خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

اگر قاطی پلو دوست دارید، الان که فصل کنگر است، این نوع قاطی پلو را هم امتحان کنید. این قاطی پلو که نوعی دمی به حساب می آید را می توانید در برنامه غذایی تان به عنوان یک غذای متفاوت و خوشمزه فصل داشته باشید.


مواد لازم برای 3 تا 4نفر


  • 2 /1 پیمانه عدس
  • 2 پیمانه برنج
  • 2 عدد هویج
  • 100 گرم کنگر
  • 2 ق س رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز درشت
  • 3 ق س روغن یا کره
  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز متوسط( برای گوشت چرخ کرده )
  • نمک، زردچوبه و ادویه پلویی به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم



طرز تهیه:

1. پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و زعفران و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب چنگ بزنید . حالا گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید .

2. عدس را هم پاک کنید و بعد از شستن همراه با مقداری آب در قابلمه ای مناسب بپزید. برنج را هم خیس کنید .

3. هویج ها را بشویید و پوست آن را بکنید و با چاقوی تیز به صورت نگینی خرد کنید.

4. کنگرها را پاک کنید و بعد از شستن ، به صورت نگینی خرد کنید.

5. در این فاصله پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید .در تابه ای مناسب روغن بریزید و پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . حین سرخ کردن ، مقداری زردچوبه، نمک و ادویه را هم اضافه کرده و سرخ کنید.

6. سپس هویج و کنگر را به پیازا اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه را هم بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند.

7. اکنون در قابلمه ای مناسب برنج خیس خورده، عدس و مواد تفت داده شده را مخلوط کنیدو آن را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم آب و کره یا روغن هم به مواد اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

8.حالا دمی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با گوشت قلقلی سرو کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 20:01
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

مواد لازم:

آرد: سه پیمانه شیر: یک پیما نه شکر: یک قاشق غذاخوری نمک: یک قاشق چایخوری بکینگپودر: دو قاشق چایخوری پر روغن مایع: دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: 100 گرم



طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت:

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده میشود .
مواد لازم میان باقلوا:
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
فلفل دلمه ای: نصف فنجان
ذرت: یک فنجان
پیاز:دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخکرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر آن را باز کنید. کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیوارههای ظرف با خمیر پوشیده شود. مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کنارههای آن را به لایه اول متصل کنید. در نهایت مقداری زرده تخممرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید. این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:56
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

اگر برای مهمانی هایتان معمولا چند مدل سالاد آماده می کنید، سالاد ژله ای را فراموش نکنید. شما با همین روش می توانید انواع و اقسام سالادهای قالبی دکوراتیو را درست کنید و با آن پز دهید.


مواد لازم برای لایه اول:


  • 3 ق چ پودر ژلاتین
  • 1 ق چ شکر
  • 1 فنجان آب
  • 4 /1 ق نمک
  • 1 عدد کلم بروکلی
  • 2 عدد هویج
  • 12 عدد گوجه گیلاسی
  • 3 قطره اسانس لیمو



مواد لازم برای لایه دوم:


  • 1 عدد سینه مرغ
  • 3 عدد سیبزمینی متوسط
  • 1 عدد هویج پخته
  • 2 عدد خیار شور
  • 2 ق س جعفری
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • 1 عدد پیاز خرد شده



طرز تهیه لایه اول:

1. در ظرف مناسبی آب، پودر ژلاتین و شکر را مخلوطکنید سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتین، نمک و اسانس لیمو را اضافه کنید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس نیمی از مخلوط ژلاتین آماده را در ظرف بریزید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

2. کلم بروکلی و هویجها راخردکنید و بشویید. گوجهفرنگی را هم از وسط نصف کنید سپس آنها را بخارپزکنید.حالاظرف را از فریزر خارج کنید و مواد بخارپز شده را روی آن بچینید.باقیمانده مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاًخودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه دوم:

1. سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج و سیبزمینی را هم بپزید. بعدازاینکه مرغ پخت، آن را ریشریش کرده، کنار بگذارید. سیبزمینی و هویج راهم بعدازاینکه پخته شدند،رنده کنید. خیار شورهارا هم خردکنید.

2. اکنون سینه مرغ ریشریش شده،سیبزمینی و هویج رنده شده و خیار شور خردشده را همراه با جعفری خرده شده، نمک، فلفل و سس مایونز در یککاسه مناسب باهم مخلوطکنید. قالب را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوطی را که آماده کردهاید را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:49
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

شکم صاف بدون گرسنگی !


شاید باور کردنش کمی سخت باشد اما تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی نشان می دهد، اصلی ترین دلیل مرگ در آمریکا نه به واسطه مشکلات حادی مانند تصادف، نزاع یا صدمات شدید بلکه به دلیل مسائلی است که در طولانی مدت به واسطه یک زندگی ناسالم به بدن تحمیل شده و اصلی ترین آن هم چاقی و اضافه وزن است، به خصوص در ناحیه شکم. این چربی ها باعث تورم شکم و شکسته شدن سدهای دفاعی بدن می شود. اگر بر این چربی غلبه کنید خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش خواهید داد اما برای وزن کم کردن و مقابله با چاقی باید کالری دریافتی را کاهش داد و این برای افراد چاق و شکمو یک فاجعه است. پس این افراد باید چه کنند؟ در این جا سعی خواهیم کرد که روش هایی را به این دسته افراد معرفی کنیم تا بتوانند بر چاقی شکم خود غلبه کنند.

● لاغری مقطعی یا دائمی؟

غلبه بر چاقی صرفا یک اقدام مقطعی نیست. اگر این طور بود بسیاری از افراد با رژیم های کوتاه مدت می توانستند بر این مشکل غلبه کنند. پس ماجرا فراتر از یک رژیم کوتاه مدت است. اصل داستان تغییر شیوه زندگی و التزام به اجرای قوانین آن است. کاری که نتیجه اش داشتن بدنی سالم و وزنی متناسب و ایده آل خواهد بود. برای انجام این کار باید حتما از تغییرات کوچک اما موثر و قابل اجرا آغاز کرد و اندک اندک دامنه این تغییرات را گسترده تر کرد. به گزارش برترین ها نتایج تحقیقات صورت گرفته در آمریکا نشان می دهد، افرادی که برای لاغری تغییرات کوچکی در الگوی زندگی خود داشته اند بعد از گذشت ۱۸ ماه ۲۵ درصد بیشتر از افرادی که تغییرات شدید و سنگین داشته اند به این دستورالعمل های جدید پایبندی داشته اند. در اینجا چند روش ساده برای افراد عاشق خوردن پیشنهاد می کنیم تا بتوانند در عین خوردن غذاهای مورد علاقه خودشان، کم کم وزن خود را نیز کاهش دهند. اگر به روش ها به درستی عمل کنید بعد از مدتی خواهید توانست تغییرات بزرگ تری را در زندگی خود اعمال کنید و نتایج بهتری بدست آورید.

● عاشق ماست و پنیر هستم

خب، چه کسی نیست؟ نتایج تحقیقات از سال ها پیش نشان می دهد، خوردن روزانه دست کم ۳ وعده لبنیات غنی از کلسیم باعث از بین رفتن چربی می شود. تحقیقات در دانشگاه «تنسی» آمریکا نشان می دهد، افرادی که همین کار را انجام دهند و روزانه ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم دریافت کنند، ۶۰ درصد کمتر از سایران در معرض خطر اضافه وزن هستند. نتایج مطالعه دیگری هم که ژورنال بیولوژی سیستم «مولکولی» به چاپ رسیده نشان می دهد، باکتری های موجود در ماست مقدار چربی جذب شده هنگام هضم غذا را کاهش می دهند. اگر عاشق ماست و پنیر هستید روزانه دست کم ۳ وعده از آن را بخورید یا این که صرفا فقط ماست بخورید. مطالعه دیگری دوباره در دانشگاه تنسی نشان داده، افرادی که ۵۰۰ کالری در روز کمتر خورده و ماست را به برنامه غذایی روزانه خود اضافه کنند نسبت به افرادی که ماست نمی خورند در عرض ۱۲ هفته، ۸۰ درصد بیشتر چربی ناحیه شکم را از دست خواهند داد. فقط یک نکته بسیار مهم این که پنیر و ماست باید کم چرب یا حداکثر نیم چرب باشند چون ماست و پنیر خامه ای شما را چاق خواهند کرد.

▪ نسخه: یک لیوان شیر همراه با صبحانه، یک لقمه بزرگ نان و پنیر موقع ناهار و یک لیوان ماست کم چرب به عنوان میان وعده هر بعدازظهر میل کنید.

در عرض ۴ هفته حدود یک کیلو و نیم وزن کم خواهید کرد

● عاشق ماکارونی و برنج هستم

پس بخورید؛ اشکالی ندارد. فقط بروید سراغ انواعی که حجم غله شان بیشتر است. در مطالعه ای که در دانشگاه «پن استیت» انجام شده افرادی که روزانه ۵۰۰ کالری کمتر خورده و غلات ساده را جایگزین کردند ۲ برابر بیشتر از افرادی که کربوهیدرات فرآوری شده مصرف کرده بودند وزن کم کردند. کربوهیدرات فرآوری شده انواعی از کربوهیدرات هستند که با ماشین آلات صنعتی برای بهبود وضعیت محصول تهیه می شوند اما فاقد برخی مواد ضروری تغذیه ای مانند ویتامین B یا سبوس هستند. برنج سفید یا ماکارونی و پاستا تهیه شده از آرد سفید از نمونه های کربوهیدرات فرآوری شده هستند. اگر می خواهید کربوهیدرات بخورید محصولات فرآوری شده مثل نان سفید، برنج سفید، پاستا و ماکارونی معمولی و کراکر را از انواع غیرفرآوری و تمام غله تهیه کنید. مقدار فیبر این محصولات بیشتر بوده و کمک می کند تا کالری دریافتی شما کاهش یافته و به کنترل قند خون و تنظیم انسولین نیز کمک می کند. انسولین همان هورمونی است که بدن شما دستور می دهد در ناحیه شکم چربی ذخیره کند.

▪ نسخه: کربوهیدرات های فرآوری شده را با انواع تمام غله جایگزین کنید و با آن ها گوشت، سبزی ها و چربی های سالم بخورید.

در عرض ۴ هفته حدود ۳ کیلو وزن کم خواهید کرد

● عاشق نوشابه ام

خوردن مایعات راهی عالی برای پر کردن شکم است اما باید حواس مان باشد که داریم چه چیزی را روانه شکم می کنیم. نتایج مطالعه ای که در ژورنال چاقی به چاپ رسیده نشان می دهد، تعداد افرادی که در آمریکا در طول روز ۲۰۰ کالری از نوشیدن مایعات دریافت می کنند ۴ برابر بیشتر از ۴ دهه قبل است. در حال حاضر ۲۱ درصد از کالری دریافتی روزانه ما از نوشیدنی تامین می شود. بنابراین اگر می خواهید بدون مشکل و ناراحتی کالری دریافتی خود را کم کنید به نوشیدنی توجه بیشتری نشان دهید. تحقیق صورت گرفته در دانشگاه «جانز هاپکینز» آمریکا نشان می دهد، قطع کردن نوشیدنی های شیرین بیشترین تاثیر را در کاهش وزن خواهند داشت. در بین نوشیدنی های شیرین بدون شک بدترین آن ها نوشابه است. قند نوشابه بسیار بالا و چاق کننده است مضاف بر این که باعث دفع کلسیم از بدن می شود. دفع کلسیم جدا از خطر پوکی استخوان خطر چاق شدن را هم افزایش می دهد. خوردن نوشابه حتی انواع بدون قند و رژیمی آن هم به دلیل دفع کلسیم از بدن خطرات خاص خود را دارد.

▪ نسخه: بهترین نوشیدنی آب سالم و ساده است. اگر می خواهید نوشیدنی طعم دار بخورید به جای نوشابه، دوغ را امتحان کنید. مهم ترین فایده دوغ این است که غنی از کلسیم است و به کاهش وزن هم کمک می کند.

با این کار در عرض ۴ هفته حدود یک کیلو وزن کم خواهید کرد.

● عاشق میان وعده هستم

هیچ دلیلی ندارد این عادت را کنار بگذارید. اگر با برنامه و منظم میان وعده بخورید می توانید غذاهای سالم تری را در برنامه غذایی خود گنجانده و از خرده خوری و مصرف مواد غذایی چاق کننده جلوگیری کنید. یک میان وعده هوشمندانه می تواند شامل ۳ گروه مواد غذایی باشد که دست کم یکی از آن ها باید پروتئین باشد. می توانید ۳ میان وعده با این مشخصات را ۲ ساعت قبل از غذای اصلی میل کنید. با این کار اشتها کمتر شده و مقدار غذایی که در وعده اصلی خورده خواهد شد به شکل قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.

▪ نسخه: شما می توانید ۲ میان وعده ۲۰۰کالری در روز بخورید؛ یکی قبل از ظهر و دیگری بعد از ظهر. ترکیبی از پروتئین(مغزها، ماست و پنیر) را با نان و میوه، کرفس یا هویج مصرف کرده و خودتان ببینید که موقع غذای اصلی چقدر کمتر خواهید خورد.

با این کار در عرض ۴ هفته حدود ۳ کیلو وزن کم خواهید کرد.

● عاشق صبحانه هستم

اگر این طور است هر روز صبحانه بخورید. تحقیقات نشان داده خوردن پروتئین بیشتر موقع صبحانه باعث می شود به مدت طولانی تری احساس سیری کنید. در نتیجه در باقی ساعات روز پرخوری نخواهید کرد. نتایج مطالعه دیگری در ژورنال بین المللی چاقی نشان داده کسانی که موقع رژیم هزار کالری کمتر می خورند و موقع صبحانه ۲ تخم مرغ و نان می خورند در عرض ۸ هفته، ۶۵ درصد بیشتر از افرادی که به جای تخم مرغ پیراشکی و پنیر خامه ای می خوردند وزن کم کردند. یادتان باشد هرگز صبحانه را کنار نگذارید. خوردن منظم صبحانه خطر چاقی را تا ۷۸ درصد کاهش می دهد. سعی کنید صبحانه تان همیشه حاوی پروتئین (تخم مرغ، شیر، ماست)، محصولات تمام غله (برشتوک، نان جو، نان تست گندم) و میوه باشد.

▪ نسخه: در عرض یک ساعت که از خواب بیدار شدید ۲ تخم مرغ، یک عدد نان تست تمام گندم، یک فنجان ماست کم چرب و یک پرتقال بخورید.

با این کار در عرض ۴ هفته یک کیلو و نیم وزن کم خواهید کرد.

● عاشق جویدن هستم

اگر عادت دارید تمام روز دهان تان بجنبد میوه و سبزی بجوید. نتایج تحقیقی که در ژورنال تغذیه انگلستان به چاپ رسیده نشان می دهد، افرادی که به میزان زیادی فولات می خورند(که در برگ های سبز مثل اسفناج و کاهو یافت می شود) ۵/۸ برابر بیشتر از سایرین می توانند یک سال بعد از آغاز رژیم دست کم ۱۰ درصد وزن ابتدایی خود را کم کنند. معمولا افراد با وزن متوسط روزانه ۲ وعده میوه می خورند درحالی که افراد با اضافه وزن گاهی در طول چند روز یک وعده هم میوه نمی خورند. اگر عاشق جویدن هستید حداقل روزانه ۲ واحد میوه و ۳ وعده سبزی بخورید (بیشتر برگ های سبز.) در کنار این ها می توانید یک فنجان لوبیا را هم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. نتایج مطالعه ای در ژورنال کالج تغذیه آمریکا نشان می دهد، کسانی که لوبیا می خورند فشار خون و سایز کمر کمتری دارند.

▪ نسخه: یک تکه میوه با صبحانه، سالاد با ناهار و یک وعده لوبیا با شام بخورید. به عنوان میان وعده هم بروید سراغ میوه های خانواده توت مثل توت فرنگی یا بلوبری یا تمشک. بیشتر سراغ این میوه و سبزی ها بروید از جمله اسفناج، کلم بروکلی، کلم قرمز، سیب، مرکبات، میوه های استوایی و خانواده توت همچنین آبمیوه های خیلی شیرین را هم کنار بگذارید.

با این کار طی ۴ هفته ۲ کیلو و نیم وزن کم خواهید کرد.

● عاشق میلک شیک هستم

می توانید میلک شیک را گوشه ای از برنامه غذایی خود داشته باشید به شرطی که چند تغییر سالم اما خوشمزه در آن اعمال کنید.

نتایج مطالعه ای که در ژورنال تغذیه بالینی اروپا انجام شده نشان می دهد، افرادی که موقع صبحانه اسموتی غنی از پروتئین می خورند موقع ناهار کالری کمتری دریافت خواهند کرد(در مقایسه با افرادی که نوشیدنی پر از کربوهیدرات یا چربی می خورند.)در جای دیگری گفتیم که افزودن ۳ وعده ماست به رژیم غذایی روزانه به شما کمک خواهد کرد در عرض

۱۲ هفته ۸۱ درصد بیشتر چربی شکم خود را آب کنید. حالا شما می توانید از ماست به عنوان پایه اصلی اسموتی استفاده کنید.

▪ نسخه: می توانید روزانه ۲ اسموتی بخورید. یکی به جای غذای اصلی و دیگری به جای میان وعده. یک و نیم فنجان میوه را با یک فنجان ماست یا شیر و یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و پودر پروتئین مخلوط کنید. اگر غلظت مواد خیلی زیاد است یک فنجان آب هم اضافه کنید.

با این کار در عرض ۴ هفته بیش از یک کیلو و نیم وزن کم خواهید کرد.

● عاشق غذاهای چرب هستم

می توانید از آن ها برای مقابله با چاقی استفاده کنید. محققان بیمارستان بریگهام ۱۰۱زن در بوستون آمریکا که اضافه وزن داشتند به مدت ۱۸ ماه در ۲ گروه با رژیم غذایی کم چرب و چربی متوسط مورد مطالعه قرار دادند، هر ۲ گروه بعد از یک سال وزن کم کرده بودند. با این حال گروهی که رژیم غذایی با چربی متوسط داشتند ۶۰ درصد بیشتر از گروه دیگر وزن کم کرده و این وزن را به مدت بیشتری حفظ کردند. چربی های سالم مثلا روغن زیتون، مغزها، ماهی و آووکادو چون مدت طولانی تری شکم را پر نگه می دارند به کاهش وزن کمک می کنند. نیازی هم نیست چربی های حیوانی(مثل کره یا پنیر یا گوشت گاو) را کنار بگذارید فقط مصرف آن ها را محدود کنید چون کالری آن ها بسیار بالاست. سراغ غذاهای سرخ کرده و فرآوری شده(مثل فست فودها) نروید چون خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند.

▪ نسخه: موقع صبحانه تخم مرغ، ساعت ۱۰ صبح یک مشت مغز(مثل بادام یا گردو)، یک سالاد با آووکادو موقع ناهار، نان و پنیر به عنوان میان وعده و یک استیک متوسط یا کوچک یا ماهی سالمون به عنوان شام برنامه غذایی عالی خواهند بود.

● در عرض ۲۰ دقیقه لاغر شوید

چربی و دنبه های شکم را با ۴ گزینه ۲۰ دقیقه ای حذف کنید. به گزارش برترین ها دانشمندان برای این شیوه عبارت فعالیت گرمازای غیرورزشی را انتخاب کرده اند. نیازی هم نیست برای این کار به باشگاه بروید.

▪ افزایش آهسته انرژی

دانشمندان دانشگاه روچستر دریافته اند، افرادی که دست کم ۲۰ دقیقه در روز را بیرون از خانه مشغول فعالیت هستند ۲۰درصد بیشتر از افرادی که در خانه هستند انرژی بدنی و ذهنی خواهند داشت.

▪ ورزش ملایم روزانه

فقط ۲۰ دقیقه ورزش یا نرمش در روز ضربان قلب را تا ۸۸ درصد افزایش داده و باعث سوختن ۱۶۰ کالری می شود. این کار به اندازه یک برنامه ورزشی سنگین موثر است. این را نتایج یک مطالعه در ژورنال پزشکی ورزشی و تناسب اندام می گوید.

▪ بدن را قوی کنید

دکتر چارلز استیلی یکی از محققان برجسته پزشکی ورزشی توصیه کرده، اگر روزانه ۲۰دقیقه روی توپ سوئیسی بدنسازی بنشینید ضمن حفظ تعادل روی آن، عضلات ناحیه تنه تقویت شده و از کمردردهای ناشی از پشت میز نشستن طولانی جلوگیری می شود.

▪ کالری بسوزانید

وقتی با تلفن حرف می زنید بایستید. همین کار ساده به شما کمک می کند در عرض ۲۰ دقیقه مکالمه ۵۳ کالری بسوزانید. در واقع یک عادت جدید که روزانه به اندازه ۱۰۰ کالری انرژی خواهد سوزاند می تواند آغاز راهی برای سوزاندن کالری های بیشتر باشد.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:43
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

خوراک سیب، تره فرنگی وسیب زمینی

مواد لازم

• 1.5 کیلوگرم سیب زمینی

• 3 بوته تره فرنگی خرد شده

• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 3 عدد پیاز خرد شده

• 1 بوته کوچک کرفس خرد شده

• 2 عدد سیب زرد بزرگ

• 50 گرم آرد یا نشاسته سیب زمینی

• 2 لیوان سرخالی شیر پاستوریزه

• 75 گرم مغز تخمه کدو

• 1 قاشق غذاخوری کنجد

• نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه

1. از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز کنید و به تکه های نازک ببرید. اگر در مورد تکه کردن سیب زمینی ها مشکل دارید همه آنها را بپزید. بعد از این که به طور کامل خنک شد آنها را خرد کنید.

2. سیب زمینی ها را همراه با تره فرنگی بخارپز کنید.

3. سپس ظرف مخصوص فر را کمی، چرب کنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یک لایه روی آن بریزید.

4. پوست سیب ها را بکنید و هسته آن را درآورده و به صورت مکعبی شکل خرد کنید.

5. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، کرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی که پیاز و کرفس نرم شود.

6. همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید . سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا این که سس اندکی غلیظ شود. با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی ها بریزید. سپس با باقی مانده تکه های سیب زمینی روی آن را بپوشانید.

7. روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. ادویه ها( نمک و فلفل) را پاشیده و سپس روی آن پودر تخمه کدو تنبل ( 1 قاشق) و کنجد را بپاشید.

8. مدت پخت غذا 20 تا 30 دقیقه است. زمانی که سیب زمینی هایی که در روی غذا است قهوه ای شد، غذا آماده ی خوردن است.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:37
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

كاسترول بادمجان
مواد لازم داخل خمير:
بادمجان سرخ شده ،
فلفل دلمه اي ،
چرخكرده ،
پنير پيتزا
مواد لازم خمير:
ارد ٢/٥ليوان ،
خمير مايه ١ق غ،
اب يا شير ١ليوان
نمك به ميزان لازم،
روغن مايع ٣ق غ
خمير مايه رو با ١ق شكر و اب يا شير هم ميزنيم ميزاريم تا عمل بياد بعد ارد الك شده و نمك و روغن و خمير ترش رو مخلوط ميكنيم و خوب ورز ميديم و روشو ميپوشونيم و ١ساعت استراحت ميديم و بعد مواد داخلش رو اماده ميكنيم بعدكمي از خمير رو باز ميكنيم و مواد داخل خمير رو روش قرار ميديم و با يه خمير ديگه روشو ميپوشونيم و از چند جا سوراخ ميكنيم و تزيين ميكنيم و زرده تخم مرغ ميزنيم و ميزاريم تو فر ٢٠٠ درجه تقريبا ٣٠دقيقه (وقتي روش طلائي شد امادست)


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:33
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

بعضی از نان ها فقط نان نیستند خودشان یک غذای کامل محسوب می شوند. این نان هم از همان هاست. شما می توانید این نان ها را به عنوان پیش غذا همراه با ماست سرو کنید.


مواد لازم برای 6 نفر


  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 عدد تخممرغ
  • 1 ق س پودر خمیر ترش
  • 2 /1 پیمانه شیر
  • 1 ق چ نمک
  • 1 عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده
  • 1 ق چ شکر
  • 100 گرم پنیر سفید
  • 2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
  • 3 /1 پیمانه آب
  • به میزان لازم روغن مایع



طرز تهیه:

1. آرد را داخل کاسهای الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. وسط آرد را گود کرده و شکر را به همراه پودر خمیر ترش در آن بریزید و مخلوط کنید. دوباره وسط خمیر را گود کنید و تخممرغ را در این گودی بشکنید.

2. به مواد داخل کاسه شیر و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید.مواد را با هم مخلوط کنید. حالا در این کاسه پنیر سفید را رنده کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند.فلفل دلمهای خرد شده و آب را هم به این مواد اضافه کنید. سپس خمیر را با نوک انگشتان ورز دهید تا منسجم شود و به دست نچسبد.

3. از خمیر گلولههایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید. در یک سینی کمی آرد ریخته و چانهها را با فاصله قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و مدتی صبر کنید تا به اصطلاح به عمل بیایند. وقتی خمیرها پف کردند، به وسیله یک کاتر یا یک قالب گرد کوچک، وسط گلولهها را قالب زده و آماده کرده و در سینی آرد پاشی شده بگذارید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود. خمیرهای آماده شده را داخل روغن داغ سرخ کنید.

4. وقتی هر حلقه نان طلایی شد، آن را بیرون آورده و روی دستمال حولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. همه حلقههای خمیری را به این صورت آماده کنید و به شکل دلخواه سرو کنید.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:27
توسط سینا | تعداد بازديد : 0 | لينك ثابت

این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .


مواد لازم : (برای ۵-۶ نفر)

فیله مرغ: نیم کیلو
آبلیمو : دو قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: سه عدد
سیر: یک حبه
نمک و زعفران: به میزان لازم


مواد لازم برای خمیر جوجه چینی:
تخم مرغ: دو عدد
ماء الشعیر بدون طعم: یک لیوان ( اگه بدون طعم را دوست نداشتید می تونید از نوع لیمویی آن هم استفاده بفرمایید )
شیر: نصف لیوان
خمیر مایع: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
آرد: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم


مواد لازم برای سس تاتار:
زرده تخم مرغ پخته: دو عدد
خیارشور ریز خورد شده: سه قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: سه قاشق غذاخوری
سس تند گوجه فرنگی: دو یا سه قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا فیله مرغ را از ضخامت به دو قسمت می کنیم و سپس از نظر طولی هم به دو قسمت می کنیم یعنی هر فیله به چهار قسمت تقسیم می شود (تقسیم از طول در تصویر نشان داده نشده )



فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شود .


حالا می رویم سراغ درست کردن خمیر :
شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم . و کنار می گذاریم .


زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و ابتدا سفیده را خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند .


سپس زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب به هم می زنیم و به همین ترتیب مخلوط شیر و خمیر مایه را هم می افزاییم .


آرد و بیکینگ پودر را به تدریج اضافه می کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود . نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد .می توانیم در این مرحله با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند .در آخر فلفل سفید و نمک و کمی زعفران هم به آن اضافه می کنیم . و خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند .


در این فاصله سس را حاضر می کنیم:
زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در آخر سس مایونز و فلفل را هم می افزاییم .سس تاتار حاضر است . می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم .سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد .می شود از فلفل دلمه ای به عنوان ظرف سس استفاده بفرمایید .


وقتی خمیر استراحت کرد . در یک ظرف نسبتا کوچک و با دیواره بلند مقداری روغن (به میزانی که جوجه ها در آن شناور باشند ) را با حرارت بالا گرم می کنیم تا داغ شود و بعد فیله های آغشته به خمیر را در آن می اندازیم .(حدود ۵ تا ۶ تا باهم ). سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب برشته و مغز پخت شوند .


نکته : وقتی فیله های آغشته به خمیر را می خواهیم در روغن بیندازیم بهتر است کمی آن را تکان بدهیم تا خمیر اضافی آن جدا شود .

در اواسط کار اگر ذرات خمیر در روغن باقی ماندند بهتره روغن را از صافی رد کنید و یا مرتب ذرات خمیر را باقاشق جمع آوری کنید .

می شود از خمیر باقیمانده برای حلقه های پیاز استفاده کرد که فوق العاده خوشمزه می شود.

نوش جان


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:22
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم برای 2نفر=
2موز
مقداری گردوی خوردشده ی ریز
پودر نارگیل
چیپس شکلات
بسکوییت شکلاتی پتی پور خوردشده

ابتدا موز را له میکنیم بعد داخل ظرفی ریخته و گرده خورده ریز و پودر نارگیل و چیپس شکلات و بسکوییت پتی پور خورد شده را به ان اضافه میکنم بعد باهم مخلوط کرده
و مدت نیمساعت در یخچال میگذاریم
معجون ما اماده خوردن است به همین راحتی


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 19:18
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

 


چي لازم دارم؟


  • روغن: 3 قاشق غذاخوري
  • ريواس قاقري بزرگ: 5 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پياز: 2 عدد
  • سيب زميني: 2 عدد
  • نمك و ادويه: به مقدار لازم
  • آرد: نصف قاشق غذاخوري



چطور بپزم؟

ابتدا سيبزمينيها را نگيني خرد كرده و به همراه پياز خلال شده در روغن تفت دهيد. سپس قاقريها را ريز خرد كرده و به آن اضافه كنيد تا تفت بخورد. ادويه و نمك را به مواد داخل قابلمه اضافه كرده و روي شعله ملايم هم بزنيد. بعد از چند دقيقه آرد را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. سپس به تعداد نفرات آب جوش اضافه كرده (يك كاسه براي هر نفر) و شعله را كم كنيد. بعد از 25 دقيقه تخم مرغ را داخل اشكنه در حال جوش بشكنيد و آن را به آرامي هم بزنيد. با پخته شدن تخم مرغ، اشكنه آماده است.

فوت كوزهگري:

درصورت تمايل ميتوانيد به اشكنه گوشت قورمه نيز اضافه كنيد. پيشنهاد ميشود اين خوراك را با پياز تازه و نان خشك محلي ميل بفرماييد. براي تزئين آن هم ميتوانيد از پودر پنير پارمسان استفاده كنيد.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:52
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷
» بازديد امروز : 8
» بازديد ديرور : 19
» بازديد ماه گذشته : 8
» بازديد سال گذشته : 1312
» كل بازديد : 1312

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 1
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 54.83.93.85
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
خرید گیفت کارت
بازی