار خوشمزه و انرژی زا هستند در هاوایی طرفداران بسیار زیادی دارند.
۸- صبحانه سوئدی


مهمترین بخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است که به Pannkakor معروف است. این پنکیک شباهت زیادی به کرپ دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک، معمولاً با میوه های شیرین و یا مربا سرو می شود.
۹- صبحانه و خوراک ایرلندی


ایرلندی ها صبحانه ای دلچسب و گرم می خورند. Hafragrautur یا بلغور جو که با شکر قهوه ای و کشمش و آجیل مخلوط شده و در ایرلند طرفداران زیادی دارد.
۱۰- صبحانه پرتغالی


مقدار زیادی قهوه و نان Croissant، پر شده از سبزیجات و مواد مغذی، صبحانه پرتغالی را تشکیل می دهند.
۱۱- صبحانه در استرالیا


تنها یک عنصر بسیار مهم که در اینجا وجود دارد Vegemite است .در کوله پشتی استرالیایی هایی که به مسافرت می روند اغلب می توانید ظرف حاوی Vegemite را پیدا کنید. فقط در جنگ بین Vegemite و Marmite مداخله نکنید. هر چند که تقریباً همه نسبت به کیفیت بهتر Marmite آگاهند، اما بهتر است در صبحانه آنها دخالت نکنیم.
۱۲- صبحانه برزیلی


آممم انتخابی از گوشت های لذیذ، پنیرها و نان یک صبحانه معمولی در اینجاست.
۱۳- صبحانه ایتالیایی


شاید فکر کنیم، ایتالیایی ها ملیتی هستند مشهور به خوردن غذاهای سنگین. شاید هم برای خوردن یک پیتزا بزرگ پنیری برای نهار و یا یک بشقاب پاستا برای شام، ترجیح میدهند صبحانه کمی بخورند. هرچند خوردن پیتزا و پاستا به عنوان صبحانه نیز برای آنها عادی است. در هر دو صورت ایتالیایی ها معمولاً یک فنجان کاپوچینو به همراه کروسانت را برای صبحانه ترجیح می دهند.
همچنین آنها به دسر تیرامیسو به ایتالیایی tiramisù و چیز کیک به معنی بیانداز بالا یکی از محبوبترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. معروفیت دسر تیرامیسو در ایتالیا بسیار زیاد است و شهرت خاصی دارد. سابقه این دسر لذیذ به سالهای 1960 بازمیگردد. در این سال ها تیرامیسو با نام امروزی اش تهیه نمیشده است تا آنکه در سال 1980 نام دسر تیرامیسو در کتابهای آشپزی ایتالیایی قرار گرفت. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند . در تهیه دسر تیرامیسو از بیسکوئیت لیدی فینگر آغشته به قهوه و مخلوط همزده ای از پنیر ماسکارپونه استفاده میشود. دسر تیرامیسو به صورت لایه لایه با پودر کاکائو طعم دار میشود.

۱۴- صبحانه ولز انگلستان


به نظر میرسد این نان تست پنیری به من لبخند می زند. Welsh Rarbit که نام دیگر آن پنیر بر روی نان تُست است بهترین و خوشمزه ترین صبحانه در ولز محسوب می شود. حتی تماشای حباب های پنیر، خوشمزگی این نان مخصوص را القا می کند. و چه بهتر اگر به همراه سس Worcestershire (نام یک شهر در انگلستان) خورده شود. مممممم! اما صبر کنید. هنوز ۳۶ صبحانه دیگر هم در این لیست هستند.
۱۵- صبحانه در دانمارک


مخلفات یک صبحانه دانمارکی زیاد هستند. در بشقاب صبحانه دانمارکی معمولا نان چاودار، پنیر، کالباس، ژامبون، مغز انواع خشکبار، عسل، مربا و بعضی مواقع حتی یک ظرف کوچک شکلات پیدا خواهید کرد. اینکه بیکن به اندازه ای که تصور می شد در میان آنها طرفدار ندارد، کمی عجیب به نظر می رسد.
۱۶- صبحانه فیلیپینی


چیزی که از یک صبحانه در فیلیپین انتظار دارید، بیشتر به میوه های محلی اش وابسته است. انبه، برای نظم بخشیدن به دستگاه گوارش شما مناسبند. همچنین برای بالا نگه داشتن انرژی روزانه، برنج گزینه مناسبی خواهد بود، یا سوسیس های مخصوصی که با نام longganisa شناخته شده هستند. برنج سرخ شده سپس با تخم مرغ، انواع گوشت و لوبیا مخلوط شده و یک صبحانه خوشمزه فیلیپینی را تشکیل می دهند.
۱۷- صبحانه آلاسکایی


ترکیب گوشت گوزن شمالی و تخم مرغ به همراه نوعی پنکیک، صبحانه آلاسکایی محسوب می شود
۱۸- صبحانه سنتی آلمان


سوسیس، پنیر محلی و نان پخته شده تازه یک صبحانه معمولی برای آلمانی ها محسوب می شود که با یک قهوه خوشمزه سرو می گردند.
۱۹- صبحانه مشهور آمریکایی


پنکیک ضخیم دست ساز با شهد و آلوی وحشی و ورقه های نازک بیکن بر روی آن صبحانه مشهور آمریکا به حساب می آید.
۲۰- صبحانه فرانسوی


آه کروسانت و باز هم کروسانت، من عاشق کروسانت هستم. می توانید آنها را یا بادام خرد شده، کره، شکلات و یا خامه نوش جان کنید. آنها همیشه خوشمزه هستند.
۲۱- صبحانه در هند


در اینجا ما سیب زمینی سرخ کرده با رزماری، تخم مرغ با توفوی هندی، عدس، سوسیس گیاهی و موز برشته فلفلی را می بینیم. مخلفات صبحانه در هند کاملاً به محل و منطقه ای که در آن قرار دارید بستگی دارد. اما اگر به دنبال یک صبحانه هندی می گردید تقریباً چیزی شبیه به همین صبحانه و در همین رنج است.
۲۲- صبحانه خاص اسکاتلندی


شاید انتظار صبحانه ای شبیه انگلیسی ها و یا ایرلندی ها را داشته باشید. اما ظاهراً دل و جگر سرخ شده گوسفند به همراه تخم مرغ، صبحانه محبوب اسکاتلندی ها به شمار می رود.
۲۳- صبحانه تایلندی


شما این صبحانه را در سراسر تایلند و در تمامی دکه های آن پیدا می کنید. ماهی نعنایی تند و گوشت خوک تند و شیرین که به همراه برنج سرو می شود. دارای طعمی عالی است. همچنین این صبحانه بسیار ارزان و در حدود ۳۰ بات هزینه دارد. صبحانه در تایلند با آن چیزی که به عنوان نهار یا شام خورده می شود، تفاوت چندانی نمی کند.
۲۴- صبحانه آرژانتینی


صبحانه در آرژانتین معمولاً Mate (نوشیدنی که از دم کرده برگ Yerba بدست می آید) یا dulce de leche (نوعی کارامل مخصوص که با شیر درست می شود) به همراه Facturas (نوعی شیرینی شبیه کورسانت) را شامل می شود.
۲۵- صبحانه ایرلندی


و حالا صبحانه ایرلندی که شامل پودینگ سفید و نان سودا است.
۲۶- یک صبحانه کانادایی


آن بخش صبحانه که شبیه تخم مرغ است در واقع Perogie نام دارد. Perogie ها آب پز، پخته شده و یا سرخ شده هستند و از خمیری مانند خمیر پیراشکی که از سیب زمینی، کلم ترش، گوشت، پنیر یا میوه پر شده است، تشکیل شده اند. در کنار این غذا نیز مقداری سوسیس و نان تست سرو شده است.
۲۷- صبحانه در مکزیک


بشقاب خوش آب و رنگ بالا شامل گوشت گاو، Chilaquiles و دیگر مخلفاتی است که در Manzanillo (یکی از شهرهای مکزیک) خورده می شود. Nachos، پنیر و لوبیا نیز از دیگر مخلفات معمول این صبحانه تند و خوشمزه است.
۲۸- صبحانه روسی


oladi صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.
۲۹- صبحانه در ویتنام


معمولاً شامل مقداری خوراک گوشتی است که با مخلوط سمولینا/فرنی همراه می شود. آنچه در عکس بالا مشاهده می کنید فرنی خوک است. این غذا ترکیبی از دونات چینی، جوانه لوبیا، روده خوک پر شده از گوشت خوک چرخ کرده تند و مخلفات دیگر آن که به هر حال کمی لذیذ تر از نان تست و مرباست.
۳۰- صبحانه در پرو


ceviche یک غذای محبوب است که در هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و یا شام مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا یک غذای دریایی است که از ماهی تازه ی خوابانده شده در آب مرکباتی همچون لیمو و فلفل چیلی تشکیل شده است.
۳۱- صبحانه در بولیوی


صبحانه بولیویایی ها، یک خوراکی به نام Saltenas را شامل می شود که از غذاهای سنتی این کشور است. این خوردنی لذیذ، معمولاً با گوشت و سبزیجات تهیه و به همراه شکر خورده می شود.
۳۲- صبحانه مصری


غذای مردم مصر در صبحگاهان Ful Madames است. غذایی پر و پیمان که باقلا، نخود، سیر و لیموترش را شامل می شود. این اغذیه که طرفداران زیادی در کشورهای شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان دارد، به همراه روغن زیتون، کاین، سس، تخم مرغ آب پز و برخی سبزیجات سرو می شود.
۳۳- صبحانه در ژاپن


توفو، به همراه ماهی و برنج، صبحانه محبوب ژاپنی ها و بسیاری کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به شمار می رود. توفو پنیری مخصوص است که از شیرسویا به دست می آید و یک صبحانه مقوی و نیمه سالم برای ژاپنی ها است.
۳۴- صبحانه در چین


در چین، صبحانه بسیار شبیه نهار و شام است! نودل، برنج، مرغ و سبزیجات سرخ شده غذای غالب چینی ها را تشکیل می دهد.
۳۵- صبحانه در مالزی


اگر در مالزی به دنبال یک صبحانه پر طرفدار بگردید، احتمالاً یک کاسه نودل به اضافه تخم مرغ و سبزیجات، همراه با مقادیر متنابهی ادویه جات خوشمزه، چیزی است که شما پیدا می کنید.
۳۶- صبحانه مغول


گوشت آب پز شده و پر از چربی گوسفند، به همراه آرد، برخی لبنیات و برنج در مغولستان صبحانه به حساب می آید. البته در مناطق غربی این کشور، ممکن است در وعده های غذایی مختلف، گوشت اسب جایگزین گوشت گوسفند شود.
۳۷- صبحانه در بلیز


بلیز (Belize)، کشوری در آمریکای مرکزی است. همسایه مکزیک و گواتمالا. غذای محبوب مردمان این کشور برای صبحانه، خمیری مثلثی شکل به نام Fry Jack است که در روغن سرخ می شود. این خمیر سرخ شده را معمولاً به همراه لوبیا، تخم مرغ، مربا یا عسل صرف می کنند.
۳۸- صبحانه مجارستانی


در مجارستان، بیسکوئیتی سنتی به نام Pogácsa، غذایی ثابت و محبوب برای صبحانه محسوب می شود.
۳۹- صبحانه کُره ای


به مانند مردمان چین، صبحانه در کره هم شباهت زیادی به نهار و شام دارد. یک بشقاب کوچک کیمچی، یک کاسه برنج و یک کاسه سوپ سبزیجات معمولاً غذایی است که بین مردم این سرزمین از محبوبیت برخوردار است.
۴۰- صبحانه پاکستانی


نانی روغنی به نام Aloo Paratha که از محبوبیت ویژه ای برخوردار است، در پاکستان یکی از غذاهای غالب برای صبحانه است. خمیر این نان به همراه سبزیجات آماده و در ماهی تابه سرخ می شود. این نان به همراه ترشی، ادویه جات و سس های تند سرو می شود و برخی اوقات نیز به همراه چای آن را تناول می کنند.
۴۱- صبحانه در استونی


این صبحانه شامل نان گندم که روی آن پنیر و کشک مالیده شده است، می باشد که در زبان محلی به نان توست کرمی نیز مشهور است.
۴۲- صبحانه در اُردن


این صبحانه دارای تنوع بالایی است که شامل فلافل، روغن زیتون، سوسیس گوشت بره، کره و مربا و گوشت گاو می باشد.
۴۳- صبحانه در ونزوئلا


این خوراک ترکیبی از پنیر تازه، گوشت قیمه و انواع حبوبات و لوبیا می باشد.
۴۴- صبحانه در کلمبیا


در کلمبیا، شیر، پیازچه یا تره فرنگی و پنیر، صبحانه محبوب مردم را تشکیل شده است.
۴۵- صبحانه در غنا


صبحانه محبوب و رایج در این کشور آفریقایی واکی می باشد که اساسا از برنج پخته شده به همراه حبوبات تشکیل می شود.
۴۶- صبحانه در اوگاندا


صبحانه رایج در اوگاندا خوراکی معروف به کاتوگو می باشد که ترکیبی از موز سبز پخته شده مخلوط با گوشت گاو یا سس سبزیجات است.
۴۷- صبحانه در باهاما


برای تهیه این خوراک، ذرت پوست کنده پخته شده با شیر یا آب و یا ذرت معمولی را با آب در حال جوش مخلوط می کنند تا به شکل فرنی در بیاید. رواج این صبحانه به زمان برده داری برمی گردد که همه برده ها ناچار به خوردن این غذا بوده اند. امروزه میگو و گوشت نیز به این فرنی اضافه می شود.
۴۸- صبحانه در کاستاریکا


گالوپینتو صبحانه رایج و استاندارد در کاستاریکا می باشد که از لوبیای سیاه، نوعی کرم ترش، سالسالا و نان ذرت مکزیکی تشکیل شده است. اهالی کاستاریکا معمولا مقداری آووکادو و بارهنگ رسیده سرخ شده یا گوشت سرد هم در کنار این صبحانه میل می کنند.
۴۹- صبحانه در جمهوری دومینیکن


این صبحانه که به مانگیو معروف است از بارهنگ جوشیده شده با کره، سوسیس، پنیر و تخم مرغ تشکیل شده است. این صبحانه را با یک فنجان شکلات داغ میل می نمایند.
۵۰- صبحانه ترکی


یک صبحانه کامل ترکی شامل چند نوع پنیر، کره، زیتون، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت ادویه دار می باشد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:19
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت

یک ته چین خوشمزه با آلو و مرغ با اسفناج را می توانید در خانه خودتان به راحتی درست کنید.

طرز تهیه ته چین آلو بااسفناج با مرغ:

ـ برنج را با نمک و آب خیس کنید .
ـ اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنید و بدون آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کنید و صبر کنید تا پخته شود و بعد از تبخیر شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنید و پیاز داغ را اضافه کنید .
ـ مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ریش ریش و از هم باز کنید .
ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشویید و هسته را در آورده و با استفاده از کمی آب آنرا بجوشانید تا نرم شود و چنانچه از برگه قیسی استفاده می کنید برگه ها را در آب خیسانده تا کمی نرم شود و خوب شسته تا عاری ازشن شود چون بعضی از برگه ها در سطح شان شن ریزه وجود دارد .
ـ برنج را به سبک کته روی حرارت گذاشته روغن زیتون اضافه کنید و صبر کرده تا آبش تبخیر شود یا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و یک الی دو قاشق روغن حیوانی و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
ـ کف قابلمه را چرب کرده و نیمی از برنج را در آن ریخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنید بعد به ترتیب یک لایه اسفناج و یک لایه مرغ و یک لایه آلو بچینید و با پشت قاشق صاف کنید و در آخر یک لایه دیگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الی ۵۰ دقیقه دم بیندازید با نگاه کردن به حاشیه برنج در قابلمه میتوانید رنگ ته چین را ببینید و زمان مناسب برای کشیدن در دیس را انتخاب کنید .

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:14
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم :

کیک کوچک یک عدد
کنسرو میوه های مخلوط یک قوطی
خامه تازه دو پیمانه
شیر چهار پیمانه
پودر کاسترد چهار قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
ژله توت فرنگی نصف پاکت
سیب یک عدد
پرتقال یک عدد






طرز تهیه :
کیک را از وسط ببرید.
ژله را طبق دستور آماده کنید.
خامه را هم بزنید تا غلیظ شود.
میوه ها را پوست کنده و تکه کنید.


ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید.
بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.
روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.








امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:10
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
به نام یکتای بی همتا

سلام امروز براتون طرز تهیه آش کشک رو گذاشتم ویژه ماه رمضان... امیدوارم خوشتون بیاد....

مواد لازم: بلغور گندم 1 پیمانه نخود
- لوبیا سفید یا چیتی پخته مجموعا 1 پیمانه
عدس پخته شده نصف پیمانه برنج نصف پیمانه
استاک گوشت 1 لیتر سبزی آش ( اسفناج- تره - جعفری - گشنیز ) 2 تا 3 پیمانه من دیگه ترخون و شوید
کلم برگ خرد شده 2 پیمانه هویج 2 عدد خرد شده پیاز دو عدد سیر
2لیوان کشک
رشته آشی در حدی که آش خیلی سفت نشود. ( رشته را که میریزین توی آش باز میشه و آب آش را به خودش میکشه باید بعد از چند بار دستتون بیاد که چقده رشته لازم داره آشتون)
نمک - فلفل - زردچوبه به میزان








لازم طرز تهیه: نخود و لوبیا سفید را بذارین یک روز کامل خیس بخوره تا نفخش بره و فردا بذارین بپزه. عدس را هم بعد از چند ساعت خیس کردن بذارین بپزه بلغور گندم را هم چند ساعت خیس کنید و کنار بذارین . استاک گوشت یا همون آب گوشت را همراه با مقداری آب بریزین تو قابلمه و بلغور گندم یا گندم را بهش اضافه کنید و بذارین بپزه . وقتی گندم پخته شد نخود و لوبیای پخته شده و برنج را هم بهش اضافه کنید
کلم برگ و هویج را هم که ریز خرد کردین به این مواد اضافه کنید و بذارین بپزه

من دوست دارم طعم پیاز داغ را توی آش کاملا حس کنم برای همین همیشه اواخر پخت آش پیاز داغ را همراه با کلی زردچوبه به آش اضافه میکنم . شما میتونید از همون اول پیاز را با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید و بعد بار و بنشن آش را اضافه کنید. اینجا پیاز داغ ها را ریختم توی آش وقتی هویجها نرم شدن.جونم براتون بگه که از بس مواد این آش زیاده که نزدیک بود یادم بره توش عدس بریزم . یک دفعه دیدم ای دل غافل عدس را اصلا نذاشتم بپزه که خدا را شکر عدس زود می پزه و خیلی وقتم را نگرفت .
سبزی آش و عدس پخته شده را هم در این مرحله اضافه کردم و گذاشتم سبزی آش بپزه و بعدش هم رشته آشی خرد شده را ریختم کشک را هم گذاشتم 20 دقیقه جوشید و وقتی رشته ها پختن مقداریش را به آش اضافه کردم و کمی را هم گذاشتم برای تزئین. نمک و فلفل آش را آخرش تنظیم کردم . هم رشته شوره هم کشک پس دقت کنید که آشتون شور نشه.روشم همونطور که می بینید با پیاز داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کردم .








امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:05
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 109
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11439
» بازديد سال گذشته : 12941
» كل بازديد : 15546

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی