خودرو آنلاین

خودرو آنلاین
خودرو آنلاین
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
نیلی بلاگ

کرم انبه




مانگ یا همان کرم انبه می باشد تهیه این کرم لذیذ و مطبوع در صورت دسترسی به انبه بسیار آسان است.
مواد لازم:

برای 6 تا 8 نفر
انبه 4 تا 5 عدد
خامه 400 گرم
پودر قند 150 گرم
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

انبه را پوست کنده از هسته جدا می کنیم و در میکسر یا هر وسیله دیگر به صورت پوره در می آوریم. خامه را با پوست پرتقال رنده شده در ظرفی ریخته ظرف را روی ظرف دیگر محتوی قرار می دهیم. با همزن برقی هم می زنیم تا کمی سفت شود.پودر قند را کم کم در خامه می ریزیم مرتب هم می زنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد و از قاشق نریزد.
3 تا 4 قاشق از خامه را کنار می گذاریم، پوره انبه با آبلیمو را با خامه مخلوط نموده ، مایه را در ظرف گرد کمی گود متناسب با مایه می ریزیم. ظرف را تکان می دهیم تا سطح کرم صاف شود. خامه ای را که کنار گذاشته ایم در قیف دالبردار می ریزیم و اطراف و وسط کرم را به شکل گلهای ظریف با خامه تزئین می نمائیم. و فاصله بین گلهای خامه را خلال پوست پرتقال می ریزیم.
برای درست کردن خلال پرتقال ، یک پرتقال پوست کلفت را می شوئیم و خشک می کنیم و با پوست کن یا چاقوی تیزی ورقه های نازکی که سفیده پوست به آن نماند برمی داریم و ورقه های نازک و بلند را ظریف خلال می نمائیم . ممکن است به جای خلال پوست پرتقال از مربای خلال پوست پرتقال استفاده نمائیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:46
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

مواد لازم:
برنج 3پيمانه
مغز پسته تازه 2پيمانه
شويد خشك 1دوم پيمانه
زعفران سائيده 1قاشق غذاخوري
كره يا روغن كنجد 1پيمانه
نمك 4قاشق سوپخوري
فلفل قرمز 1دوم قاشق چايخوري
مرغ 4تكه
هويج 1عدد
سير 1عدد
برگ بو 1عدد
پياز رنده شده 1عدد
طرز تهيه:
برنج را پاك كنيد و بشوئيد. با 3 قاشق سوپخوري نمك خيس كنيد در اين زمان مرغ را كمي نمك بزنيد و با كره يا روغن در تابهاي قرار دهيد تا سرخ شود، سپس سير، پياز، برگ بو و هويج را همراه فلفل قرمز و كمي زعفران كنار مرغ قرار دهيد و 1پيمانه آب داخل مرغ بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد هر وقت آب مرغ كم شد اما مرغ نپخت مقداري آب داخل آن بريزيد در اين حين برنج را به روش چلويي ساده آبكش كنيد و شويد و پسته را در آبكش با آن مخلوط كنيد و پلو را دم كنيد پس از آنكه بخار برنج خارج شد زعفران را همراه 2قاشق سوپخوري گلاب دم كنيد همراه 1دوم پيمانه روغن روي پلو بدهيد و اجازه دهيد پلو دم بكشد در آخر پلو را در ديس بكشيد و تكههاي مرغ را اطراف آن قرار دهيد.







امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:32
توسط سینا | تعداد بازديد : 3 | لينك ثابت




با تغییر فصل، هرروز میوههای نوبرانه پیش چشم قرار میگیرند اما یكی از خوشمزهترین خوردنیهای این فصل، توتفرنگی است. تقریبا همه آدمها این میوه خوشطعم و زیبا را دوست دارند و پای ثابت دسر، كیك و نوشیدنیهایشان میشود.




برترین ها:


مواد لازم:



  • بیسكویت پودرشده: 200 گرم
  • كره ذوبشده: 100 گر
  • پنیرخامهای: 300 گرم
  • شكر: 130 گرم
  • آبلیموترش تازه: یك قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته: 300 گرم
  • پودرژلاتین: یك قاشق سوپخوری سرپر
  • آب سرد: یكسوم پیمانه
  • پوره توتفرنگی: یك پیمانه
  • توتفرنگی خردشده در صورت دلخواه: یكدوم پیمانه
  • توتفرنگی اسلایسشده برای تزیین



مواد رویه:


  • شكر: 3 قاشق سوپخوری
  • نشاسته ذرت: یك قاشق سوپخوری
  • آب پوره توتفرنگی: یكدوم تا یكسوم پیمانه
  • پودر ژلاتین: یك قاشق چایخوری


روش تهیه:

برای تهیه مواد رویه، همه مواد را با هم مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید (برای بهتر حلشدن نشاسته ذرت بهتر است آن را در یك قاشق آب سرد حل كرده سپس به پوره اضافه كنید). روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنكشدن از آن برای روی چیزكیك استفاده كنید.

خود كیك

1- بیسكویت پورهشده را با كره كه به روش بنماری (روی بخارآب) ذوب كردهاید و خنك شده، مخلوط كنید. آن را در قالب كمربندی 23 سانتیمتری ریخته فشرده كنید به شكلی كه كمی از جداره قالب را نیز بپوشاند. سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. اطراف قالب را اسلایسهای توتفرنگی بچینید.

2- پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی به خودش بگیرد و بعد روی بخارآب بگذارید تا محلول صاف و شفافی بهدست آید.

3- خامه شیرین شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و دریخچال قراردهید.

4- پنیرخامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس آبلیموترش را اضافه كنید و مجددا هم بزنید.

5- خامه شیرینشده و فرمگرفته را به مواد پنیری اضافه كرده با لیسك به حالت دورانی با یكدیگر مخلوط كنید.

6- محلول ژلاتین خنكشده را با پوره توتفرنگی مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. درصورت دلخواه از توتفرنگی خرد شده هم میتوانید برای افزودن به مواد پنیری استفاده كنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط كنید و روی لایه بیسكویتی درون قالب ریخته، سطح آن را صاف كرده و در یخچال قرار دهید.

7- بعد از گذشت 20 دقیقه تا نیم ساعت، اسلایسهای توتفرنگی را به سلیقه خود درسطح چیزكیك بچینید. از سس آماده و خنك شده روی آن بریزید. قالب را به آرامی تكان دهید تا همه جای آن را بپوشاند، مجددا به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. درنهایت آن را از قالب جدا كرده در ظرف مناسب بگذارید و با خامه فرم گرفته، توتفرنگی و برگ تازه نعناع تزیین كنید.

نكته
1- توصیه میشود در تهیه چیزكیك حتما از قالبهای كمربندی استفاده شود.

2- پنیرخامهای چیزكیك را نباید زیاد با دورتند همزن زد، زیرا حفرههای درشت داخل آن ایجاد میشود.

این چیزكیك در این اندازه در كل 465 گرم كربوهیدرات، 45 گرم پروتئین، 210 گرم چربی، 4020 كیلوكالری انرژی دارد.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:10
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت







مواد لازم


اندازه


مقدار / کالری


سیب زمینی متوسط


6 یا 8 عدد


100 گرم / 80 کالری

گوشت پخته شده


12 تکه


100 گرم / 209 کالری

پیاز زرد بزرگ و پوست کنده شده و خرد شده


1 عدد


100 گرم / 36 کالری

سرکه


6 قاشق غذاخوری


100 گرم / 22 کالری

نمک و فلفل سیاه


به مقدار لازم


100 گرم / 0 کالری

برگ جعفری تازه و خرد شده


یک چهارم پیمانه


100 گرم / 34 کالری

روش تهیه سالاد سیب زمینی خوش طعم :


*. سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ از آب و نمک ریخته.

*. روی حرارت گاز می گذاریم تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بماند تا کاملا پخته شوند .

*. از قبل چند تکه گوشت را در قابلمه ای دیگر ریخته و می گذاریم تا کاملا پخته شوند.

*. سیب زمینی های پخته شده را در ظرفی می ریزیم تا کاملا سرد شوند.

*. مواد دیگر از جمله پیاز و سرکه و نمک و فلفل وجعفری را هم در ظرقی دیگر می ریزیم.

*. آنها را کاملا با هم مخلوط کرده و سپس گوشت و سیب زمینی را هم به آن اضافه کرده.

*. در نهایت این سالاد خوشمزه را میل می کنیم.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 14:01
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت


مواد لازم:

پیاز متوسط نگینی : یک عدد
اسفناج پخته شده : 2 قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
نان باگت گرد کوچک برای هر نفر : یک عدد
تخم مرغ برای هر نفر : یک عدد
ماست پرچرب : 2 قاشق غذاخوری
پنیر تبریز خرد شده : 10 گرم
خامه : یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : یک عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. داخل نانها را خالی کرده کنار می گذاریم. پیاز را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شوید را به آن اضافه میکنیم. بعد از اینکه کمی تفت خورد با ماست، پنیر، تخممرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کرده هم میزنیم تا مایه کمی صاف و یکدست شود.

2. زرده تخم مرغ را در ظرفی زده و با فرچه مخصوص روی نانها را به آن آغشته میکنیم، سپس تمامی موادی را که با هم مخلوط کرده بودیم درون نانها میریزیم تا کاملاً پر شود.

3. نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر با درجه C160 روی طبقه وسط قرار میدهیم. وقتی تخم مرغ و مواد داخلی نان گرفت و کمی سفت شد از فر خارج کرده و سرو می کنیم.

نکته:

آغشته کردن زرده تخم مرغ به نان، رنگ نان را طلایی تر و براق ترکرده و شکل بهتری به غذا میدهد.



امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:39
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
کوکوی رشته ای
در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود.
مواد لازم :
سیب زمینی : 2.5 پیمانه، رشته ای رنده شده
تره فرنگی یا پیازچه : 2 ساقه
آرد : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد، زده شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید. سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:31
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت

طرز تهیه این غذا، درست مثل تهیه کردن کوکو سبزی است. فقط کمی شکل و شمایل آن متفاوت است

مواد لازم:



سبزی کوکو نیم کیلو
تخم مرغ 4 عدد
نمک به میزان لازم
سیب زمینی پخته دو عدد کوچک
زرشک یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده مقداری
نان باگت دو تا سه عدد
آرد یکی دو قاشق

طرز تهیه:

* در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ*ها مخلوط می*کنیم.
* نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می*کنیم و هم می*زنیم.
* نان باگت*ها را به صورت حلقه ای می*بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می*کنیم.
* روغن را درون ماهیتابه می*ریزیم.
* داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می*ریزیم.
* حالا می*توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز می*توانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می*کنیم و اجازه می*دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می*کنیم.


نکته 1: دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب*زمینی می*شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می*باشد.
نکته 2: زمانی که حلقه*های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین*تر باشد، نان سرخ می*شود و سطح کوکو سرخ نشده می*ماند.
نکته 3: پیشنهاد می*شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.
این غذا را می*توانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید.



 
 

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 13:25
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
مواد لازم:

بادمجان 2 كیلو
فلفل قلمی تند 3-2 عدد
ادویه ترشی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی) نیم كیلو
نعنا خشك 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 بوته
گوجه فرنگی نارس 300 گرم(5-4عدد)
آب غوره یا سركه یك كیلو
نمك 1 قاشق غذاخوری
سبزی معطر( خرد شده) 250 گرم( 1 لیوان)



انجمن تفریحی قاطی


توجه: سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد.



طرز تهیه:


1- بادمجان خام را رنده یا ساطوری می كنیم. بعد آن را درون یك تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.



2- گوجه فرنگی ها را كه بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می كنیم. لازم به ذكر است كه گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.



3- سبزی های معطر را هم بسیار ریز می كنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یك یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتی می توان از خشك شده آن ها نیز استفاده كرد.



4- سیر را رنده كرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می كنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می كنیم.



5- نعنا خشك، ادویه، نمك و سركه یا آبغوره را با هم مخلوط می كنیم.



6- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سركه، نعنا، ادویه و نمك را نیز به آن می افزاییم.

نكاتی در مورد تهیه ترشی :
(1) طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سركه طبیعی هم استفاده كرد. مقدار سركه مورد استفاده از مقدار آبغوره كمتر است، چون طعم ترش سركه بیشتر از آبغوره می باشد. این ترشی نباید زیاد آبدار باشد.



(2) مقدار نمك و آبغوره را بنا به ذائقه می توان كم یا زیاد كرد.



(3) این ترشی در همان لحظه اتمام كار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد. ( ترشی فوری)



(4) آبغوره بسیار به اكسیژن هوا حساس است، لذا در صورتی كه درب ظرف آبغوره به طور كامل بسته نباشد طعم آن تغییر كرده و تلخ یا بی مزه می شود و كپك می زند، اما مقاومت سركه نسبت به شرایط محیط بیشتر بوده و نگه داری آن آسان تر است.


 

امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:39
توسط سینا | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت

ریواس بهخاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزهترین خورشهای فصل بهار است.
خورش این خورش را اگرچه میتوان به ۲روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بینظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسبترین را برای ذائقهتان انتخاب کنید.
روش اول
مواد لازم برای ۴نفر:
-ریواس؛ یک کیلوگرم
-گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
-پیاز؛ ۲عدد
-شکر؛ ۲ تا ۳قاشق سوپخوری
-روغن، نمک و فلفل؛ به میزان لازم
-نعنا تازه؛ ۱۵۰ گرم
-جعفری تازه؛ ۲۵۰ گرم
روش پخت:
۱- ابتدا پیازها را پوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۲- گوشت را بشویید و به صورت قیمهای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا ۲تا۳لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
۳- در این فاصله ریواسها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات ۳سانتیمتری یا به اندازه ۲بند انگشت خرد کنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید.
۴ - حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
نکته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش میشود.
۵- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکته یک: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له میشود.
نکته ۲: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.
روش دوم
مواد لازم برای ۴نفر:
- ریواس؛ یک و نیم کیلوگرم
- گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
- پیاز؛ یک عدد
- زعفران ساییده شده؛ نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
در این روش نیز مانند روش قبل، ابتدا پیاز را سرخ کرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان ۳-۲ لیوان آب را اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه کنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت ۱۰دقیقه نوشجان کنید.
نکته: توجه داشته باشید در این روش به جای نعنا و جعفری، از زعفران به عنوان طعمدهنده استفاده شده است




امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:11
توسط سینا | تعداد بازديد : 4 | لينك ثابت

کدو و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید سپس شعله را ابتدا کمی زیاد کرده تا بجوشد و بعد حرارت را کم کنید...


مواد لازم برای پنج نفر:

کدو 5 عدد متوسط
سیب زمینی 1عدد متوسط
دال عدس 1و نیم پیمانه
خرده برنج نصف پیمانه
گوجه فرنگی 6عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:
سیب زمینی و کدوها را نگینی ریزخورد کنید و به همراه دال عدس و گوجه فرنگی و خرده برنجها با آب لازم مخلوط کرده، نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و روی شعله ی گازبا حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آیند بعد حرارت را کم کنید و یک ساعت زمان داده تا پخته و آماده شود سپس با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.

نوش جان

 






امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت 12:00
توسط سینا | تعداد بازديد : 2 | لينك ثابت
آخرين مطالب ارسالي
» *(میم مثل مرد)* (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۶)
» موفقیت در هر سنی چه معنی می دهد؟+++++++++++ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴)
» اتفاق جالب در سونوگرافی از زن باردار (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱)
» شش ماه زندگی یک دختر با ببر (+عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸)
» دانستنی جالب و طنز (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵)
» اسم شما چه رنگیه ؟ (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۲)
» اولین عکس فضایی که از زمین گرفته شد بود! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۹)
» کشور کوچکی که اینترنت ان در رده سوم جهان است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۶)
» هی باتوام دختر خانمی که.. (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳)
» گوسفندی که به سگ گله تبدیل شده است (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰)
» رستورانی که تماما با اسکناس تزئین شده است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۷)
» مدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳)
» زن 28 ساله ای که بخاطر درد شکمش را پاره کرد و بچه اش را بیرون آورد! + عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰)
» معماي فشنگ هاي شكارچي (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۷)
» واقعا منو تحت تاثیر قرار داد (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵)
» این مرد عجیب ترین اعتیاد دنیا را دارد (عکس) (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱)
» این ماده شفاف از فولاد مقاومتر است+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۸)
» ساط کبابخوری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان! +عکس (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵)
» حمایت عاطفی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مهم است (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳)
» سریعترین قطار جهان رکورد روی ریل را شکست+تصاویر (شنبه ۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰)
نويسندگان
» سینا (869)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 85
» بازديد ديرور : 2
» بازديد ماه گذشته : 11415
» بازديد سال گذشته : 12917
» كل بازديد : 15522

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 869
» مجموع نظرات : 2
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 3.88.220.93
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تبلیغات متنی
خريد بک لینک در تمام وبلاگها
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
خرید گیفت کارت
آموزش آشپزی ایرانی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
طراحی لوگو
آموزش زبان انگلیسی
کولرگازی